Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    01. Veljača 2021. 10:36

Poklončić puno ti hvala. Nisam ti odgovorila na prethodni post, nisam tražila rješenje 😂 vidim da se i ti boris s tim. Čisto sam ti opisala simptome da vidim jel imamo iste jer ne znam više šta mi je. Nikad nisam imala gljivice pa ne znam niti prepoznat. Pričat ću sa svojom fin, vidit kako je detektirati ako postoji, pa ću onda nazvati marina lab. Hvala ti puno još jednom 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Lunar
    01. Veljača 2021. 10:39

Cure ako mi molim vas može koja napisati (znam da ste već sto puta napisale, ali ne mogu naći) kako dodam ovaj graf sa danima ciklusa u potpis? Hvala :)

05/2022 💙 T

Pokloncic13
    01. Veljača 2021. 10:44

Kaca ja se s tim fajtam otkad sam bila tinejdžerka prije stupanja u odnose,ali eto očito stres,nekvalitetna prehrana rade svoje. Sad su se intenzivirale nakon poroda i to mahnito,ali eto napredak je u jačini simptoma definitivno i uočila sam da se pojavi isključivo nakon ovulacije kad se pojača iscjedak,a kod mene očito i kiselost pH rodnice.
    To je teška beštija,sretnice su ako se s tim susretnu jednom ili dvaput u reproduktivnoj dobi,ja sam već akutni slučaj 🤭
    Lunar,ja sam ti relativno friska ovdje i totalno sam zaboravila kaj su mi curke savjetovale,ali znam da će te uputiti pametnije od mene sada 🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:50

Lunar

Cure ako mi molim vas može koja napisati (znam da ste već sto puta napisale, ali ne mogu naći) kako dodam ovaj graf sa danima ciklusa u potpis? Hvala :)

Obicni ticker ili Fertility frend app imas? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    01. Veljača 2021. 10:50

Pokloncic13

Kacaja se s tim fajtam otkad sam bila tinejdžerka prije stupanja u odnose,ali eto očito stres,nekvalitetna prehrana rade svoje. Sad su se intenzivirale nakon poroda i to mahnito,ali eto napredak je u jačini simptoma definitivno i uočila sam da se pojavi isključivo nakon ovulacije kad se pojača iscjedak,a kod mene očito i kiselost pH rodnice.
    To je teška beštija,sretnice su ako se s tim susretnu jednom ili dvaput u reproduktivnoj dobi,ja sam već akutni slučaj 🤭
    Lunar,ja sam ti relativno friska ovdje i totalno sam zaboravila kaj su mi curke savjetovale,ali znam da će te uputiti pametnije od mene sada 🤭

Zato sam i posumnjala, jer ovo je drugi ciklus i masu se smanji u prvom dijelu ciklusa. Sad ćemo vidit oće li buknit posli vikenda kad bi trebala bit ovulacija. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Antonela122🐘🌠
    01. Veljača 2021. 10:51

ciklusi mi setaju od 28 dana pa nekad i do 40 dana,trebala sam dobiti M 23.1 ali nisam ju dobila svi testovi negativni,a danas sam primjetila sluz pa reko idem testirati na Lh pa bar da on bude pozitivan,nekad mi zna preskociti ciklus. Imala sam lagane grceve i jucer lagno strecanje u janiku

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Lunar
    01. Veljača 2021. 10:52

Sanjarka88 🐰

Lunar

Fertility frend app imam

05/2022 💙 T

Antonela122🐘🌠
    01. Veljača 2021. 10:56

Sanjarka88 🐰

Antonia12

Pozdrav,

Prvi put pisem,pa da vas pitam nesto. Kupila sam digtalne testove od clearblue za ovulaciju ,onaj sa smajlicem i sta ima vise komada testa unutra. Radila sam prije satvremena test i pojavio mi se,e sad je moje pitanje jel to znaci da je ovulacija vec nastupila,ili da upravo nastupa ili da ce tek nastupiti? Sluz sam isto provijerila ima je podosta. Pa me zanima ako je sad bio smajlic jer je prekasno za keks danas navecer(muz je na poslu do navecer)i sutra posto je uvijek bolje se keksnut prije O? I kakva su vam iskustva s tim digitalnim testovima od clearblue? kolko su vam se pouzdani pokazali. Prosli mjesec mi niti jedan samjlic nije bio,a ovaj mj mi uopce netreba biti ovulacija sljedecih 10 dana ali sam radila jer sam primjetila sluz

Pozdrav 😊
    Naravno da nije kasno, ovulacija ti moze biti i 48h nakon pika
    Slobodno danas i sutra 🤞🏻
    A koji si dan ciklusa i koliko ti traju ciklusi?

ciklusi mi setaju od 28 dana pa nekad i do 40 dana,trebala sam dobiti M 23.1 ali nisam ju dobila svi testovi negativni,a danas sam primjetila sluz pa reko idem testirati na Lh pa bar da on bude pozitivan,nekad mi zna preskociti ciklus. Imala sam lagane grceve i jucer lagno strecanje u janiku

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

BAJOMA
    01. Veljača 2021. 11:33

🦋Anitram1982🦋

Joja i Sanjarka i mene isto. Uzas kak me bole sise. I teske su a bradavice me peku 🤣 i danas mi tempica osla u visine. 🙄. I osjecam se bolesno 🤒. Onak kao kad imate gripu. Ne znam dal se Korona moze imat 2puta 🤣🤣. I da…dobila sam danas neki smedkasti iscjedak. Mozda je od akcije jer bilo ju je sinoc al oko 19 sati….😒

Ajme ženo . Pad imuniteta kod implantacije je poželjan 🤞🤞🤞 Hoču plus od tebe ovi mjesec 🤗🤗🤗🙏🤞🙏🙏

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 11:33

Lunar

Sanjarka88 🐰

Lunar

Fertility frend app imam

Share chart data
    Create & Share graph. Ticker
    I kad ga izradis, kopiraj bbcode ovdje u potpis 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.