Hopepa vidjela sam tu tvoju kronologiju hehe zato te i pitam jesi mozda radila trakicu 8dc a da nisi objavila. Ja jos mislim da ti je 8dc bio pik … 9dc je vec pocelo svijetliti pa si fulala… Sjecam se tvoje napaljenosti ahahaha sad sam ja u toj fazi 😹💪🤞….
Ti isto imas relativno rane ovulacije kao i ja… Koliko ti traju ciklusi?
Pa bas da imam rane i nemam...sjecas se zadnjeg ciklusa u 2020 godini koji je trajao 70 dana? Prosli ciklus je bio 29 dana i ovulacija je bila iz desnog jajnika,a ovaj ciklus ako je ovulacija bila prema gradu,trajat ce 23 dana,pa mi ostaje da iscekujem M u periodu od 3.3.-9.3. Kako sam predvidala ali me zajebo mozda lijevi jajnik ovaj ciklus 😂 doduse ovo je jako dobro jer cu za njega moc ustanovit koliko dana traje DPO i kakvi su simptomi,tako da je to u neku ruku i dobro ajde 😁😁 a inace su mi O bile u periodu izmedu 15-20DC pa eto...sad na 9DC 🙈
Anchy bome cu se ja vcrs napit vec sam si to tako odredila ahahaha moram naci neko dobro vino da muzu bude fino ahahaha on stalno nesto izmislja i nece nista pit 🍷
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hope ja se nadam da ce ti iz cijele ove situacije na kraju mj zabljesnuti plus
Joj evo,isla gledat i vidim da smo ultra dugi seks imali dan pred O po grafu,a evo...vidjet cemo,ne znam sto reci,u soku sam! 🤣
Jutro, žene!
https://ibb.co/tMTPF4R
9.dpo. Sad se i psihički pripremam za mpo koliko god sam mislila da do toga neće doći.
Nece mi otvorit sliku,opet steka stranica nesto pa cemo pricekat da se vrati u normalu ali ako je bijeli testic ima jos vremena kad si 9DPO..koliko ti traje lutealna faza?
malala evo otvorilo mi sliku,tek si 9DPO i jos testirala s CB,a nisam nimalo fan tog testa,ne bi se pouzdala u njega i ima vremena..vise bi vjerovala onom pregny iz ljekarne ili duchesse iz mullera nego njemu,ali to sam samo ja...uglavnom drzim fige,ima jos fore za implantaciju i za plus pa necemo sve otpisati na temelju ovog testa 🤞🏻☺️
JojaSve sam vadila i androstendion je povisen. U 5.mjesecu kad sam vadila hormone lh i fsh su bili oko 6, a onda sam opet vadila u 10.mjesecu i tad mi je fsh bio oko 6, a lh oko 12 😏 a androstendion se jos malo povisio. Ali tad mi je otkriven i Hashimoto pa su mi hormoni bili u banani. Mislim i opcenito su ali se tad bas pogorsalo. Duphaston su mi davali i prije dok jos nisam pila pilule jer bi imala menstruaciju po dva tjedna. Nakon toga sam pila pilule dosta godina i nakon njih jedna ovulacija dosla normalno i kasnije nista pa su mi morali dat Duphaston da se barem nesto pokrene inace nebi dobila 5 mjeseci.
Hmmm...i oni su tebi utvrdili PCOS na temelju androstendiona? Jer obicno FSH bude duplo ili vise puta veci od LH za PCOS,a tebi je to sasvim u redu,osim ako si radila test na inzulinsku rezistenciju i radila SHBG..jel imas mozda i vrijednost SHBG-a na nalazu? Kakav je testosteron? Ako nijedno od toga nije poviseno prije bi rekla da nije PCOS u pitanju vec vise jajnik ili jajnici like pcos sto nije isto...kakva je bila vrijednost stitnjace? Jel se na ultrazvuku jasno vide te ciste na jajniku ili jajnicima?
🍀🤞🏻💝🥰VESELO VALENTINOVO 🥰💝🤞🏻🍀
Sanjarka - 05.02.2021. - ➕❤️
Enaaa1 - 11.02.2021. - ➕❤️
Sayuri - 14.02.2021. -? ❤️
Kaća - 19.02.2021. - danas ❤️
Maki994 - 22.02.2021. - 3 dana❤️
Tonkica111 - 25.02.2021. - 6 dana ❤️
Malala - 25.02.2021. - 6 dana ❤️
T.loza - 25.02.2021. - 6 dana ❤️
Annboleyn - 26.02. 2021. - 7 dana ❤️
Danchy1990 - ❤️
ODBROJAVANJE 3/2021
Maša - 01.03.2021. - 10 dana ❤️
Hopeforyou - 03.03.2021. - 12 dana ❤️
Hopeforyou - 09.03.2021. - 18 dana ❤️
Pokloncic13 - 09.03.2021. - 18 dana ❤️
Joja - 09.03.2021. - 18 dana ❤️
DajanaT2106 - 11.03.2021. - 20 dana ❤️
DorisS - 13.03.2021. - 22 dana ❤️
Tonka122 - 13.03.2021. - 22 dana ❤️
Anitram1982 - ❤️
Wonderwoman - ❤️
Silver - ❤️
Anchy_23 - ❤️
*napomena ➡️kraljica Hope zeli imati 2 odbrojavanja 😂
Wuhuuuuuu,hvalaaaa hahahahahahah 🙋🏼♀️ Lajkam napomenu 😂😂😂😂 to je samo da se tu podsjetim ako ja zaboravim😄 ok definitivno se ova grupa treba promijeniti u naziv “lovci na ovulacije” ovo vise nije normalno 🤣
Jutro, žene!
https://ibb.co/tMTPF4R
9.dpo. Sad se i psihički pripremam za mpo koliko god sam mislila da do toga neće doći.
Ja bez problema vidim plus, a muz me uvijek zeza da lose vidim 😅 mozes napravit jos neki drugi test, a da nije cb?
E zumirala,vidim i ja sad 🥳🥳🥳🥳🥳
Malala nesto se nadzire. Drzim fige da kroz par dana sjena tamni
Jutroooo 🎉🎉🎉
Malala neznam sta bi ti rekla osim da JASNO vidim sjenu..
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji