Mislim da je Maša pitala, oprostite ako sam pogriješila. Z ali brzu papu ja platim 100 kn kod soc gin i dođe za tjedan dana.
Anchy ureaplasmu smo liječili 10 dana doksiciklinom (oboje) i još sam ja koristila 12 dana vaginalete Acidosalus (dobro je i za Candida)
A ovaj mjesec mi je za Candidu dala rojazol vaginalete i mast diprogenta jer me peckalo od Candida oko analnog područja i međice.
Znači dobit ćete antibiotik i vaginalete 2 tjedna i mirna Bosna. Ponovite briseve kasnije i to bi trebalo bit to. Ništa se ne sekiraj ❤️🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Thx zoe kaca lucky anaid ! Smirite me odmah. A i gin. me smirila. Nije to nista strasno antibiotici vaginalete i cao pusa bok.
Lucky kad se rjesimo bestija trudne smo 1000%
Kaća hvala na info definitivno cu ga pitat dali mogu platit da ide to brze 🙂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo moje LH radena u 13,sad slikam jer sam na pauzi da me kolegice ne gledaju ko da nisam normalna 😂 mislim da pik tek dolazi 🤷♀️
Sto se tice ovih bolestina,nisam radila briseve jos,radim samo papu jednom godisnje 😱🙈
https://ibb.co/gRpWjM7
I dalje je svijetla, al nešto je tu. 🤷♀️
👩33g
👨42g
👦4g
Pozz!,pokusavam stavit sliku lh trakica,uglavnom radim tri dana zaredom stim da mi je druga crtica skoro ko kontrolna ,dali ovulacija sljedi ?
Thx zoe kaca lucky anaid ! Smirite me odmah. A i gin. me smirila. Nije to nista strasno antibiotici vaginalete i cao pusa bok.
Lucky kad se rjesimo bestija trudne smo 1000%
pa da, otkud znaš koliko dugo to vučemo, ja nisam nikad radila briseve niti je ijedan doktor ikad rekao ej to bi trebala napravit! ono riješiš papu i misliš sve je ok, a nije tako. tako da sam uvjerena da je ta beštija bila kriva za sve do sad i veselim se idućem pregledu i daljnjim koracima
Ja sam ti radila briseve prije 2 i po god kad sam se sa pilula skinula pa sam bila u fazonu staviti cu spiralu ne zelim jos bebu. A za to trebaju cisti nalazi brisa. Radila sam tad i za klamidiju i ove sve bakterije i sve je bilo ok. Na pocetku T 2019 u 12 mj sam radila briseve dosli nazad uredni. Nakon poroda 4 mj 2020 su mi nasli e.coli koju sam na porodu pokupila i pila sam antibiotik za nju ponovila bris (mislim da je to tad bris samo za e coli bio) i vratio se ok. Znaci kak se te bestije navuku i koji klinac se to smrda u organizmu nemam pojma. Ugl bitno da smo na dobrom putu. I mene veseli sto cu sve sad zasamarat rjesit i onda idemo po bebitu. Kazem ti ti sad to rjesis i vec si na 90% ulovis O hop i rvo ga 😘😘😘
Pozz!,pokusavam stavit sliku lh trakica,uglavnom radim tri dana zaredom stim da mi je druga crtica skoro ko kontrolna ,dali ovulacija sljedi ?
https://imgbb.com/upload
preko ovog linka stavi sliku. Uplodas i link kopiras ovdje
Anchy moja prijateljica je imala ureu .. pila antibiotike (i ona i muz)... Sljedeci mjesec bris bio uredan.
Sad kad to rijesis dolazi beba sto posto :)))) jos malo proci ce sve pretrage i bit ces mirna. Nemoj se samo sekirat. 🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji