Slee,evo neznam sta da ti kazem i neznam sta da mislim. Imam jos 3 kineza pa cu ih iskoristit. I za 2 dana cu pisnut opet pravi test.tad cu bit 12 dpo. Jedino u svemu ovome me tjesi sto mi je temp danas skocila. I ako se tako zadrzi to je to. Necu se previse nadat,sta bude bude. Danas sam bas pricala na poslu sa zenom od 50ak god di je rekla da je 4 god trebalo da ostane trudna i kad je htjela vise odustat od svega i odluci se da ce posvojit dijete taj mjesec ostane trudna. Sad se pitam sta se stvarno moramo tako opustit u glavi...
Ti kako si? Si mislila radit test neki drugi?
Imas li koje simptome?
Slee,evo neznam sta da ti kazem i neznam sta da mislim. Imam jos 3 kineza pa cu ih iskoristit. I za 2 dana cu pisnut opet pravi test.tad cu bit 12 dpo. Jedino u svemu ovome me tjesi sto mi je temp danas skocila. I ako se tako zadrzi to je to. Necu se previse nadat,sta bude bude. Danas sam bas pricala na poslu sa zenom od 50ak god di je rekla da je 4 god trebalo da ostane trudna i kad je htjela vise odustat od svega i odluci se da ce posvojit dijete taj mjesec ostane trudna. Sad se pitam sta se stvarno moramo tako opustit u glavi…
Ti kako si? Si mislila radit test neki drugi?
Imas li koje simptome?
Meni je isto konstantno temperatura visa nego sto je uobicajeno za mene tako da sam i ja luda skupa s vama dvije i vise ne znam sta da radim i sta da mislim...al pitala sam kolegice jel one vide da je koja crtica malo tamnija i rekle su za istu ko i vi,a kolegica koja je prije godinu i par mjeseci rodila je rekla da je to pozitivan test kad sam joj pokazala i da napravim iduci kad bude kasnila ako opstane i sve bude ok,al da je to pozitivno 😔
Breskva, crne rupe staviti grafice temperature da vidimo :)
Ma bit ce to to, bute vidle 😉
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Crnerupe,bas te razumijem...Bit ce da se stvarno moramo strpit jos koji dan.
E ja nemam graf,ali odstupa od normalnih vrijednosti za 0.5 otprilike...i cim vidim staklene i vodene oci,ledene ruke znam da je visa temp nego inace i onda uzmem toplomjer i uvjerim se 😂
Crnerupe,bas te razumijem…Bit ce da se stvarno moramo strpit jos koji dan.
A izgleda a to samo jer mi se ne daje 200kn na betu za 2,3 dana cekanja...makar sad nakon danasnjeg negativnog nemam nekog optimizma,a bili smo sokirani i uzbudeni MM i ja..
Ma ja sam betu mislila eventualno radit kad mi bude bas kasnila par dana. To je ono najgore,stvori se neka nada u tebi i onda sve padne u vodu. Tako je meni prosli mjesec kasnila jedan dan. Ja sam bila sva izvan sebe jer mi nikad ne kasni i odjedanput dode menga. Znaci bas sam bila ljuta i plakala i bila razocarana u sve. Tako da si ne zelim vise stavljat u glavu kad ugledam crticu da je to to. Jer najvise boli onda kad se razocaras. Tako da necu se ni veselit niti tugovat,kazem ako nije ovaj mjesec,doci ce drugi...
Tako smo i mi bili ful uzbudjeni, ja sam jedva na posao otisla, sad me opet strah jer te glupe sjene ocito stalno lazu. Nista, najbolje nam je strpit se.
Od simptoma imam lagano grcenje dolje i grudi mi kao da gore, ne toliko bole koliko me zare. I migrena danas cijeli dan. Ne znam. Sve to moze i ne mora biti, jedino nam preostaje strpit se
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja sam od jako puno ljudi cula da ostanu trudne kad dignu ruke od svega.
I to sam citala po forumu
Al kako da se smirimo😱
Sortiraj odgovore
Najstariji