Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 18:36

A nema mi muza jos ahahha a ja pisem nesto na laptop da ne moram posao vuci na more hehe... To bas i ne bi bilo romanticno.... Kad muz dodje idemo se zajedno kupat u kadi uz casu 🍷.... Kad zavrsimo poslat cu ga van kao dok se ja namazem kremicama ahahah valjda me nece peci ta soda pa da na kraju ne mogu ni hopsat 🤣...
    Imam pitanjce 
    Sta mislite jel ok kupanje u kadi prije odnosa.... To mi je nekako obicaj a sve me strah da na taj nacin isperem svu sluz ahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

18. Veljača 2021. 18:46

Simba hvala ti na savjetu, moj je sportas, pije redovno sve to, nema sta ne pije, pa nista😅 valjda ce se i nama potrefit💪🏻

18. Veljača 2021. 18:47

Joja samo se ti kupaj i pij vinceko😘 mislim da si bez brige po tom pitanju😄 ima sluzi iznutra✌🏻

annboleyn
    18. Veljača 2021. 18:58

Joja💙

AnnB sta ti mislis o metodi sa sodom bikarbonom? Hehehe hoces ti probat?
    _____
    Joook sto me rajcate sad s tim ahahaha ne smijem to ni spomenut muzu jos se nece htjet seksat ahahahha

Razmisljala sam o tome 🤣 ne mislim da moze naskoditi, ali imam otpor prema “trpanju” neceg dolje hahahahah, tamponi samo kad bas moram, nikad nisam provjeravala polozaj cerviksa...ALI,  vjerujem da ce i to doci na red da se isproba 😂
    ——————
    Cure, u zadnje vrijeme ne pisem mnogo jer mm ima zdravstveni problem, jako se brinem oko tog, ima zakazan MRI i jos neke preglede, nakon kojeg cemo znati definitivno sve, nadam se da ce sve biti ok ali MRI ce raditi tek za mjesec dana, ima da skrenem pamecu do tada 😭

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

LHBaby1
    18. Veljača 2021. 19:04

Joja znam da voda inace ubija spermice, ali kao nesto prije mislim da nece lose utjecati ☺️

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

18. Veljača 2021. 19:15

Ann nadam se da ce sve biti dobro💕 drzite se!

• anaid
    18. Veljača 2021. 19:17

Hmmmm, ja pa mislim da zagrijavanje testisa  nije idealna opcija. A namakanje u toploj vodi, mozda grijesim ali ja svojem nisam dala kupanje, tusiranje i gas u sobu 🤣🤣 cek sad malo progoglam 🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    18. Veljača 2021. 19:18

Nema me kratko i bome ste pisale,morat cu u rikverc da sve procitam😊Pitance imam za vas,znaci nekad mi se dogodi da mi prestane tamnit lh i pocne bljedit i onda bum pikcina,jer je moguce da pred pik bude previse lh pa test ne registrira? Znam da se to zna desiti s hcg testom u blizanckoj t ako je test osjetljiv a ima jako puno hcg hormona ,nije cesto ali zna biti to,pa me zanima jel to moguce s lh sta vi mislite?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

18. Veljača 2021. 19:21

Tonka122

Nema me kratko i bome ste pisale,morat cu u rikverc da sve procitam😊Pitance imam za vas,znaci nekad mi se dogodi da mi prestane tamnit lh i pocne bljedit i onda bum pikcina,jer je moguce da pred pik bude previse lh pa test ne registrira? Znam da se to zna desiti s hcg testom u blizanckoj t ako je test osjetljiv a ima jako puno hcg hormona ,nije cesto ali zna biti to,pa me zanima jel to moguce s lh sta vi mislite?

Ja sam zivi dokaz borbe s naglim pikcinama 🙋🏼‍♀️ Moguce itekako 😄😄😄😄

• anaid
    18. Veljača 2021. 19:23

Joja vidi https://ibb.co/Xt74s4L , neznam ali samo se vi opustite 😍
    Tonka moguce, mozda ako uneses malo vise tekucine ili piskis cesce pa se ne skupi dovoljno hormona onda ispadne da blijedi. Moguce ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.