Tockica rano ti je
Slee je imala 9dan tek sjenu
Strpi se jos dva tri dana pa opet
Tockica, rano je! Meni je popodne na 9dpo pokazalo neku najmanju sjenu koju sad kada buljim u te fotke jedva i vidim
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ne, ovo mi je bio drugi ciklus s nocurkom. Uzimala sam jednu zlicicu ujutro i jednu navecer. Ulje nocurka iz dm-a
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja od prekjucer navecer nisam vise radila test..razmisljala sam da radim ili ne,ali mislim da necu jer ako vidim opet crticu i na kraju procurim,bit ce mi jos teze nego sto je bilo...ako dode,dode,ako ne dode nista,onda cu se usredotocit malo na sebe,poraditi na sebi i to je to..
Tockice,jos je rano,ja ti od srca drzim fige da se pojavi crtica uskoro i ostane🤞🏻
Slee,javi nam betu i cestitam na tako jakim crticama,sretna sam kao da su moje 🥰
Jutro, 8dpo negativan test, nema ni sjenice 😭
Al idemo dalje, nastavljam sa testiranjem jos naredna 2 dana, ne odustajem jos..
Ja nemam nikakve simptome, bole sise kao i obicno, a iscjetka doslovno nemaa, suha ko barut.
Hhhhh tockicee nasa. Jos je malo rano....❤❤❤
Ja od prekjucer navecer nisam vise radila test..razmisljala sam da radim ili ne,ali mislim da necu jer ako vidim opet crticu i na kraju procurim,bit ce mi jos teze nego sto je bilo…ako dode,dode,ako ne dode nista,onda cu se usredotocit malo na sebe,poraditi na sebi i to je to..
Tockice,jos je rano,ja ti od srca drzim fige da se pojavi crtica uskoro i ostane🤞🏻
Slee,javi nam betu i cestitam na tako jakim crticama,sretna sam kao da su moje 🥰
..kad ti trebaš ne dobit ?
Evo i mene od doktora. Dakle sve ok sta se tice hormona. Pregledo me i vidio jedan folikul 22mm i jedan 16mm. E sad ovaj prvi je mozda cista a ovaj manji folikul. Uglavnom izvadio mi krv za provjeru LH ali posto je krenula tamniti trakica on misli da je to to. Ja ga pitala a sta je sa onom cistom. Kaze on mozda je to ova od 22 mm al kao ne zna tocno. Vidit ce kad urade nalaz. 🤔 ok reko. Na kraju ce ispast da su oba folikula i dobit cu blizance 🤣🤣🤣🤣...salim se. Dakle nazvat ce me danas popodne da mi kazu kad da si dam stopericu al misli da bi mogla sutra ujutro. Bilo bi dobro da se pogodi sa pikom na trakici a i moglo bi jer je od jutros jos tamnija. Stavit cu sliku. Nakon stoperice 24 sata moramo imat odnos. Koliko puta zelimo. 48 sati nakon stoperice krenuti sa Aspirinom, heparin inekcijama i progesteronom (obavezno vaginalno) i za 2 tjedna raditi test. Ne prije kaze i nasmije se. Eto.
E da i dobila sam smedi iscjedak jucer. Danas ujutro ga bilo malo a nakon pregleda ga ima malo vise. Nadam se da nebu nekih komplikacija vise. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji