Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    19. Veljača 2021. 10:31

Bok curke :)
    Hope zakaj ja nevidim tvoj graf? To cudo tvoje :) daj jos jednom link
    Masa za lactogyn ti ne treba recept, samo odi u ljekarnu i kupi, nece preskodit. 
    A ovaj testic na 9dpo, da sad ne trazim na rikverc, i meni se cini da se nesto nazire :) svakako ponovi sutra.
    Za papu neznam dal moze bit gotova za 2 dana, obicbo kod socijalnog uz 150 kn bude tocbo za tjesan dana a briseve radim privat i to obicno dobim nalaz za  2 dana. 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

19. Veljača 2021. 10:40

Lea tek sad sve citam, ja koliko znam duphaston se ne pije prije ovulacije ako pokusavas ostati u drugom stanju jer ju blokira. 😬
     _
    Malala ja isto vidim da se nesto nazire, a meni cb nikad nista lazno nije pokazao, tako da ti drzim fige😘

Sanjarka cekamo s tobom pregled 26.2. i javi nam ❤️

Anchy, Lucky bas tako, najstrpljivije mame cemo bit🤭😊 isplatit ce se svaki dan cekanja😊

19. Veljača 2021. 10:41

Hope ja se ustanem u 8, i ni ne pisem ovdje dok ne popijem kavu i dodjem sebi, nisam nikako jutarnji tip😅 svaka tebi cast za energiju i raspolozenje😘😄

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Veljača 2021. 11:01

Pa kako sam samo Zoe nasu sestru slatku po cekanju zaboravila! Sram me bilo 😅 
    Tooo Lucky opustanje vino drustvo vikeeend! 
    Malala na zalost na ovoj trakici ne vidim sjenicu kao na cb. Svejedno pisni sutra ima nade 

Joja 🙏
    19. Veljača 2021. 11:12

Koristi li netko Sensilabove dodatke? Obzirom da su u Futunaturi imali pozar i otkazana mi narudzba, narucila sam ovo i stvarno je ekspresno doslo.... Za dva dana

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

19. Veljača 2021. 11:27

anaid

Bok curke :)
    Hopezakaj ja nevidim tvoj graf? To cudo tvoje :) daj jos jednom link
    Masaza lactogyn ti ne treba recept, samo odi u ljekarnu i kupi, nece preskodit.
    A ovaj testic na 9dpo, da sad ne trazim na rikverc, i meni se cini da se nesto nazire :) svakako ponovi sutra.
    Za papu neznam dal moze bit gotova za 2 dana, obicbo kod socijalnog uz 150 kn bude tocbo za tjesan dana a briseve radim privat i to obicno dobim nalaz za 2 dana.

Sto nista ne izade kad mi kliknes ispod na trakicu? Nekad zna sve nestat pa se vrati 🤷‍♀️

19. Veljača 2021. 11:27

Evo mog slavnog grafa 😂

• anaid
    19. Veljača 2021. 11:35

Hahhaha, nije poluplavusa skuzila di treba kliknut da se vidi graf...  😂😂😂
    E sad, mont everst ekspedicija....hmmmm, ja bi ti cak rekla da nije ni bila jos ovulacija... onak na prvu... e sad zakaj, nezbam, mislim da bi mozda skok trebal biti malo veci ..ali sad opet , ako ti se da, stavi koji graf prije, di si potvrdila ovulaciju, cisto da vidimo dokle se popne temp nakon ovulacije...  jel piskis jos trakice? Malo se covjek pogubi di kaj pise od tolko postova :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

19. Veljača 2021. 11:39

anaid

Hahhaha, nije poluplavusa skuzila di treba kliknut da se vidi graf… 😂😂😂
    E sad, mont everst ekspedicija….hmmmm, ja bi ti cak rekla da nije ni bila jos ovulacija… onak na prvu… e sad zakaj, nezbam, mislim da bi mozda skok trebal biti malo veci ..ali sad opet , ako ti se da, stavi koji graf prije, di si potvrdila ovulaciju, cisto da vidimo dokle se popne temp nakon ovulacije… jel piskis jos trakice? Malo se covjek pogubi di kaj pise od tolko postova :)

Ma tek sam krenula s bazalnom prosli ciklus u dpo danima,zato se i cudim zasto mi oznacava kao da je bila O 😂😂 evo cekam da mi se pripisa na poslu da pisnem jednu 🤣 nisam odustala od O,mislim da se to graf nesto sjebat i da O tek treba bit,iako se osjecam napuhnuto i bole me grudi 😃 vidjet cu kad se ispisam,samo da mi se pocne vise pisat 😂😂😂

19. Veljača 2021. 11:40

Hopeforyou

Jutro cure,dajte pogledajte vi moj graf…kako je moguce da sam ja danas 3DPO na temelju bazalne? No way,nastavljam testirat evo 🤷‍♀️🤦‍♀️

Dakle ja osobno najvise vjerujem temperaturi sto se tice Ovulacije. Tako da bi rekla po tempici da je O bila kad ju je FF oznacio. No, nastavi mjeriti tempicu pa ces vidit i sama dalje. Nase tijelo je cudo. Tako da me nista ne iznenaduje. Evo primjer. Zenska ima neredovite i policisticne jajnike i ostane trudna od jednog odnosa koji je bio na dan poslje zavrsetka menge koja je u tom ciklus bila normalan i trajala 6 dana. Provjereno jer prije tog odnosa nisu imali 10 dana odnosa a nakon tog odnosa je M otiso na teren i nije ga bilo 3 mjeseca. Zena ne dobra i znam ju tak da ne postoji mogucnost trudnoce zbog prevare ili sl. Eto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.