Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 17:50

Marinalin

Ja sam od jako puno ljudi cula da ostanu trudne kad dignu ruke od svega.
    I to sam citala po forumu
    Al kako da se smirimo😱

Znas kako ti je to bar moje shvacanje? U vecini slucajeva su zene te koje to zele vise i prije nego muzevi i onda dok prode vrijeme da se i oni napokon sloze i to isto zele jer njima se ne zuri do 40-te nigdje,a to sto 90% jajnih celija kod zene propada kad prode 30-te to nikome nista ali ne misle oni na taj nacin...i ti kao zensko mislis i zelis to i cekas njega da on kao isto kaze ajmo vrijeme je i tebe mozda onda pusti ili ne pusti ovisi kakva je koja kao individua,ali bez obzira sto si htjela to ja vjerujem da ostane duboko u podsvjesti i onda ksd oni to zele njima isto bude pritisak i onda tek krene teze i krenu drame. Ja sam muzu puno puta rekla hajmo ne planirati nego pustiti kad se dogodi dogodi jer mi dzabe sreden stan,auto i sve ako to nemam kome jednoga dana ostaviti,ali oni imaju vremena i ja sam postivala to njegovo da se odgodi i samo planira..i jos uvijek smo na tome “planira se”,medutim sve to traje uz metodu prekinutog,e sada posto je tu kod mene crtica vec par dana,ocito se nekome od njegovih kompica zuri 😂 cudni su putevi gospodnji...ili kako god zavrsilo sve ovo samnom,Bog vjerojatno ima puno bolji plan i razlog zasto mi se to mora dogoditi, ako budu 2 biokemijske u manje od godinu dana...vidjet cemo...ali ja mislim da oni imaju drugaciji pojam o vremenu od nas koje imaju puno puno manje vremena i sanse kada se prode 30-ta..meni je moj doktor lani prije biokemijske rekao prestanite planirati i radite na tome,ali ne..nije sredena kuca do kraja,pa on misli da ce 9mj prebrzo proci da se uredi, a kuhinju novu kupili prosli vikend i 60% poslova na kuci je gotovo,ali daj ti muskome dokazi. Ne ide to...

13. Siječanj 2020. 17:52

E sad sam se malo izjadala i ispuhala,oprostite,ali nekad mi bude previse toga...kad vidim da uzima rucnik za taj prekinuti snosaj,odmah se ohladim i to me u zadnje vrijeme toliko vrijeda,a ako mu kazem znam da ce poluditi na mene,jer sam primijetila da imam alergijske reakcije na latex tako da kondomi jok jok,ako ne zelim imat alergijske reakcije ili neke upale,al vec mi dolazi preko glave da bi rade i to trpila nego ti njegovi rucnici i prekinuti snosaj..vrijeda malo 😔😏

• anaid
    13. Siječanj 2020. 18:12

Breskva

Rozo je prosli mjesec,plavo ovaj… pa si usporedujem

I moj graf slican tvom bome... kolile su to vrijednosti?
    Moja danas bila 36.73 inace obicno oko 36.63..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Breskva
    13. Siječanj 2020. 18:13

Crnerupe,Neka si se izjadala.
    Si probala pricat s njim otvoreno o tome,da razmisi da krenete ozbiljno u tome sto radite ?
    Reci mu da te vrijeda to,budi otvorena... jer ovako ce mislit da te to ne smeta. Meni je jednom decko rekao da on ne misli imat djecu jer sta ce mu,jer je on ionako dijete bez oca,ja ga gledam koja si ti idiot. Ma kad sam mu ja rekla sta ja zelim i sta ja ocekujem u svom zivotu da ako mu ne pase, drago mi je dovidenja...
    Odmah je bila druga pjesma. Iz iskustva prijasnjih ,vjeruj mi 
    ... samo treba razgovarati,uvijek reci sta mislis i sve ce se rijesiti.

Breskva
    13. Siječanj 2020. 18:14

Anaid,slikaj da vidim... koji si ti dpo?

Slee
    13. Siječanj 2020. 18:17

I ja se slazem da se razgovorom moze sve srediti. 
    Mi smo pred par godina krenuli na bebu i bilo je isto tako hoces neces, malo prekinuti snosaj pa malo ne itd. Onda sam razgovarala s njim i shvatili smo na kraju razgovora da zelimo ipak malo jos cekati dok nam se ne posloze sve stvari na poslu i tako. I eto sada kada je sve sjelo na svoje je on prvi inicirao na moju veliku radost. Malo mi bude zao sto smo toliko cekali, ali na kraju krajeva volimo se i bitno mi je da zajedno budemo u tome. 
    Probaj popricati s njim, mozda ima neku kocnicu nesto ga muci, ne znam. Sigurna sam da ce sve biti super 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

13. Siječanj 2020. 18:19

Breskva

Crnerupe,Neka si se izjadala.
    Si probala pricat s njim otvoreno o tome,da razmisi da krenete ozbiljno u tome sto radite ?
    Reci mu da te vrijeda to,budi otvorena… jer ovako ce mislit da te to ne smeta. Meni je jednom decko rekao da on ne misli imat djecu jer sta ce mu,jer je on ionako dijete bez oca,ja ga gledam koja si ti idiot. Ma kad sam mu ja rekla sta ja zelim i sta ja ocekujem u svom zivotu da ako mu ne pase, drago mi je dovidenja…
    Odmah je bila druga pjesma. Iz iskustva prijasnjih ,vjeruj mi
    … samo treba razgovarati,uvijek reci sta mislis i sve ce se rijesiti.

Rekla sam mu jednom,vidio je on i po mojoj reakciji jednom da me pogodilo pogotovo nakon sto mi je rekao da cu do ove godisnjice biti trudna,kad evo ono nista i na to sam mu rekla da ne obecaje nesto sto ne zna hoce li ispuniti da mi je to gore nego da mi slaze i onda je rekao na to ako mi to ne pase da ce otic....a kad me otvoreno pitao zbog cega bi se rastala s njim rekla sam ili prevara ili da se predomisli i kaze da ne zeli djecu a rekao mi je da zeli...ma ne znam...i dalje me kopkaju ti pozitivni testovi proslih dana i danasnji negativni

13. Siječanj 2020. 18:21

Slee

I ja se slazem da se razgovorom moze sve srediti.
    Mi smo pred par godina krenuli na bebu i bilo je isto tako hoces neces, malo prekinuti snosaj pa malo ne itd. Onda sam razgovarala s njim i shvatili smo na kraju razgovora da zelimo ipak malo jos cekati dok nam se ne posloze sve stvari na poslu i tako. I eto sada kada je sve sjelo na svoje je on prvi inicirao na moju veliku radost. Malo mi bude zao sto smo toliko cekali, ali na kraju krajeva volimo se i bitno mi je da zajedno budemo u tome.
    Probaj popricati s njim, mozda ima neku kocnicu nesto ga muci, ne znam. Sigurna sam da ce sve biti super 💗

A da,kocnica su mu svi planovi sto ima prije bebe z vezi stana,prepisivanja tog stana na mene od moje mame,pa auto i tako to..samo dok se to sve slozi s ovim placama ce mi proc jos najmanje pet godina zivota i to sam mu rekla,al on jok..ma bik.. tvrdoglavo ko magare

13. Siječanj 2020. 18:26

Dakle ovo je danasnji,a ovo od par dana unazad:

Dakle...jel samo ja na danasnjem ne vidim apsolutno nista,ili i vi ne vidite?

Breskva
    13. Siječanj 2020. 18:47

Ja vidim nesto ali jedva jedvice... nisam sigurna
    A na ovoj slici dole vidim sve osim zadnjeg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.