Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 12:17

Lion♡baby

https://ibb.co/nMwr875

Dok cekam nalaz bete, nemam fkt strpljenja. Danas je 11 DPO.

Wuhuuuu superrrr pozitivan testic 👍👍👍👍 nek bude skolska 🤞

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:19

Martina hvalaaaaa 

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Slee
    13. Siječanj 2020. 12:20

I meni je 11dpo. Tebi se bome bas fino vidi! 
    BiB nikako nisi zlocesta zbog tih komentara, svjesni smo mi svega, ali nekako volimo piskiti te testice! Ja se isto nadam da ce nam svima potamniti.
    Anchy i crnerupe a da ponovite ujutro s nwkim boljim?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Anchyy
    13. Siječanj 2020. 12:23

Slee

I meni je 11dpo. Tebi se bome bas fino vidi!
    BiBnikako nisi zlocesta zbog tih komentara, svjesni smo mi svega, ali nekako volimo piskiti te testice! Ja se isto nadam da ce nam svima potamniti.
    Anchy i crnerupe a da ponovite ujutro s nwkim boljim?

..ja čekam kraj tj.. ako je bila kasna ovulacija kaj mislim da i je danas mi je 9DPO

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:26

Slee al kad pogledas meni su se 7DPO vidjele obe blijede pa valjda ipak je vrijeme za tamnije. ja ne znam kako tako rano jos uvijek sam zbunjena.  U prve dvije T sam kasno radila test, pa nemam s cim usporedit 😂 al hepi sam. 🍀

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:27

Kad ti radis betu? Slee

13. Siječanj 2020. 12:34

Anchyy

crnerupe

Anchyy

crnerupe

Ja danas radila,nakon 4 pozitivna,danas prvi put vidila negativni tako da..izgleda ipak nista od mene 😟 slee tebi cestitam od srca i zelim ti najzdraviju i najnormalniju trudnocu! 🥳

..nas dve u istom košu.. grlim.. bumo dr mj slavile ❤❤

Ma kuzim ja da mogu bit sjene i sve to…ali 3 dana zaredom i 4 testa sve pozitivno,pa jedan negativan i davno prije s time nikad nisu bile crtice…kaos mi je u glavi sada 😔

..pa meni dva clear blua plus, prekjucer i jucer ujutro, i našla neki test doma.. ajmo i toga zapišat doslovno i minus.
    ..ali m ni traga ni glasa… kad trebaš ne dobit ?

Ja bi trebala ne dobit za 2,max 3 dana a od simptoma pms-a apsolutno nijedan jedini trag 😔

13. Siječanj 2020. 12:35

Lion♡baby

https://ibb.co/nMwr875

Dok cekam nalaz bete, nemam fkt strpljenja. Danas je 11 DPO.

Ovo je ogroman plus i cestitam ti od srca! Svejedno ti nama javi rezultate bete 😛

13. Siječanj 2020. 12:37

Samo mene sto buni su te sjene...mislim nije sjena,vidi se slaba crtica u boji,a koliko sam citala te evaporacijske budu bijele ili sive i to je ono sto me sad malo bedira 😔

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:45

Crnerupe ja bi na tvom mjedtu izvadila betu. Jedan cudan test oke mohli bi rec nest ne stima, al bas da ti ih je par pozitivno nema smisla da nisi T. I ovaj test mi nike prvi jutarnji i cini mi se iste boje kao i onak zadnji sto sam radila. Ako cemo logikom trebao je biti extra tamaniji. Odi izvadi betu. Bar ces bit mirna. 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.