Joja daa haha, svaka im cast, al eto svidja mi se to cak, cim je na listi za doping to znaci da ima sigurno utjecaja😋 ja cu sebi uzet nakon sto napravim pretragu hormona☺️☺️
Znaci muke sa sodom hahah, jeste vi obavili bracne duznosti? Taman svaki drugi dan🥰💪🏻
Joja daa haha, svaka im cast, al eto svidja mi se to cak, cim je na listi za doping to znaci da ima sigurno utjecaja😋 ja cu sebi uzet nakon sto napravim pretragu hormona☺️☺️
Znaci muke sa sodom hahah, jeste vi obavili bracne duznosti? Taman svaki drugi dan🥰💪🏻
Ne jos ahahha cekam sad da prodje bar pola sata od te sode ahahha muz me napada a ja jadna moram izmišljati toplu vodu ahahah... al budemo vcrs i nadam se svaki dan od sad do porasta tempice...
___
Nego, jel netko nesto piskio u medjuvremenu? :D
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja budala pisala! Znaci pisala oko 16:30 prije nego isla s posla i ko za vraga uopce mi se nije pisalo do prije 20min,naravno da sam umocila jer sam budala,bez obzira sto nije relevantno u 10 navecer posto hormoni nisu na samom vrhuncu,al kad si budala nema ti pomoci 😂😂 daklem 🙈
Hope bas mi je zao, nije to lako sigurno🥺🥺 ja nisam nikad bila sportski tip, ali volim pratiti, ic muza podrzavati s tribina, bas mi je to gust☺️
Bit ce toga i kad se ostvarimo kao mame pa cemo opet svasta prozivljavat s nasom djecicom💕💕
Ma samo da bude djece,neka se bave u zivotu cim zele,samo da ih budeee ☺️☺️☺️☺️
Cure, trebam vasu pomoc! 😃
Vec vas neko vrijeme pratim ali nikako da se registriram. Imam PCOS i Hashimoto i prosli mjesec sam nakon duzeg vremena napokon imala ovulaciju, plus se pojavio na 8 dpo ali sam na 12 dpo prokrvarila (mislim da je to zbog manjka progesterona). Taj ciklus sam ovulirala na desnom jajniku i uglavnom mi se svaki mjesec izmjenjuju lijevi i desni jajnik. Kad je lijevi na redu onda nemam ovulaciju i folikul se pretvori u cistu. Ovaj mjesec sam i lijevom odlucila dat neku sansu i potrosila brdo trakica te sam si odredila da ako do 24 dc trakica ne potamni krecem s Duphastonom. I ginekolog mi je rekao da krenem pit cim vidim da nema ovulacije. I sta se dogodi… Krenem ja s Duphastonom, popijem dvije tablete i Premom kaze High 1,10! Uskoro bi onda mozda moga ulovit Peak 🤔 (ako me ipak ne odluci zeznut jajnik) i sad ne znam sta da radim posto sam u Kanadi i tu je 22h, a ja trebam popit sljedecu tabletu u 23h. Mislite da bi Duphaston mogao blokirat ovulaciju?
Evo LHhttps://ibb.co/Pt7XzFM
Hej,dobrodosla! Sretno u potjeri za plusicem. Sto se duphastona tice,ne moze sprijeciti O,ali moze samo pomoci ako dode do zaceca da se plod zadrzi i hrani ga progesteronom koji i je glavni hormon duphastona,jer je trudnocu jako tesko odrzati ako se dogodi nagli pad tog hormona. Nadam se da ce uspjeti i O iz lijevog jajnika,da ce biti kvalitetna i da ce uskoro biti plusic! Sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jutro cure,dajte pogledajte vi moj graf...kako je moguce da sam ja danas 3DPO na temelju bazalne? No way,nastavljam testirat evo 🤷♀️🤦♀️
Hopena 8dc nisi piskila trakicu? Za sad po svemu sudeci, cini mi se da ti je negdje 8.dc bio pik al ga nisi uhvatila.... Al nastavi dalje pratiti
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Cure, trebam vasu pomoc! 😃
Vec vas neko vrijeme pratim ali nikako da se registriram. Imam PCOS i Hashimoto i prosli mjesec sam nakon duzeg vremena napokon imala ovulaciju, plus se pojavio na 8 dpo ali sam na 12 dpo prokrvarila (mislim da je to zbog manjka progesterona). Taj ciklus sam ovulirala na desnom jajniku i uglavnom mi se svaki mjesec izmjenjuju lijevi i desni jajnik. Kad je lijevi na redu onda nemam ovulaciju i folikul se pretvori u cistu. Ovaj mjesec sam i lijevom odlucila dat neku sansu i potrosila brdo trakica te sam si odredila da ako do 24 dc trakica ne potamni krecem s Duphastonom. I ginekolog mi je rekao da krenem pit cim vidim da nema ovulacije. I sta se dogodi… Krenem ja s Duphastonom, popijem dvije tablete i Premom kaze High 1,10! Uskoro bi onda mozda moga ulovit Peak 🤔 (ako me ipak ne odluci zeznut jajnik) i sad ne znam sta da radim posto sam u Kanadi i tu je 22h, a ja trebam popit sljedecu tabletu u 23h. Mislite da bi Duphaston mogao blokirat ovulaciju?
Evo LHhttps://ibb.co/Pt7XzFM
Duphaston nikako ne prekidati.... A sto se tice duphastona i ovulacije... On jako utjece na to. U kojim dozama ga pijes? Velike doze djeluju isto kao i kontracepcijske pilule... Meni je privatnik bio zgrozen tim sto mi ga je soc gin prepisao.. kaze da se duphaston u slucaju manjka progesterona treba prepisat tek nakon utvrdjene trudnoce .... potrazi drugo misljenje. Ukoliko nisi vadila progesteron i ne znas da ti je nizak nemas ga potrebe pit do eventualne trudnoce .,..
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hopena 8dc nisi piskila trakicu? Za sad po svemu sudeci, cini mi se da ti je negdje 8.dc bio pik al ga nisi uhvatila…. Al nastavi dalje pratiti
Hahahahah,ne,nisam testirala,tu sam ja mislim stavila kronologiju trakica,testirana 7,9,10 i 11DC..Na 9DC mi je pokazalo na femometer trakicama High,a 10DC je bilo Low vec...mislim po tome ima smisla da je 9DC bila kada je bila veca vrijednost i od one sinoc kad je opet bila velika,medutoaaaaa! Imam ja dva scenarija u glavi koja su moguca pa se mozemo igrati cisto da nam je zanimljivije pa se moze svaka ukljuciti u razjesenje ovog misterija,a nadam se da ce i Anitram i Ann vidjeti ovaj post da priskoce u pomoc...dakle prva teorija je taa da sam ovulirala iz lijevog jajnika kojeg nisam nijednom osjetila,a sjecate se mozda da sam na pocetku ciklusa ovdje pisala da osjecam lijevi jajnik da radi kao da imam te neke bolove koji su mi poznati ta desni u vrijeme O plus znate da sam pricala da imam neobicno velik libido od pocetka ciklusa i samo sam ganjala muza 😂 pa je to jedna teorija,a druga je teorija da mozda ne bi ovulirala i iz desnog ako opet LH raste,a tu mi je opet prevelika razlika u danima za ovuliranje tako da mi je vise moguca ova prva,ali opet je pitanje zasto raste LH,a moze rast samo ako je folikul krenuo prelazit naravno,klasika u cistu pa ce na iducem pregledu biti jedna cista vise kad je ionako lijevi u pitanju.. u svakom slucaju,uzela sam na posao trakice,napravit cu pa cemo zajedno bit pametnije,a do onda vas molim vase teorije! Hvala unaprijed svima!
P.S. Hvala Bogu,NAPOKON PETAK! 🥳🥳🥳🥳🙈
Jutrooo ☕
Jucer mi je dosla frendica i popile smo butelju vina 😅🍷 tako da sam malo out danas. Jedva sam se ustala. Ali ne boli glava bilo je dobro neko vino 😁
Da je jucer bio petak otvorile bi i drugu 🙈
Tako da sad ogromna kava ☕ izdrzati radni dan i onda veselo u vikend 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji