Slee baš mi je drago zbog tebe 😊😊😊 🤰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bit cu sigurna kada bude tamniji, ali ovo mi je dalo veeeeeliiikuuuu nadu. Ako sutra bude tamnije odmah zovem gin jer moram odmah poceti uzimati progesteron je rekla.
Lilo mislim da je to to ili ce biti kroz par sati! Akcijaaa
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja danas radila,nakon 4 pozitivna,danas prvi put vidila negativni tako da..izgleda ipak nista od mene 😟 slee tebi cestitam od srca i zelim ti najzdraviju i najnormalniju trudnocu! 🥳
Slee i Crne rupe CESTITAAAAAM!!! Bas sam happy...koja kisa plusica!! ❤❤❤
Lilo to je to! Sad akcija danas sutra i prekosutra i odbrojavanje do + !!! 💪
Meni je danas 4 ili 5dpo (jer sam imala PIK dva dana zaredom) imam kremasti isc.bolne sise i grčiće
Crne rupe ne mora to odmah znacit negativno, meni je bio 11 dpo negativan i onda 14dpo plus ko kuća! Tak da nije nist gotovo dok M ne dode. Drzim fige 💪💪💪😍😍😍
Trebam dobiti za tri dana. Joj, ajme meniii sad sam se i ja ponadaa kad se vidi malo i na ovom nekinezu iako je i on neki jeftini iz mulera. Ajme meni ajme
Vidim i ja...ti iz Mullera nam do sad nisu dvali nikakve sjene pa bi ja rekla gospodo da ste trudniiiiiiii...samo je jos slaba linija kad tek trebas dobiti...wuhuuuuuu🙉🙈🙊😁😁😁😁❤❤❤
Slee vidim i ja crticu cestitam 😊
https://ibb.co/vYRc5Ws
Cure ja mislim da je to to sta vi mislite
Rekla bi da je al probaj jos koju navecer i sutra cisto da vidis oce li biti tamnija ili svijetlija. Al definitivno kreni sa akcijanjem 🤭
Ja danas radila,nakon 4 pozitivna,danas prvi put vidila negativni tako da..izgleda ipak nista od mene 😟 slee tebi cestitam od srca i zelim ti najzdraviju i najnormalniju trudnocu! 🥳
Ja tamo na onom vidim sjenicu al ne odustajemo dok M ne dode. A ni onda. Drzim 🤞❤❤
Slee cestitam 🥰
CrneRupe ne predaji se sve se moze u sekundi promijeniti, sve dok ne dodje menga nista nije nemoguce 😍😊
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Sortiraj odgovore
Najstariji