Hvala cure na pozitivi! 💗 Nadam se bas se jako jako nadam da je to to
Crnerupe, to sto justagirl kaze, ne mora nista znaciti!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lili kapsuel se piju do O
A pik najavljuje dolazak O kroz 12-36sati tako da ne skodi da popijes nocurak
Slee kakve si simptome imala odma nakon O???
Tko sve misli da mu je nocurak pomogao za zatrudnit?
eej curke... ja kao party brejker….. moram reči da nikad nisam lovila sjene i da njima ne vjerujem, jer mi svekrva radi u ginekološkoj ambulanti i ona mi sama kaže da se mora lijepo vidjeti, a ovo kad su sijene to je samo preslika ove prve kontrolne crte.
nemojte misliti da sam loša zato kaj to pišem.. samo dijelim svoja saznanja o tome...
alii svima koje imate sjene želim da postanu prave crte , ne crte već stupovi neka to budu plusevi do neba...
ja ne smeđarim više , danas sam 31dc , nemam niiikakve simptome ničega, hahahahah…..
smeđarila sam samo dva ana i to je bio samo iscjedak onako kao da staviš kap smeđe boje u onaj malo gušći bijeli iscjedak, sad sam u samo lagano prljavo bijelom iscjeku ali je gusti... tako da čekam, da dođe ili da popijem duphastone…
radila sam prije tjedan dana onaj testić gravingnost ili kak se već zov bio je negativan da negativniji ne može biti...
ali i na folikulometriji nije bilo folika…
aaah..
bit će bolje
sve vas pusam
Hahha Slee sad slijedi interviju 😁
Kolko cesto ste hopsali ? Mjeris bazalnu ? Sta pijes ?
Hahhaha i da cestitam od srca i nadam se da je to to 😍😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja sam radila test, ali to sto kaze Anchy, samo sam se raspizdila da prostite. Mislim da nista od toga. I daje je to samo sjenica, ocekivala sam da ce na 11dpo malo jace se vidjeti. Ali dobro, ako i nije to to, od sljedeceg tjedna u nove pobjede. Ali da bi bila razocarana, naravno da bih.
Prilazem dvije fotke, jedna fotka testa i jedna usporedba sa zadnja tri.
Pa imas crtu, a i m ti ne treba doci za 2 dana
Ja danas radila,nakon 4 pozitivna,danas prvi put vidila negativni tako da..izgleda ipak nista od mene 😟 slee tebi cestitam od srca i zelim ti najzdraviju i najnormalniju trudnocu! 🥳
..nas dve u istom košu.. grlim.. bumo dr mj slavile ❤❤
Ja danas radila,nakon 4 pozitivna,danas prvi put vidila negativni tako da..izgleda ipak nista od mene 😟 slee tebi cestitam od srca i zelim ti najzdraviju i najnormalniju trudnocu! 🥳
Ma kuzim ja da mogu bit sjene i sve to...ali 3 dana zaredom i 4 testa sve pozitivno,pa jedan negativan i davno prije s time nikad nisu bile crtice...kaos mi je u glavi sada 😔
Ma kuzim ja da mogu bit sjene i sve to…ali 3 dana zaredom i 4 testa sve pozitivno,pa jedan negativan i davno prije s time nikad nisu bile crtice…kaos mi je u glavi sada 😔
..pa meni dva clear blua plus, prekjucer i jucer ujutro, i našla neki test doma.. ajmo i toga zapišat doslovno i minus.
..ali m ni traga ni glasa... kad trebaš ne dobit ?
https://ibb.co/nMwr875
Dok cekam nalaz bete, nemam fkt strpljenja. Danas je 11 DPO.
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Sortiraj odgovore
Najstariji