Dajana ovo sam si pikirala…
https://www.bioandina.hr/proizvod/crvena-maca-kompleks-kapsule/
Ahaa
Aa eto probaj pa vidi vjerujem da je bolje nego ovo hehe 🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Stigao nalaz 🤔
Ajde u granicama si normale,al nazalost ne znam jel prenisko ili ne pa ti ne mogu pomoci..u koju bolnicu si to slala?
A radila sam 21 dan a tad mi je vec bio 11 dpo... trudna nisam, tak da mislim da je nalaz dobar...
Al stvarno mi nije jasno u cemu je onda problem 🤯🥴😵.... Svi nalazi su nam dobri... Ne znam uopce kud i kako sad dalje.... Ginekolog mi kaze da mu dodjem za tri tjedna i da bi trebala ostat trudna... On misli da je problem u duphastonu kojeg sam ocito pila bez razloga i da mi je on djelovao kontraceptivno.... al sta sa svim onim mjesecima prije duohastona 🤔
Mene sad muci endometrij koji mi je 10dc (dan ovulacije) bio 7.21 ... Al on ga nije ni spomenuo,... Napominjem da je doktor strucan i iskusan s odlicnim recenzijama....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pozdrav cure, dugo vas vec pratim ali vam nisam nikada pisala 🙂 vidjela sam da spominjete Q10, pa bi htjela preporučiti jedan koji sam koristila u dobitnom ciklusu, neznam da li je do njega ili nije al eto uspjelo je. To je konezym Q10 sa stranice futura natura, evo slikicahttps://ibb.co/RcjH2SZ od 100mg je i pila sam 2 na dan, citala sam na nekom forumu da se za jacanje jajnih stanica pije 600 mg ali nisam htjela pretjerivati, koristila sam i njihove lh i hcg trakice i sve je odlično moja preporuka 🥰 šaljem vam puno trudničke prašine 🥰 i želim vam puno sreće!
Hvala Lisaa Škicamo i mi vas trudnice tamo!
Hope u Požegu
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja meni se tvoj nalaz cini dobar. Meni je zadnji put na 9 dc endo bio 7 mm a on se jos zadeblja do O i dok js putuje prema maternici...tako da je i to po meni ok...eto stvarno ne znam..
Zato ja kazem rade bi sad da na nalazima hormona nadem nesto sto nije ok da to izreguliram. A ovako kad je sve dobro ne znas sta bi.
Zoe ahahahahahaha mudro za prosjek place... Sad za ovulaciju skokni do muzica na tjedan dana pa ti se mozda i isplati crncenje 🤣🤞
Lisa hvala za recenziju i sretno 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja,sto se endometrija tice,ne smije biti tanji od 7mm jer je to jako jako tesko da izdrzi trudnocu,ja sam imala 5 dana pred O prosli ciklus endometrij 9,5mm debeo i trolinijski pa sumnjam da doktor ne bi rekao da ne valja,mislim da je to ok,a za progesteron ces vidjeti sto ce reci..A gle,danas je jaaaaako puno ljudi sa dijagnozom idiopatske neplodnosti gdje su nalazi savrseni,a izgleda da onda jednostavno psiha bude neka kocnica i jednostavno jedino sto se moze napraviti je pricekati da se dogodi i da uspije ☹️ Kad ides na kontrolu s tim nalazima?
Anchy meni je 7.21 bio kad je vec prosla ovulacija tj, vidio je doktor zuto tijelo.... Nista.... Nakupovat cu si sad sveg zivog i nezivog od dodataka prehrani i za tri mjeseca idem opet doktoru pa cu vidjet.,. Katastrofa stvarno... Jedino taj miom i taj glupi polip.... Mozda oni rade probleme....
Evo upala sam i ja u depru ahahahhaha... 😵🤯
BOze baci ciglu i budi precizan !!!!!
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji