Isto tako i ja.
Nista, sutra sve tri ponavljamo gradivo pa nek nam je sa srecom!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Znaci ja na gornjoj ne vidim apsolutno nista,al ako vi vidite onda nista jos nije izgubljeno😂
Crne rupe ja na današnjem mislim da vidim nešto ali nisam sigurna jel do mobitela ili do testa 😁
Držim fige da sutra bude crta!
Po pitanju ovoga što ste pisale kad tko želi djete - ja sam imala tu sreću da je MD inicirao da krenemo raditi na tome još puno prije. No mene je tad zadesio veliki stres, bolest i na kraju smrt tate - pa je to bio period kad se iskreno nismo ni jednom pokeksali jako dugo.
Kad mi se nakon toga sve posložilo krenuli smo kao opušteno ne paziti se - ali pošto se ni tada ništa nije dogodilo ja se naoružala sredstvima i došla.kod vas na forum :)
Pa tako krenimo od toga da sam uvjerena da imam ovulaciju a trakice ju ne pokazuju još uvijek 😂
Usput sam 15. naručena na kompletan pregled kod ginića, radim i briseve, pa me usput zanima hoće li vidjeti što na ultrazvuku vezano uz O.
Sretno svima koje sutra ganjate crte 🥳😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Anaid,slikaj da vidim… koji si ti dpo?
https://ibb.co/KWtpR1Q
Zeleni zanemari, taj je prvi od kad mjerim i slikan drugim toplomjerom..
A narancasti je od sad. Danas dam 7dpo.
Imam gusti bijeli isvjecak i to je to. Nista drugo, tak da ne ovekujem nista
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Graf ti za sad izgleda obecavajuc.. sad samo da nastavi rast. 🤞😁
Ja evo uspijela skupit sliku sa makar 3 testa,posto sam testove bacila u smece... pa sad kako vam se cini... dali su vam sve iste??? Ovaj dole je od danas ujutro,a ova dva gore prije 2/3 dana nisam sigurna
Ja evo uspijela skupit sliku sa makar 3 testa,posto sam testove bacila u smece… pa sad kako vam se cini… dali su vam sve iste??? Ovaj dole je od danas ujutro,a ova dva gore prije 2/3 dana nisam sigurna
Vidim crtu na donjem. Drzim 🤞🤞da tamni. ❤❤❤❤ Sutra ponavljas?
Crne rupe ja na današnjem mislim da vidim nešto ali nisam sigurna jel do mobitela ili do testa 😁
Držim fige da sutra bude crta!
Po pitanju ovoga što ste pisale kad tko želi djete - ja sam imala tu sreću da je MD inicirao da krenemo raditi na tome još puno prije. No mene je tad zadesio veliki stres, bolest i na kraju smrt tate - pa je to bio period kad se iskreno nismo ni jednom pokeksali jako dugo.
Kad mi se nakon toga sve posložilo krenuli smo kao opušteno ne paziti se - ali pošto se ni tada ništa nije dogodilo ja se naoružala sredstvima i došla.kod vas na forum :)
Pa tako krenimo od toga da sam uvjerena da imam ovulaciju a trakice ju ne pokazuju još uvijek 😂
Usput sam 15. naručena na kompletan pregled kod ginića, radim i briseve, pa me usput zanima hoće li vidjeti što na ultrazvuku vezano uz O.
Sretno svima koje sutra ganjate crte 🥳😊
Dobro dosla. Zao mi je da si morala proc neke lose trenutke u zivotu. Znam kako je to.Ja sam izgubila majku prije 3 godine. Znam da je to sok i za psihu i za tijelo. Sad se posveti sebi. ❤Sigurna sam da cete uskoro uspijeti 🤞👍
Isto tako i ja.
Nista, sutra sve tri ponavljamo gradivo pa nek nam je sa srecom!
Drzim 🤞🤞🤞 za vas sutra.
Ja evo uspijela skupit sliku sa makar 3 testa,posto sam testove bacila u smece… pa sad kako vam se cini… dali su vam sve iste??? Ovaj dole je od danas ujutro,a ova dva gore prije 2/3 dana nisam sigurna
Pa meni se donji cak i cini malo izrazeniji od druga dva... svakako cekamo ujutro novi, nek jos potamni 🤗🤗
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji