Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjera
    17. Veljača 2021. 17:44

Hopeforyou

Ipak sam sama proguglala,njah njah,sto ja znam koje su ove moje osjetljivosti,znam samo da su zelene 😂😂😂 a i malo mi je puno po komadu 3kn 😱😱😱 to kad bude hitni slucaj 🙈🤭

Ja sam dobila 30 komada i 5 gratis testova za trudnocu za 103 kn,u to je ukljucena poštarina..dođe za 3 dana

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

17. Veljača 2021. 17:51

t.loza 🔜🤰

Hope nova sam u ovome, ali ako smijem pitati koliko ti platiš te svoje i gdje a da su pritom povoljnije od ovih? Meni se to nije učinilo puno, za 60kn sam dobila 20 lh i 3 hcg. Sad kad znam da mogu još više uštedjeti - pričaj ženo, šta si ušutila 😂

Ja ti ganjam ove velike akcije tipa 50LH sa carinom 40-ak kn i tako,onda kupim x2 to i imam vremena ganjat novo dok ove zalike potrosim,evo femometer sa 50LH+20HCG testova sam platila 70kn sa carinom,a cekala sam 2 tjedna otprilike da stignu,narucila preko ali expressa. Vec duze plivam u tim vodama,narucujem samo to,muz ostane u soku ako stigne nesto drugo osim trakica 🤣🤣🤣 njemu sam lani isto za 80kn nasla domaci test kvalitete sperme pa smo napravili test i tako...nade se samo treba vrebat i pecat 😁☺️🤭🙈

Joja 🙏
    17. Veljača 2021. 17:51

vjera

Joja💙

Lucky oodlicnoo :) nadam se da ce ti se sve poklopit…. Sad se malo odmorite od kalkulacija :)
    Vjera da jasno hehe. I meni su najbolje roze. Mjeris li bazalnu tempicu? Ona je ubiti najbolji pokazatelj ovulacije…

Jesam,a i bazalna me je nesto zezala zadnjih par mjeseci,tek mi je 5dana prije menstruacije bila povišena,nakon spontanog se sve nešto izbucalo sa tom temperaturom,tako da se na nista nisam mogla osloniti 🙄😏…ili bi narasla 3 dana i onda pala na 36,5 i tako ostala..a mjerim je uvijek u isto vrijeme..ma izludilo me.

A i meni se to dogadjalo nakon spontanog... Katastrofa. Nadam se da ti se sad normaliziralo sve.... 
    Imas li uredne ovulacije svaki mjesec? Jeste prosli nekakve pretrage? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Loza 💙😇
    17. Veljača 2021. 17:55

Hope svaka čast 😮 ma da sam ti ja malo praznovjerna po tom pitanju: što ako ja sad naručim 50hcg i to mi je da 2mj piškim svaki dan, jel to u startu znači da mi sljedeći ciklus neće biti dobitan jer će mi ostat trakica za sljedeći ciklus?
    Znam, znam, bolesna sam 😂😂 al neka meni 20 po 20

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

17. Veljača 2021. 17:56

Evo recimo ovooooo,samo cu reci,niti kunu po trakici 🤭😁🙈

LHBaby1
    17. Veljača 2021. 17:56

Sto se tice bazalne, ja ju vise ne mjerim. Kako sam isla svaki mjesec na folikulometriju, skuzila sam da bazalna kasni i po 2/3 dana nakon ovulacije (ja vec ovulirala a temp. se povisila tek nakon 2/3 dana) 🤷🏽‍♀️.  A nekad i padne tek nakon M..  
    Samo LH trakice pa kako bude.. pustam mozak na pasu 🤣

(Ali kućna inseminacija je jos uvijek u proucavanju) 🤣😭🤦🏽‍♀️

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

17. Veljača 2021. 17:58

t.loza 🔜🤰

Hope svaka čast 😮 ma da sam ti ja malo praznovjerna po tom pitanju: što ako ja sad naručim 50hcg i to mi je da 2mj piškim svaki dan, jel to u startu znači da mi sljedeći ciklus neće biti dobitan jer će mi ostat trakica za sljedeći ciklus?
    Znam, znam, bolesna sam 😂😂 al neka meni 20 po 20

A ovako meni dode skuplje kad za svaki ciklus zasebno uzimam,od viska glava ne boli,a i nikad ne znas sto se moze dogoditi iiiii recimo ima tu curki kojima nestane pa ako ostanes T Bogu hvala,rijesis ih se zacas 🤭🙈

17. Veljača 2021. 17:59

LHBaby1

Sto se tice bazalne, ja ju vise ne mjerim. Kako sam isla svaki mjesec na folikulometriju, skuzila sam da bazalna kasni i po 2/3 dana nakon ovulacije (ja vec ovulirala a temp. se povisila tek nakon 2/3 dana) 🤷🏽‍♀️. A nekad i padne tek nakon M..
    Samo LH trakice pa kako bude.. pustam mozak na pasu 🤣

(Ali kućna inseminacija je jos uvijek u proucavanju) 🤣😭🤦🏽‍♀️

Eto i ti si jedan od ti fenomena kojima temp odmah ne ukazuje na to,mislim da nam je jedna clanica u istom problemceku,mozda bas loza ako se ne varam i sad me bas zanima jel joj kasnije temperatura reagirala na O 🤷‍♀️🙈

vjera
    17. Veljača 2021. 18:08

Joja💙

vjera

Joja💙

Lucky oodlicnoo :) nadam se da ce ti se sve poklopit…. Sad se malo odmorite od kalkulacija :)
    Vjera da jasno hehe. I meni su najbolje roze. Mjeris li bazalnu tempicu? Ona je ubiti najbolji pokazatelj ovulacije…

Jesam,a i bazalna me je nesto zezala zadnjih par mjeseci,tek mi je 5dana prije menstruacije bila povišena,nakon spontanog se sve nešto izbucalo sa tom temperaturom,tako da se na nista nisam mogla osloniti 🙄😏…ili bi narasla 3 dana i onda pala na 36,5 i tako ostala..a mjerim je uvijek u isto vrijeme..ma izludilo me.

A i meni se to dogadjalo nakon spontanog… Katastrofa. Nadam se da ti se sad normaliziralo sve….
    Imas li uredne ovulacije svaki mjesec? Jeste prosli nekakve pretrage?

A ciklusi su mi normalni,28 29 ,i to mi se odmah reguliralo nakon spontanog..pretrage nisam nikakve radila,jedino progesteron koji je bio super prolaktin isto i štitnjaca je dobra,drugo nista..nije me niti slala  da idem,ove sam ja sama otisla privatno izvaditi

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Veljača 2021. 18:13

Joja💙

Kaćaa bas mi je zao zbog testića :(
    Makimene su cicke samo nastavile boljet i dalje. Inace prestanu kad menga dodje. Al nisu mi mjerodavne jer me bole svaki ciklus….
    Doris znaci ima nas koje krecemo u hvatanje pikića
    Sanjarka svaki dan planiramo 🤣 pa kak nam bude …

Da da, hvatanje pikića i američka metoda... Ili kak se već zove🙉😄 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.