Lucky veseli me vidit to kod tebe jer znam koliko ti to znaci. Mozda nekom cudno zvuci ali znam sto za "nas" znaci imati prirodnu O. 👏🤞. Ja sam odustala od Lh trakica za ovaj ciklus. Mjerim bazalnu tako ds to ce biti dovoljno a mislim da bi mogla biti za koji dan. Cicke me bas ubijaju. Nisu napete al su bolne sto mi obicno krene nakon O al tko ce ga znat vise 🤦♀️🥴
Znam na sta mislis, nama s nikakvim ciklusima su ovo veliki koraci naprijed
13dc si, mislis da su cicke znak da je O bila vec tako rano?
Ma ne ne mislim da je vec bilaO, samo mi malo cudno da me vec bubaju u ovom djelu ciklusa. Jedino ak nije neka cista opet u pitanju. Oce to od nje tako.
Malala na 9dpo ti dm trakica nebi pokazala ni da blizance imas 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/gRpWjM7
I dalje je svijetla, al nešto je tu. 🤷♀️
Koji je ovo test?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/gRpWjM7
I dalje je svijetla, al nešto je tu. 🤷♀️
Koji je ovo test?
Kak sam ja ovo propustila? 🤔Po meni je ovo pozitivan test.
Lucky veseli me vidit to kod tebe jer znam koliko ti to znaci. Mozda nekom cudno zvuci ali znam sto za "nas" znaci imati prirodnu O. 👏🤞. Ja sam odustala od Lh trakica za ovaj ciklus. Mjerim bazalnu tako ds to ce biti dovoljno a mislim da bi mogla biti za koji dan. Cicke me bas ubijaju. Nisu napete al su bolne sto mi obicno krene nakon O al tko ce ga znat vise 🤦♀️🥴
Znam na sta mislis, nama s nikakvim ciklusima su ovo veliki koraci naprijed
13dc si, mislis da su cicke znak da je O bila vec tako rano?
Ma ne ne mislim da je vec bilaO, samo mi malo cudno da me vec bubaju u ovom djelu ciklusa. Jedino ak nije neka cista opet u pitanju. Oce to od nje tako.
Uh valjda nije cista
Kakav ti je plan za dalje, iduci mjesec imas postupak opet vidim, sad cete pokusat prirodnjak jos jedan pretpostavljam 😁😈🤞🏻
Nadam se. Da sad jos ovaj zadnji put prirodno pokusavamo a sa sljedecom M idu pripreme za FET👏
Hope sad kad krene piskenje i umakanje 🙈🙈🙈
Zoe u ovom nasem sportu nema druge nego biti strpljiv, svw sto je na silu ne ide uvjerila sam se i sad pustam da ide lagano i evo cini se da je dobro 🤞🏻🤞🏻
Anchy samo ti pij, ja sam gotovo sigurna da su te kapi pomogle, hvala Tini koja ih je preporucila ❤️
❤❤❤❤
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Malala na 9dpo ti dm trakica nebi pokazala ni da blizance imas 🤣
Koji si ti ono DPO radila test kad si imala lijepi plus?
Hope hmm🤔🤔 nastavi svakako, mogao bi sutra pik, jel imas egg sluz?🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji