Pokloncic treba nekad predah uzeti. Neka si nam se vratila i sada u nove pobjede
Matak bome pikcina
Zoe kako bi to bilo divno za Bozic imati mali smotuljak
Znate šta mene sad zanima, znači mi smo riješili antibiotike i vaginalete, šta je s hopsanjem? jel smijem, ne smijem, nisu mi niš rekli u poliklinici ni apoteci…makar ja se nekako ne usudim prije briseva hopsat, bar ne bez zaštite
Dan dva pricekaj i hopsaj... bar smo mi tak, poslije je svejdeno bila priszuna, a mozda je samo kod jednog pa kad krenete natrag opet neko prenese. Ja bi hopsala bar bi na slijedecim brisevima znala na cemu sam.... tj tak i radimo.. mozda glupi savjet ali eto... mene i dalje ginicka ubjerava da nek sam radimo na bebi bez obzira na ureu da je jako cesta u trudnoci ali je se mora imat pod kontrolom...pa sad ti budi pametan...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Lucky to i mene zanima. Hmmm kad mi dode nalaz brisa za klamidiju bas cu pitati gin.
samo da prijavim da sam danas za ručak imala lazanje i da zbog lucky nisam u njima uživala onako kako sam trebala 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lucky ma nisam ni ja, o klamidiji bas nisam previse goglala... mozda da koristite kondom ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
samo da prijavim da sam danas za ručak imala lazanje i da zbog lucky nisam u njima uživala onako kako sam trebala 😂
Ahahahhahajajjaja TOP
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky mi smo apstinirati dok nismo cijelu kuru popili (kondom nije upao u igru, rađe smo se suzdržavali) jer nema smisla liječiti a ne štiti se i onda se samo vrtite u krug. Možete uz kondom imati odnose. Znači odma smo navalili jedno na drugo nakon 10 dana antibiotika i brisevi su bili čisti
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Tloza 😘😂😂😂Kaca mi smo rijesili jos jucer antibiotike ali mislim da necu riskirat ipak jos makar pogledajte ovo
Ali rade cu preskocit ovo sad pa da mogu iduci ciklus sve na miru nego da si oduzim borbu s bestijom
Ali veseli me to sto cu izgleda imat normalniji prirodni ciklus 🥳🥳 pomak💪🏼💪🏼
Alaaa kako sam sretna zbog tebe heheheh, nemas pojma... Bas si si sredila cikluse top!!
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
A dobro Sumamed se kraće pije. Ja bi nazvala gin i pitala, ajde molim te to im je posao. Jbt vidi trakice. Ajme kako mi je drago, reguliraju ti se pomalo ciklusi. 🙏🙏
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Tloza 😘😂😂😂Kaca mi smo rijesili jos jucer antibiotike ali mislim da necu riskirat ipak jos makar pogledajte ovo
Ali rade cu preskocit ovo sad pa da mogu iduci ciklus sve na miru nego da si oduzim borbu s bestijom
Ali veseli me to sto cu izgleda imat normalniji prirodni ciklus 🥳🥳 pomak💪🏼💪🏼
Wow lijepo,jesu te dozvale trakice ipak😆
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji