Sanjarka ja nista vise ne povezujem sa "zacecem" dapace, u fazi sam da ako nesto osjetim odma pomislim na lose… Npr bolne cicke vise od pola ciklusa - odms si mislim da nesto nije ok s hormonima… A streckanja s lijeve strane koje osjetim svaki ciklus (ovulacija mi je bila u desnom jajniku) sad sam pocela povezivat s tim miomom kojeg mi je doktor pronasao… Valjda cu se izvuci iz ovih negativnih misli heheh….
Martina smedji iscjedak 6dpo 🤗 e to se zove simptom !!
Bolne cicke su ok poslje O jer to bude obicno zbog progesterona. Zato ako ostanemo trudne oko M dobijemo bolove u sisama jer je progesteron vec veliki a ako ne dode do T onda one splasnu usljed pada progesterona. Nekom padne progesteron prije M nekom na dan M. Zavisi. Miom imas na maternici? 🤔 mozda je to samo akutna bol. Jer meni je urolog reko (idem k njemu cesto zato kaj sam imala kamen u bubregu pa su mi stavili JJ stend i nosila ga 2 mjeseca te ga onda izvadili, pa na kontroli vidio na drugom bubregu jos dva i sad me opet zeza i desni. U srijedu moram na kontorlu k njemu i ubila se budem ak bude opet bio kamen na njemu)da sve to sto ponekad osjetimo dolje moze biti neka akutna bol koja se desila na nekom drugom mjestu.
Imam miom koji pritisce maternicu pa se na prvu cini da ima nepravilan (srcoliki) oblik.... Srecom nije veliki al uz polip u maternici nije ni bajno stanje...
Pretpostavljam da tebe bubrezi bole s bocne strane tijela? Mene boli u drugom dijelu ciklusa i tocno mogu pokazat gdje.... Bol je lokalizirana skroz nisko s lijeve strane i kao da vuce prema preponi ahahaj ako sam dobro opisala.... Mozda je takva bol jednostavno "normalna" za mene hehe.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
E da, martina jel imas temperaturu (preko dana)... Mozda si se prehladila?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Antonia sluz ti je zapravo i najbolja orijentacija.... Super sto si napravila i test da si potvrdis.... Bacajte se na posao 🤗
Savjetujem da napises par informacija o sebi i dragom u potpis, cisto da te lakse pratimo. Dobro nam dosla i jos brze osla :)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sanjarka ja nista vise ne povezujem sa "zacecem" dapace, u fazi sam da ako nesto osjetim odma pomislim na lose… Npr bolne cicke vise od pola ciklusa - odms si mislim da nesto nije ok s hormonima… A streckanja s lijeve strane koje osjetim svaki ciklus (ovulacija mi je bila u desnom jajniku) sad sam pocela povezivat s tim miomom kojeg mi je doktor pronasao… Valjda cu se izvuci iz ovih negativnih misli heheh….
Martina smedji iscjedak 6dpo 🤗 e to se zove simptom !!
Bolne cicke su ok poslje O jer to bude obicno zbog progesterona. Zato ako ostanemo trudne oko M dobijemo bolove u sisama jer je progesteron vec veliki a ako ne dode do T onda one splasnu usljed pada progesterona. Nekom padne progesteron prije M nekom na dan M. Zavisi. Miom imas na maternici? 🤔 mozda je to samo akutna bol. Jer meni je urolog reko (idem k njemu cesto zato kaj sam imala kamen u bubregu pa su mi stavili JJ stend i nosila ga 2 mjeseca te ga onda izvadili, pa na kontroli vidio na drugom bubregu jos dva i sad me opet zeza i desni. U srijedu moram na kontorlu k njemu i ubila se budem ak bude opet bio kamen na njemu)da sve to sto ponekad osjetimo dolje moze biti neka akutna bol koja se desila na nekom drugom mjestu.
Imam miom koji pritisce maternicu pa se na prvu cini da ima nepravilan (srcoliki) oblik…. Srecom nije veliki al uz polip u maternici nije ni bajno stanje…
Pretpostavljam da tebe bubrezi bole s bocne strane tijela? Mene boli u drugom dijelu ciklusa i tocno mogu pokazat gdje…. Bol je lokalizirana skroz nisko s lijeve strane i kao da vuce prema preponi ahahaj ako sam dobro opisala…. Mozda je takva bol jednostavno "normalna" za mene hehe.
Aha kuzim da....mozda stvarno jest normalna onda kod tebe..u svakom slucaju ja drzim fige 🤞
E da, martina jel imas temperaturu (preko dana)… Mozda si se prehladila?
Trenutno je 36.9 mozda se i jesam prehladila da 🤒
Jutro curee 😃
Mene je sinoc uhvatila neka mucnina ali nije dugo trajala.. Jutros samo napuhanost neka i grcevi skroz dolje nisko 🙈
Isto cekam M mislim da nista ni ovaj mj 🤯🙈
Evo mene na 9dpo bez ikakvih simptoma, ocito cemo se druziti i iscekivati dugo 😁
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Čuj Erdina,nekad je bez simptoma najbolji simptom 😇
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Op op Martina lajkam 🥳🥳🥳🥳
Jel prvi test piskis u četvrtak ili ces prije?
Sluzbeno u cetvrtak a ne sluzbeno prije 🤣🤣🤣🤣
Čuj Erdina,nekad je bez simptoma najbolji simptom 😇
Slazem se 👍👍👍
Op op Martina lajkam 🥳🥳🥳🥳
Jel prvi test piskis u četvrtak ili ces prije?
Sluzbeno u cetvrtak a ne sluzbeno prije 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Kad prije? 🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji