Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    19. Veljača 2021. 13:11

Mislim da je Maša pitala, oprostite ako sam pogriješila. Z ali brzu papu ja platim 100 kn kod soc gin i dođe za tjedan dana.
    Anchy ureaplasmu smo liječili 10 dana doksiciklinom (oboje) i još sam ja koristila 12 dana vaginalete Acidosalus (dobro je i za Candida) 
    A ovaj mjesec mi je za Candidu dala rojazol vaginalete i mast diprogenta jer me peckalo od Candida oko analnog područja i međice. 
    Znači dobit ćete antibiotik i vaginalete 2 tjedna i mirna Bosna. Ponovite briseve kasnije i to bi trebalo bit to. Ništa se ne sekiraj ❤️🥰

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Veljača 2021. 13:27

Thx zoe kaca lucky anaid ! Smirite me odmah. A i gin. me smirila. Nije to nista strasno antibiotici vaginalete i cao pusa bok.
    Lucky kad se rjesimo bestija trudne smo 1000%

Maša🤰🏼
    19. Veljača 2021. 13:32

Kaća hvala na info definitivno cu ga pitat dali mogu platit da ide to brze 🙂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

19. Veljača 2021. 13:34

Evo moje LH radena u 13,sad slikam jer sam na pauzi da me kolegice ne gledaju ko da nisam normalna 😂 mislim da pik tek dolazi 🤷‍♀️

19. Veljača 2021. 13:35

Sto se tice ovih bolestina,nisam radila briseve jos,radim samo papu jednom godisnje 😱🙈

simba
    19. Veljača 2021. 13:37

https://ibb.co/gRpWjM7
    I dalje je svijetla, al nešto je tu. 🤷‍♀️

👩33g
    👨42g
    👦4g

• matak
    19. Veljača 2021. 13:47

Pozz!,pokusavam stavit sliku lh trakica,uglavnom radim tri dana zaredom stim da mi je druga crtica skoro ko kontrolna ,dali ovulacija sljedi ?

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Veljača 2021. 13:51

Lucky🍀

Anchy_23 🌈

Thx zoe kaca lucky anaid ! Smirite me odmah. A i gin. me smirila. Nije to nista strasno antibiotici vaginalete i cao pusa bok.
    Lucky kad se rjesimo bestija trudne smo 1000%

pa da, otkud znaš koliko dugo to vučemo, ja nisam nikad radila briseve niti je ijedan doktor ikad rekao ej to bi trebala napravit! ono riješiš papu i misliš sve je ok, a nije tako. tako da sam uvjerena da je ta beštija bila kriva za sve do sad i veselim se idućem pregledu i daljnjim koracima

Ja sam ti radila briseve prije 2 i po god kad sam se sa pilula skinula pa sam bila u fazonu staviti cu spiralu ne zelim jos bebu. A za to trebaju cisti nalazi brisa. Radila sam tad i za klamidiju i ove sve bakterije i sve je bilo ok. Na pocetku T 2019 u 12 mj sam radila briseve dosli nazad uredni. Nakon poroda 4 mj 2020 su mi nasli e.coli koju sam na porodu pokupila i pila sam antibiotik za nju ponovila bris (mislim da je to tad bris samo za e coli bio) i vratio se ok. Znaci kak se te bestije navuku i koji klinac se to smrda u organizmu nemam pojma. Ugl bitno da smo na dobrom putu. I mene veseli sto cu sve sad zasamarat rjesit i onda idemo po bebitu. Kazem ti ti sad to rjesis i vec si na 90% ulovis O hop i rvo ga 😘😘😘

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Veljača 2021. 14:10

matak

Pozz!,pokusavam stavit sliku lh trakica,uglavnom radim tri dana zaredom stim da mi je druga crtica skoro ko kontrolna ,dali ovulacija sljedi ?

https://imgbb.com/upload
    preko ovog linka stavi sliku. Uplodas i link kopiras ovdje 

Joja 🙏
    19. Veljača 2021. 14:13

Anchy moja prijateljica je imala ureu .. pila antibiotike (i ona i muz)... Sljedeci mjesec bris bio uredan.
    Sad kad to rijesis dolazi beba sto posto :)))) jos malo proci ce sve pretrage i bit ces mirna. Nemoj se samo sekirat. 🤗

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.