E da...kad sam vidla i drugi graf....mijenjam misljenje...mislim da O jos nije bila...nesto ti utjece na tempicu. Jer vidim da imas slicnu kao i ja i tvoja tempica poslje O bude veca od 36.5. Tako da nastavi mjeriti i dalje imat akcije 😉
E da…kad sam vidla i drugi graf….mijenjam misljenje…mislim da O jos nije bila…nesto ti utjece na tempicu. Jer vidim da imas slicnu kao i ja i tvoja tempica poslje O bude veca od 36.5. Tako da nastavi mjeriti i dalje imat akcije 😉
Ma nastavit cu ja pisat dalje,prekjucer sam narucila novu turu trakica tak da bi ovaj ciklus mogla duze pratit nego inace,zanima me kako ce se dalje ova situacija rasplest evo..mozda je on pomislio nakon temp 35.9 prije koji dan sad jer se drzi oko 36.3 da je bila O 🤷♀️
Jutro cure,dajte pogledajte vi moj graf…kako je moguce da sam ja danas 3DPO na temelju bazalne? No way,nastavljam testirat evo 🤷♀️🤦♀️
Dakle ja osobno najvise vjerujem temperaturi sto se tice Ovulacije. Tako da bi rekla po tempici da je O bila kad ju je FF oznacio. No, nastavi mjeriti tempicu pa ces vidit i sama dalje. Nase tijelo je cudo. Tako da me nista ne iznenaduje. Evo primjer. Zenska ima neredovite i policisticne jajnike i ostane trudna od jednog odnosa koji je bio na dan poslje zavrsetka menge koja je u tom ciklus bila normalan i trajala 6 dana. Provjereno jer prije tog odnosa nisu imali 10 dana odnosa a nakon tog odnosa je M otiso na teren i nije ga bilo 3 mjeseca. Zena ne dobra i znam ju tak da ne postoji mogucnost trudnoce zbog prevare ili sl. Eto.
daa... meni je ginekolog rekao da odma poslje menge krenemo s odnosima jer mi je vec 10 dc vidio zuto tijelo ... . meni to bas i ne zvuci idealno... kako endometrij moze bit spreman ako su ovulacije tako rane... al ajde
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Samo ti mjeri, treba ti barem 3,4 ciklusa mjerenja da se upoznas kako ti bazalna funkcionira, pa ako ti nije tlaka koji mjesec mjeri bas svaki dan, od pocetka do kraja ciklusa... a onda kad skuzis mjeris samo prije O i prije ocekivame M.... mada ti zelim da ti je ovo zadnje mjerenje 😉. Da jeste cudan graf, bome je, ali po meni bi trebala skoknut barem na 36.5, 36.6... ali mjeri, budemo pratili tempicu s tobom :)
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Joja ja ne pijem te dodatke prehrani pa ti stvarno ne znam, jedino folnu od solgara i vitamin d3 u spreju.
A mislim da proizvodjac nije toliko bitan, sve je to tu negdje🤗 bitno da se redovno pije😘
Joj zvala me sad sestra od gin. Imam kandidu i ureoplazmu....
kak se to rjesava curke? Jel imala koja to od vas?
---
A za klamidiju cekam jos nadam se da je to bar oke.
Anchy mene sad sve strah sto nisam radila briseve, sigurno i ja nesto imam. Morat cu hitno to napravit. 🙏🏻🙏🏻
Nemoj se nista brinut, sve se to rijesi jako brzo, a koci puno toga. gledaj to kao pozitivnu stvar sto si otkrila, i to sad kad rijesis ce ti bit lakse sto puta😘😘❤️❤️
Drago mi je sto sam radila bris, bar cu se sto prije rjesiti toga. Ako koja ima kakav savjet kako i sta piti za to. Ja sad bas idem po recept kod gin vjv antibiotik
Anchy ja danas ponavljala bris, u 11 mj urea i eserihija, u 1 mj ostala urea. Dobili doksiciklin obadva 10 dana. Sad cu u mislim da u utorak dobit nalaze pa budem vidla dal sam se je rjesila.
Izbacila sam slatko kolko got sam mogla jer se te bestije vole slatkim hranit... i tak nisam nis prirodno isprobavala, samo antibiotike. Sretno.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anchy jesi radila briseve prije prve trudnoce? Pa ti se to sad na novo pojavilo ili, bas me strah sada kad vidim koliko je to ucestalo. A da niti jedan ginekolog nije napomenuo koliko je to vazno provjeriti, a bila sam kod valjda 10 razlicitih😤😤
Sortiraj odgovore
Najstariji