I pod dvije crtice mislim na HCG test,a ne LH,da ne bi bilo bolje ikakve nego nikakve 🤣🙈🤭
Ja bi bila sretna i s dvije crte na LH 😅😂😂
Ja nisam sretna s time jer ih imam stalno pa ih ne priznam dok testna nije jaca od kontrolne 🤣🤣
Napokon se ukazalo bar nesto hahaha.... Sad cete vidjet kak se to kod mene brzo odvija lol ....prakticki cijeli ciklus skoro skroz bijele trakice pa kad vidim i ovako malo tamljenje, znam da se nesto dogadja 😸🤪😆🤣....
E da, pocinje mi i sluz hiihhi .... 😹😻
Ko dijete sam
____
Btw. Soda je spremna... Sakrila sam ju u kupaonu ahahah... E sad, javim vam jesam li se usudila ili ne hehehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja cekamo da javis kak je djelovala soda 🤣
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Napokon se ukazalo bar nesto hahaha…. Sad cete vidjet kak se to kod mene brzo odvija lol ….prakticki cijeli ciklus skoro skroz bijele trakice pa kad vidim i ovako malo tamljenje, znam da se nesto dogadja 😸🤪😆🤣….
E da, pocinje mi i sluz hiihhi …. 😹😻
Ko dijete sam
____
Btw. Soda je spremna… Sakrila sam ju u kupaonu ahahah… E sad, javim vam jesam li se usudila ili ne hehehe
Mene ovaj forum zajebava,masu puta me izbaci kad vec napisem litanije 🙄 uglavnom htjedoh rec drzim fige da to potamni posteno i da sve ovdje znamo da ces umocit i testirat to pa da nas sve povuces za sobom 😁 iduci nastavak nece bit LH trakice 5.dio nego Soda Bikarbona metoda 🤣
Lucky zaboravi to,mozemo komotno stabvit iduci dio “Lovci na ovulacije”,sasvim jasno evo 😂😂😂😂
Lucky zaboravi to,mozemo komotno stabvit iduci dio “Lovci na ovulacije”,sasvim jasno evo 😂😂😂😂
Hahaha e pa to nas totalno opisuje 👌🏻👌🏻👌🏻
Eto,vrlo jednostavno! 😄🙈
I pod dvije crtice mislim na HCG test,a ne LH,da ne bi bilo bolje ikakve nego nikakve 🤣🙈🤭
🤣🤣. Bit će. Za prvo dijete nam je trebalo godine i godine sexa bez zaštite. I jednostavno se potrefilo jedom. Muž mi je pio proteine i kreatine, tada a i sada. Pa et, savjet😁
👩33g
👨42g
👦4g
Simba s obzirom na mozda 18dpo crtica je dosta svijetla…. Ali buduci da nisi sigurna kad je O bila ja bi rekla da je bila kasnije i da je ovo divan testic 🤗 zato ti lijepo ujutro ponovi da mi to vidimo kako treba 😁🤞🏻🍀
Tonkica tempica obecavajuca, nadajmo se da se kuha plusic a ne viroza 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nekako se ne zamaram jačinom crtice. Nisam ni u prvoj trudnoći. Radila dva testa tada. Uostalom, bit će kako je Bog odredio i priroda. Možda mi to nekako lakše pada pošto već imam dijete.🤷♀️ sutra ću radit još jedan, ako bude opet pozitivan, a valjd hoće, zovem ginića da me narući za 2-3 tj i to je to.
Ja se tek kasnije počinjem brinuti i izluđivati. A da ne spominjem kak me je trta poroda🥴
👩33g
👨42g
👦4g
Evo da još jednom napišem da svi vidite😁😂 moj muž vježba dosta, i uz to pio proteine, one šejkove. Ugl, prošli mj je počeo bit opet kreatine i hop, et me. A to isto je napravio i prije skoro četri godine. I tad sam ostala trudna. On ne vjeruje u slučajnost😁
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji