Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Veljača 2021. 19:25

Joja💙

A nema mi muza jos ahahha a ja pisem nesto na laptop da ne moram posao vuci na more hehe… To bas i ne bi bilo romanticno…. Kad muz dodje idemo se zajedno kupat u kadi uz casu 🍷…. Kad zavrsimo poslat cu ga van kao dok se ja namazem kremicama ahahah valjda me nece peci ta soda pa da na kraju ne mogu ni hopsat 🤣…
    Imam pitanjce
    Sta mislite jel ok kupanje u kadi prije odnosa…. To mi je nekako obicaj a sve me strah da na taj nacin isperem svu sluz ahaha

Ja mislim da je tjelesna temperatura okej,a sve iznad toga mislim da nije dobro,jer se s razlogom muskarcima ne preporucuju uske bokserice upravo zbog toga ako nema lufta i temperatura se gomila,kvalitetu spermija itekako moze ubiti,a o bolestima da i ne pricam...znam iz bliskih izvora jednog decka kojemu je doktor rekao da su mu bokserice zaradile rak testisa jer nije nosio bokserice s luftom nego totalno uz tijelo da su pritiskale taj dio.Srecom uspio se izvuc,sve je na broju,al na vrijeme je otkrio 🤨 pa pretpostavljam da sve iznad tjelesne normalne temperature itekako moze utjecat na kvalitetu spermija,a tvoju sluz ne moze ubit jer je to ipak unutar tebe i ima je dovoljno iako se tako ne cini na prvu 😁🤭🙈

18. Veljača 2021. 19:26

annboleyn

Joja💙

AnnB sta ti mislis o metodi sa sodom bikarbonom? Hehehe hoces ti probat?
    _____
    Joook sto me rajcate sad s tim ahahaha ne smijem to ni spomenut muzu jos se nece htjet seksat ahahahha

Razmisljala sam o tome 🤣 ne mislim da moze naskoditi, ali imam otpor prema “trpanju” neceg dolje hahahahah, tamponi samo kad bas moram, nikad nisam provjeravala polozaj cerviksa…ALI, vjerujem da ce i to doci na red da se isproba 😂
    ——————
    Cure, u zadnje vrijeme ne pisem mnogo jer mm ima zdravstveni problem, jako se brinem oko tog, ima zakazan MRI i jos neke preglede, nakon kojeg cemo znati definitivno sve, nadam se da ce sve biti ok ali MRI ce raditi tek za mjesec dana, ima da skrenem pamecu do tada 😭

Nadam se da cete sve to iscupati,da ce MRI proci super i da cete nakon te borbe doci do plusica i bebe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Veljača 2021. 19:29

Ann nadam se da ce tvom dragom MRI proci dobro 🤞 drzi nam se. 😘

SAYURI
    18. Veljača 2021. 19:30

Zenice, samo da vam se malo javim...puno posla pa ne stizem...cekam M, nista od T ovaj ciklus sve negativno..
    Sljedeci ciklus ne pratimo nista, hopsamo kad i koliko nam se hopsa pa da probamo i to...😛

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Antonela122🐘🌠
    18. Veljača 2021. 19:31

Hopeforyou

Tonka122

Nema me kratko i bome ste pisale,morat cu u rikverc da sve procitam😊Pitance imam za vas,znaci nekad mi se dogodi da mi prestane tamnit lh i pocne bljedit i onda bum pikcina,jer je moguce da pred pik bude previse lh pa test ne registrira? Znam da se to zna desiti s hcg testom u blizanckoj t ako je test osjetljiv a ima jako puno hcg hormona ,nije cesto ali zna biti to,pa me zanima jel to moguce s lh sta vi mislite?

Ja sam zivi dokaz borbe s naglim pikcinama 🙋🏼‍♀️ Moguce itekako 😄😄😄😄

Znaci u istom smo sosu😆

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    18. Veljača 2021. 19:32

anaid

Jojavidihttps://ibb.co/Xt74s4L , neznam ali samo se vi opustite 😍
    Tonkamoguce, mozda ako uneses malo vise tekucine ili piskis cesce pa se ne skupi dovoljno hormona onda ispadne da blijedi. Moguce ?

Pazim na unos tekucine prije pis partya😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 19:36

Annb ajmeee bas mi je zao. Znajte da nista nije nerijesivo i nek vam je sa srecom.... Pisi nam ovdje sve sto te muci... Bit ce ti lakse sigurno.... nadam se da ce nalaz bit dobar

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 19:48

Nista cure, odustala sam od kupke... Prebacit cemo to na neki drugi put (ako hcg bude negativan) 
    Tonka zanimljivo ovo za tamljenje trakica u blizanacnoj trudnoci... Ovdje svaki put nesto novo naucim.... A sto se pika tice .... Mislim da on jako brzo dodje i jos brzo nestane hehehe bar vecini cura... Al nije to toliko ni bitno... Mislim da ukoliko se hopsa svaki drugi dan, nema fulanja.. Dalje je u Bozjim rukama

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• anaid
    18. Veljača 2021. 20:00

Joja jel smo te mi sada spuntale ? 😁
    Cure znam da vas ima i iz zg. Jel koja pacijentica dr. Jukica ? On je u adarti u VArazdinu i u Zagrebu. Imam danas tjedan termin i tak sam uzbudena, svi ga hvale.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Veljača 2021. 20:13

Joja💙

A nema mi muza jos ahahha a ja pisem nesto na laptop da ne moram posao vuci na more hehe… To bas i ne bi bilo romanticno…. Kad muz dodje idemo se zajedno kupat u kadi uz casu 🍷…. Kad zavrsimo poslat cu ga van kao dok se ja namazem kremicama ahahah valjda me nece peci ta soda pa da na kraju ne mogu ni hopsat 🤣…
    Imam pitanjce
    Sta mislite jel ok kupanje u kadi prije odnosa…. To mi je nekako obicaj a sve me strah da na taj nacin isperem svu sluz ahaha

Ja sam jučer točno tako, prvo kupanje sat i pol i onda na hops🤷‍♀️ nisam nigdje pročitala da se nebi smjelo 🤣🤣🤣

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.