Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Veljača 2021. 20:21

DorisS

Joja💙

A nema mi muza jos ahahha a ja pisem nesto na laptop da ne moram posao vuci na more hehe… To bas i ne bi bilo romanticno…. Kad muz dodje idemo se zajedno kupat u kadi uz casu 🍷…. Kad zavrsimo poslat cu ga van kao dok se ja namazem kremicama ahahah valjda me nece peci ta soda pa da na kraju ne mogu ni hopsat 🤣…
    Imam pitanjce
    Sta mislite jel ok kupanje u kadi prije odnosa…. To mi je nekako obicaj a sve me strah da na taj nacin isperem svu sluz ahaha

Ja sam jučer točno tako, prvo kupanje sat i pol i onda na hops🤷‍♀️ nisam nigdje pročitala da se nebi smjelo 🤣🤣🤣

Ok, sad vidim da ćemo morati prestati i s kupkama 🤦‍♀️🤷‍♀️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

18. Veljača 2021. 20:34

Ma sto se kupki tice,mislim da zeni puno manje stete moze napravit nego muskarcima,njima je to puno bolnija tocka nego za nas. Sreca pa moj muz ne voli kupanje,zbog njega sad u kupaonici renoviranoj imamo iskljucivo tus kabinu,naravno dosta veliku jer eto,ima ona isto nekih svojih vatrenih prednosti 😈😈😈🤭🙈

18. Veljača 2021. 20:54

Joja !!! Odgovorili si mu iz bioandine, i kazu da maca je na doping listi!🤣🤣🤣 
    Hvala Bogu da sam provjerila, jos mi fali da mu karijeru upropastim 😂😂😂 
    Ali eto dokaz koliko je predobra kad djeluje kao doping💪🏻 Ja cu ju piti sigurno, on nek se snadje za nesto drugo🤭

18. Veljača 2021. 20:59

zoe🌸

Joja !!! Odgovorili si mu iz bioandine, i kazu da maca je na doping listi!🤣🤣🤣
    Hvala Bogu da sam provjerila, jos mi fali da mu karijeru upropastim 😂😂😂
    Ali eto dokaz koliko je predobra kad djeluje kao doping💪🏻 Ja cu ju piti sigurno, on nek se snadje za nesto drugo🤭

Mene tu muci u cijeloj prici nesto drugo. O kojem je sportu rijec ako se smije znati? 😁🙈🤭

18. Veljača 2021. 21:08

Hope rukometas je i igra u Njemackoj, nije slavna osoba🤣🤣

18. Veljača 2021. 21:12

zoe🌸

Hope rukometas je i igra u Njemackoj, nije slavna osoba🤣🤣

Ma kog briga jel slavna osoba il ne,zanimao me sport.. sad sam pala u depru 😞 zbog svoje bolesti sam morala odustati od rukometa,a toliko sam bila zaljubljena u taj sport 😢 sad samo mogu gledati na tv-u to 😂 mozda jednog dana i ude u neku repku,to nikada ne mozes znati ☺️☺️☺️

18. Veljača 2021. 21:16

Hope ma zezam se ja, mislila sam da zato pitas, kao jel ga mozda znate, znaju ga samo oni koji to bas prate😊 ja sam sretna da zivi i radi ono sto voli, jer je to bas rijetkost danas😊
    Bas mi je zao radi toga, ali to je sport, nikad ne mozes znat, bolest ili ozljeda i sve propadne, toga se i ja bojim, pa treba imat neku alternativu uvijek😬

18. Veljača 2021. 21:22

zoe🌸

Hope ma zezam se ja, mislila sam da zato pitas, kao jel ga mozda znate, znaju ga samo oni koji to bas prate😊 ja sam sretna da zivi i radi ono sto voli, jer je to bas rijetkost danas😊
    Bas mi je zao radi toga, ali to je sport, nikad ne mozes znat, bolest ili ozljeda i sve propadne, toga se i ja bojim, pa treba imat neku alternativu uvijek😬

Ja sam ko klinka trenirala rukomet,i kako sam imala taj epi napad,a bila u pubertetu,doktorica je strogo zabranila sport i rekreaciju ikakve vrste dok se ne uhodam i ne sprijateljim s tom novom spoznajom,tako da sam morala napustiti i rukomet i judo 😁 ja bi isto rade igrala danas rukomet nego radila sto radim,ali takvi su putevi Bozji,nadam se da ce uskoro neka beba,mozda ono po mami povuce zelju i interes za sportom kad vec tatu to uopce ne zanima 😆 mi smo totalno zamijenili uloge,on gleda filmove,nesto oko tehnike se interesira,a ja nogomet,rukomet,kosarka,ponekad mi i tenis bude zanimljiv i tu i tamo uzmem knjigu 🤣 svida mi se sto nije vecinski muzjak da je samo sport,pivo i cigara 😅

18. Veljača 2021. 21:36

Hope bas mi je zao, nije to lako sigurno🥺🥺 ja nisam nikad bila sportski tip, ali volim pratiti, ic muza podrzavati s tribina, bas mi je to gust☺️ 
    Bit ce toga i kad se ostvarimo kao mame pa cemo opet svasta prozivljavat s nasom djecicom💕💕

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 21:59

Zoe ahahahha daj me nemoj zezat.... Al bar su iskreni iz Bioandine. Svidja mi se to :) 
    I ja volim muza pratit na natjecanjima. Hvala Bogu on je svoje borbe prosao, sad trenira druge hehe. 
    ___
    Ja probala stavit onu glupu sodu i katastrofa.... Ko prvo ja ne mogu gurnut prst unutra... Nisam nikad stavila ni tampon pa me strah... Malo sam stavila al mislim da to nista nije uslo gdje treba ahahahhaahahaha Boze baci ciglu i budi precizan 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.