Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 15:26

Slee ja vec 4 mjeseca radim testove s tim iz mullera istim i meni nikad ni S od sjene nije bila😂

Breskva
    13. Siječanj 2020. 15:28

I jedan i drugi test su iz mullera onaj plavi jeftini,a onaj drugi je onaj ljubicasti... tako da ja neznam dali postoji test bez sjena 😂🤦‍♀️

13. Siječanj 2020. 15:29

Ja kupujem ove od 3,25 e u mulleru dve vrste i nikad sjene.

Aneee
    13. Siječanj 2020. 15:45

Nova19

Lion Baby čestitke od srca!! crtica se lijepo vidi
    ja imam pitanje…. meni je ovaj vikend nakon male nužde bila kako krvava žilica…ali tek je bio 7dpo, jel se nekome to već desilo? meni je to nekako prerano za bilo šta, ali opet, slijedeći dan nakon te žilice su počele sise boliti i bubriti… mislim da se definitivno nešto dešava jer me stvarno to iznenadilo i baš kako su cure znale opisati te žilice, ali opet prerano za bilo šta drugo nego za čekanje… mislim uraditi test 20/1 ukoliko ne dođe do tada…sada sam 9dpo

Implatacija mozda ? 😁 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• justagirl2201
    13. Siječanj 2020. 16:01

Nova to mu zvuci kao impl.!
    Curke vidim sve vase sjene i navijam s vama da tamne!
    Crnerupe nista ne mora znacit neg.test. vec sutra moze bit skroz druga prica!! Drzim fige! 😍
    Sadasnje i buduce trudnice, jel netko od vas (ko vec ima bebicu il sad ima plusic) imao u dobitnom ciklusu obilan kremasti iscjedak negdje 5dpo?? Ne mogu nigdje nac jel to dobro il lose....nisam imala do sad bas toliko....pa se nadam da se nesto dobro dogada :)

13. Siječanj 2020. 16:10

justagirl2201

Crnerupe nista ne mora znacit neg.test. vec sutra moze bit skroz druga prica!! Drzim fige! 😍
    Sadasnje i buduce trudnice, jel netko od vas (ko vec ima bebicu il sad ima plusic) imao u dobitnom ciklusu obilan kremasti iscjedak negdje 5dpo?? Ne mogu nigdje nac jel to dobro il lose….nisam imala do sad bas toliko….pa se nadam da se nesto dobro dogada :)

Ja bi ti rado pomogla,ali ja imam stalno taj neki iscjedak pa nemam pojma sto bi ti rekla a da je pametno 🙈 hvala na figama 🥰

Pipin
    13. Siječanj 2020. 16:16

justagirl2201

Sadasnje i buduce trudnice, jel netko od vas (ko vec ima bebicu il sad ima plusic) imao u dobitnom ciklusu obilan kremasti iscjedak negdje 5dpo?? Ne mogu nigdje nac jel to dobro il lose….nisam imala do sad bas toliko….pa se nadam da se nesto dobro dogada :)

Ja u prosloj (neuspjesnoj) trudnoci! Moji simptomi, ako nekome moze pomoci: bolne i teske grudi odmah nakon ovulacije, obilan kremasti iscjedak i jako napuhnut trbuh, imala sam osjecaj da cu se raspuknuti

Nova19
    13. Siječanj 2020. 16:22

cure, pa zar nije implantacija prerano 7dpo?? zato ne vjerujem da je to... inače se implantacija dešava između 8 i 12dpo zar ne?... ma joj, svaki mjesec se nećemu nadam pa ne želim još razmišljati da bi to moglo biti to... ali kada sam vidjela tu žilicu na papiru bila sam baš sretna hahaha , luda glava!!!
    cure, čestitam na plusićima i neka nam svima ova godina bude pozitivnaaaaaaaa

Breskva
    13. Siječanj 2020. 16:32

Nova19,nije rano... ja sam citala di su cure imale cak na 5 dpo i ostale trudne normalno i sve.
    Ugl to je dobar znak za tebe 😉 po meni je to impl.

Slee
    13. Siječanj 2020. 16:55

Breskva, kako se ti osjecas, ces ponavljati i ujutro test? Ja vise ne znam koji da napravim a da sam sigurna da nece baciti laznu sjenu.
    Nova19 ja se slazem s curama, moguce da je impl.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.