Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    19. Veljača 2021. 20:49

Kiky 🥰

Cure evo da se javim i ovdje vama. Bila sam danas na pregledu, cula sam srce kako kuca, skoro sam se rasplakala na stolici koliko me to raznjezilo. Stvarno jedan predivan osjecaj a to zelim svima vama ovdje uskoro ❤
    Evo i slike od mog malog srca
    https://ibb.co/Zf2dtK8
    Volim vas sve jako puno i ovaj forum mi je stvarno puno pomogao i sve vi skupa❤❤❤

Kako slatko!!! 🌺🥰🌺 Nek se nastavi tako lipo i dalje. 🧡
    Ja se sjećam isto kad je meni upalija da cujem srce, nisan ocekivala, bila sam 5+6. Hladna ko špric, ko da san čula auto na ulici, toliko san se bojala da ce opet bit spontani. Sad mi je ža' sta san tako reagirala, al dobro. Zato san se na iducen pregledu raspekmezila da me doktorica tjesila i dodavala mi maramice 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

19. Veljača 2021. 20:50

Malala jako mi je zao, razumijemo te sve ovdje sto se tice neuspjesnog pokusavanja, sva ta silna razocaranja.. ali nikome sigurno nije tesko kao tebi jer si jos uz sve to i u epicentru potresa i cijele te krize. Drzim ti fige da budes jaka, i da izdrzis. ❤️ Kada krenete na mpo sve ce biti lakse, pomirit ces se s tim i bebica ce doci prije, samo hrabro😘

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 21:05

Ja mogu rec da se stvarno dogodilo kad smo se najmanje nadali da ce se dogodit. Nisam  nista pila taj mj niti sam pratila trakicama o jer smo mislili da mm ide na brod pocetkom mj kako je i trebao pa nisam uopce nista pratila. I dogodilo se stvarno cudo jedno. A pila sve moguce,sta god ste pisale tu sam i ja pila 😂 Nakon skoro 2.god i kad smo mislili krenut na preglede. Tako da cuda se događaju i vama ce se dogodit kad tad. Samo budite pozitivne i vjerujte u to

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 21:09

Koliko puta sam se samo isplakala kad bi cula da su sve trudne oko mene a ja svaki mjesec negativan test. Jako puno puta, pogotovo kad bi bila sama. Ali nekako skupi se snaga za novi dan i znala sam da ce kad tad doci dan da i ja vidim pozitivan test. A kad sam ga vidila nisam vjerovala. Znate i same ostalo. Uglavnom velika ste podrska i super da postoji ovaj forum. Javit cu vam se opet a na vas bacam trudnicku prasinu. Dao Bog da sve ostale trudne cim prije!!!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

19. Veljača 2021. 21:23

Stvarno daje nadu i motivaciju kad nam se jave nase trudnice🥰🥰 Kiky hvala ti😘❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Veljača 2021. 21:35

Kiky ti si divna osoba ❤
    Neka beba raste i javi nam svakako tu i tamo novosti sa pregleda. Nadam se da ce i nase mrvice uskoro ljubim te 😘

DajanaT2106
    19. Veljača 2021. 21:45

zoe🌸

A di si ti Dajana ne javljas nam se, koji ti je dan ciklusa?😁

Ma tu sam ja sve pratim i citam ali ne stignem pisati 🙈 sad me nije bilo dva dana u guzvi sam nekakvoj pa sam imala za citati 20str haha 🤣🙈
    Jojj znas mene i brojanje 🤣🤣🤣 
    Nikad naucit 🤣🤣 
    9dc 🤔🤣🤣🤣

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

DajanaT2106
    19. Veljača 2021. 21:46

Kiky 🥰

Cure evo da se javim i ovdje vama. Bila sam danas na pregledu, cula sam srce kako kuca, skoro sam se rasplakala na stolici koliko me to raznjezilo. Stvarno jedan predivan osjecaj a to zelim svima vama ovdje uskoro ❤
    Evo i slike od mog malog srca
    https://ibb.co/Zf2dtK8
    Volim vas sve jako puno i ovaj forum mi je stvarno puno pomogao i sve vi skupa❤❤❤

Ajmeee ovo jee predivnoo 🥰🥰

Curee zelim nam svima ove godine ovakvu slicicu ❤️

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

tina25
    19. Veljača 2021. 22:00

Cure sada gledam slike sa svog vjenčanja i bas bih opet obukla svoju vjenčanicu hehe...bas mi je bila lijepa , kao i vaša svakoj od vas...hajde ako imate nekih slikica da stavite da vidimo kakvu je koja imala 😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Maša🤰🏼
    19. Veljača 2021. 22:24

Ej tina nebi vjerovala upravo su bile kod mene frendice popile po koji dec i gledale moj book od vjencanja 😍😍😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.