Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2021. 19:59

zoe🌸

Hope hmm🤔🤔 nastavi svakako, mogao bi sutra pik, jel imas egg sluz?🙂

Nemam nista! Zadnjih dana sam imala nesto bjelkasto u mjesavini sa vodenastim,sad mi je neko suho razdoblje krenulo 🤷‍♀️🙄

DajanaT2106
    19. Veljača 2021. 20:03

Djevojke stavljam vam link fb stranice preko koje sam ja narucila vaginalete za Trihomonas bakteriju 100% prirodno jedna tura mi je bila dovoljna cca 160kn
    Probajte ne moze naskoditi.. Tj javite se napisete vas problem i oni vam odrede terapiju.. Jos vidim i da su dosta napredovali od kad sam ja to narucila.. Znam da je grozno s tim bakterijama ali mozda bolje i prirodno nego te antibiotike odvratne 😃

Evo link:
    https://www.facebook.com/aroma.hominis.hr/

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

19. Veljača 2021. 20:06

Hahahahha daj vidite ovo 🤣🤣🤣
    https://www.facebook.com/joombooshr/videos/183041549821374/

19. Veljača 2021. 20:07

A di si ti Dajana ne javljas nam se, koji ti je dan ciklusa?😁

19. Veljača 2021. 20:09

Hopeforyou

zoe🌸

Hope hmm🤔🤔 nastavi svakako, mogao bi sutra pik, jel imas egg sluz?🙂

Nemam nista! Zadnjih dana sam imala nesto bjelkasto u mjesavini sa vodenastim,sad mi je neko suho razdoblje krenulo 🤷‍♀️🙄

Bas cudno da 🤔 evo sad me zanima sta ce dalje biti sa tvojim ciklusom ali mislim da O sljedi tek. 

19. Veljača 2021. 20:09

Martina predobro, ovako bi se mi trebale okupit i piskit skupa kad je vrijeme za testiranje hahah🤣🤣🤣

19. Veljača 2021. 20:15

zoe🌸

Martina predobro, ovako bi se mi trebale okupit i piskit skupa kad je vrijeme za testiranje hahah🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 daaaaa

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Veljača 2021. 20:17

Kaca da doksicilin smo dobili + ja geonistin vaginalete + probiotik uzela sam lactogyn (e a pijem folnu aqua feminun vitamin d i ubbiquin.) Sad mi stvarnooo treba kutijica za tabletice hahaha 😂
    ----
    Ovaj rulet hcga na videu sam vidjela vec, to je sad neka fora na tik toku. Koja bi tek fora bila da se mi tako okupimo pa nabacimo pis pis heheh 🙈😅

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 20:22

Cure evo da se javim i ovdje vama. Bila sam danas na pregledu, cula sam srce kako kuca, skoro sam se rasplakala na stolici koliko me to raznjezilo. Stvarno jedan predivan osjecaj  a to zelim svima vama ovdje uskoro ❤
    Evo i slike od mog malog srca 
    https://ibb.co/Zf2dtK8
    Volim vas sve jako puno i ovaj forum mi je stvarno puno pomogao i sve vi skupa❤❤❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

19. Veljača 2021. 20:48

Kiky tako mi je drago da si nam se javila! Spominjala sam te neki dan jer sam se sjetila da si rekla da ti je pregled ovoh dana😄 samo neka kuca srceko. ❤️ Uzivaj u prekrasnim danima😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.