A nema mi muza jos ahahha a ja pisem nesto na laptop da ne moram posao vuci na more hehe… To bas i ne bi bilo romanticno…. Kad muz dodje idemo se zajedno kupat u kadi uz casu 🍷…. Kad zavrsimo poslat cu ga van kao dok se ja namazem kremicama ahahah valjda me nece peci ta soda pa da na kraju ne mogu ni hopsat 🤣…
Imam pitanjce
Sta mislite jel ok kupanje u kadi prije odnosa…. To mi je nekako obicaj a sve me strah da na taj nacin isperem svu sluz ahaha
Ja mislim da je tjelesna temperatura okej,a sve iznad toga mislim da nije dobro,jer se s razlogom muskarcima ne preporucuju uske bokserice upravo zbog toga ako nema lufta i temperatura se gomila,kvalitetu spermija itekako moze ubiti,a o bolestima da i ne pricam...znam iz bliskih izvora jednog decka kojemu je doktor rekao da su mu bokserice zaradile rak testisa jer nije nosio bokserice s luftom nego totalno uz tijelo da su pritiskale taj dio.Srecom uspio se izvuc,sve je na broju,al na vrijeme je otkrio 🤨 pa pretpostavljam da sve iznad tjelesne normalne temperature itekako moze utjecat na kvalitetu spermija,a tvoju sluz ne moze ubit jer je to ipak unutar tebe i ima je dovoljno iako se tako ne cini na prvu 😁🤭🙈
AnnB sta ti mislis o metodi sa sodom bikarbonom? Hehehe hoces ti probat?
_____
Joook sto me rajcate sad s tim ahahaha ne smijem to ni spomenut muzu jos se nece htjet seksat ahahahha
Razmisljala sam o tome 🤣 ne mislim da moze naskoditi, ali imam otpor prema “trpanju” neceg dolje hahahahah, tamponi samo kad bas moram, nikad nisam provjeravala polozaj cerviksa…ALI, vjerujem da ce i to doci na red da se isproba 😂
——————
Cure, u zadnje vrijeme ne pisem mnogo jer mm ima zdravstveni problem, jako se brinem oko tog, ima zakazan MRI i jos neke preglede, nakon kojeg cemo znati definitivno sve, nadam se da ce sve biti ok ali MRI ce raditi tek za mjesec dana, ima da skrenem pamecu do tada 😭
Nadam se da cete sve to iscupati,da ce MRI proci super i da cete nakon te borbe doci do plusica i bebe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ann nadam se da ce tvom dragom MRI proci dobro 🤞 drzi nam se. 😘
Zenice, samo da vam se malo javim...puno posla pa ne stizem...cekam M, nista od T ovaj ciklus sve negativno..
Sljedeci ciklus ne pratimo nista, hopsamo kad i koliko nam se hopsa pa da probamo i to...😛
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Nema me kratko i bome ste pisale,morat cu u rikverc da sve procitam😊Pitance imam za vas,znaci nekad mi se dogodi da mi prestane tamnit lh i pocne bljedit i onda bum pikcina,jer je moguce da pred pik bude previse lh pa test ne registrira? Znam da se to zna desiti s hcg testom u blizanckoj t ako je test osjetljiv a ima jako puno hcg hormona ,nije cesto ali zna biti to,pa me zanima jel to moguce s lh sta vi mislite?
Ja sam zivi dokaz borbe s naglim pikcinama 🙋🏼♀️ Moguce itekako 😄😄😄😄
Znaci u istom smo sosu😆
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Jojavidihttps://ibb.co/Xt74s4L , neznam ali samo se vi opustite 😍
Tonkamoguce, mozda ako uneses malo vise tekucine ili piskis cesce pa se ne skupi dovoljno hormona onda ispadne da blijedi. Moguce ?
Pazim na unos tekucine prije pis partya😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Annb ajmeee bas mi je zao. Znajte da nista nije nerijesivo i nek vam je sa srecom.... Pisi nam ovdje sve sto te muci... Bit ce ti lakse sigurno.... nadam se da ce nalaz bit dobar
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Nista cure, odustala sam od kupke... Prebacit cemo to na neki drugi put (ako hcg bude negativan)
Tonka zanimljivo ovo za tamljenje trakica u blizanacnoj trudnoci... Ovdje svaki put nesto novo naucim.... A sto se pika tice .... Mislim da on jako brzo dodje i jos brzo nestane hehehe bar vecini cura... Al nije to toliko ni bitno... Mislim da ukoliko se hopsa svaki drugi dan, nema fulanja.. Dalje je u Bozjim rukama
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja jel smo te mi sada spuntale ? 😁
Cure znam da vas ima i iz zg. Jel koja pacijentica dr. Jukica ? On je u adarti u VArazdinu i u Zagrebu. Imam danas tjedan termin i tak sam uzbudena, svi ga hvale.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
A nema mi muza jos ahahha a ja pisem nesto na laptop da ne moram posao vuci na more hehe… To bas i ne bi bilo romanticno…. Kad muz dodje idemo se zajedno kupat u kadi uz casu 🍷…. Kad zavrsimo poslat cu ga van kao dok se ja namazem kremicama ahahah valjda me nece peci ta soda pa da na kraju ne mogu ni hopsat 🤣…
Imam pitanjce
Sta mislite jel ok kupanje u kadi prije odnosa…. To mi je nekako obicaj a sve me strah da na taj nacin isperem svu sluz ahaha
Ja sam jučer točno tako, prvo kupanje sat i pol i onda na hops🤷♀️ nisam nigdje pročitala da se nebi smjelo 🤣🤣🤣
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji