Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    13. Siječanj 2020. 14:30

Lionbaby čestitam. Bilo je jasno kod tebe od početka da je T u pitanju. 
    Slee ja mislim da je to to! Nikad na tim testovima nisam imala ni s od sjene, ali mislim da jedino Breskva je. Nego neću čestitat dok ne bude vrištala ta crta ali mislim da je to to.
    Crnerupe ja mislim i dalje da kod tebe je T, to što ke jedan test negativan ne znači puno. Kupi neki od 10ml/u i napravi ujutro s prvim jutarnjim tako ćeš biti najmirnija. 
    Cure do srca vam želim da to sve kroz dan dva budu kasni plusevi! 

url=https://lilypie.com]

13. Siječanj 2020. 14:38

Lion baby da cujemo kad si ti ciljala odnose oko O?
    Odma simptomi nakon O?
    Jesi pil kakve vitamine nesto?

Slee
    13. Siječanj 2020. 14:38

Lionbaby cestitam ti! Prekrasna beta!
    Mallla, da imas pravo, sto nije prosli mjesec breskva s istim tim testovima imala crticu? Ili sam zabrijala.
    Crnerupe daj ponovi test ujutro, i meni je neobicno jer sam uvjerena da je kod tebe t u pitanju!
    Ja sam na poslu, glva me ubija, jedva gledam. Stalno na pauzi bukjim u te sjene i crtice. 
    Ako sutra ujutro bude isto, ici cu vaditi i ja betu

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    13. Siječanj 2020. 14:39

A na intervjue cu odgovarati kad kao sto malla kaze crtica bude vristala od pozitivnosti. Do tada sam oprezna. Jako me strah veseliti se iako se u sebi tresem jer je nada napravila svoje

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 14:59

Hvala cure. 
    E ovako ja nisam nista ciljala, cak nismo planirali sad, ova godina mi je bas ludnica jer me ceka puno promjena. Ugl mm nije tu, dosao je samo za blagdane, taman u plodne dane uletio. 4 dana nakon O meni poceli grcevi kao da cu taj tren procurit. Trajalo cca do popodne i prestalo. Tu sam znala. Sutradan se pogledam, a oci mi sjaje ono kao da sam pijana, i tu sam si potvrdila. E onda sam pocela razmisljati kad da napravim test jer vidim koliko je rano. Ugl dan poslije sise bole, sline u ustima za 5 ljudi. Podrigivanje, zijevanje i umor. Lagani grcevi tu i tamo. Bradavice se naocigled rasirile, imam jednu specificnu venu, ugl tocno uz rub bradavice, izgleda kao naotekla. I taj osjecaj, znala sam. Ali je stvar toga da sam prosla pakao kad sam sina planirala, 11 mj suza. 11 mj pracenja svega moguceg. Tako da sam jako dobro upoznala svoje tijelo. Znaci uglavnom svi simptomi krenuli rano. 
    Vezano za drugu T ostala sam trudna onaj mjesec kad sam poslala sve k vragu i rekla ok, idemo na pretrage da vidimo sta ne valja. I dosao sinko mamin ❤️

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Breskva
    13. Siječanj 2020. 15:01

Pozz cure evo me doma.. evo ga moj test dobrano osusen.. ali po meni je to sve isto

temporary image upload
    Slee ,evo ti primjer mog testa isto. Ovaj je moj od proslog mjeseca,imala sam i ja tu neku sjenu,a onaj predprosli cak je bila i jaca na tom testu

Arwen87
    13. Siječanj 2020. 15:03

Lion♡baby

Hvala Nina 🍀

Cestitam i zelim laku i bezbriznu trudnocu!❤️

Breskva
    13. Siječanj 2020. 15:10

Evo ovo su moje fejk crte od proslog mjeseca

Slee
    13. Siječanj 2020. 15:12

Da, stvarno se vidi i na ovom mulerovom. Jao

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Nova19
    13. Siječanj 2020. 15:23

Lion Baby čestitke od srca!! crtica se lijepo vidi
    ja imam pitanje.... meni je ovaj vikend nakon male nužde bila kako krvava žilica...ali tek je bio 7dpo, jel se nekome to već desilo? meni je to nekako prerano za bilo šta, ali opet, slijedeći dan nakon te žilice su počele sise boliti i bubriti... mislim da se definitivno nešto dešava jer me stvarno to iznenadilo i baš kako su cure znale opisati te žilice, ali opet prerano za bilo šta drugo nego za čekanje... mislim uraditi test 20/1 ukoliko ne dođe do tada...sada sam 9dpo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.