Jutro cure ☕️
Sanjarka danas cu preuzeti lh i hcg trakice, samo sam 3 hcg narucila tako piskim vjerovatno 11dpo, eventualno ako lh budu obecavajuce 10dpo 🤞🤞
Kaca zao mi je zbog negativnog testa, super sto muz ide na spermiogram, mozda to razrijesi pitanje dugog pokusavanja i sa odgovarajucim tretmanom uskoro bude ➕
Neko je pitao za metformin, to je bas dobar lijek, kako za diabetes i kod PCOS, tako ima i brojna protektivna dejstva na srce, bubrege... samo na pocetku uvijek imaj sa sobom nalo cokolade da brzo podignes secer u krvi ako ga previse obori
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Tonkica bas se vidi da tamni kad Bajo isfiltrira. 🤞
Lucky bas ti super tamne trakice…. Kakva ti je taktika? Piskis na orvi jutarnji ili?
Kelp6ie ja bi rekla 19 da je bila…. Jesi imala ovulacijske bolove. I procitaj si malo o bazalnoj… Ako ikako mozes, pocni ju mjeriti. Za svako pitanje, tu smo
Mattan javi za bris i sretno 🤗
Zoekako je kod tebe danas?
_________
Curke ja sam bas imala nocne more sinoc… Sanjala neke bolesne bebe, strasno…. Mislim da mi je to zbog spermiograma, pregleda i sveg tog….
Muci me sad kako je moguce da od 196 milijuna spermica koje mi muz ima 🤨 nijedan ne dodje gdje vec tteba doci lol…. Mora bit neka gadna prepreka kod mene 🥴😶🙊. hahaha sve si mislimo da su krivo napisali na nalaz…. hahahahhaha sve zato sto su krivi datum stavili ahah (11mjesec 2018)
Ma nije uopce filrrirana hehheje
Kaćo baš mi je žao radi minusa, i kod mene je minus ali znam već od 9dpo pa me nije nešto na novo razočarao🤷🏼♀️
Joja kod mene nista, vec sam odbolovala ovaj ciklus, sad smisljam taktiku za dalje, posto mi nema muza 2 mjeseca planiram u tom periodu napraviti spolne hormone, i obavit jos par stvari da budemo spremni za nove pobjede kad se on vrati😄
Lucky kod mene iako je easy at home trakica mi je bila mrtva krajem ciklusa, tako da🤞🏻🤞🏻 I tempica🙏🏻
Lucky bas ti super tamne trakice…. Kakva ti je taktika? Piskis na orvi jutarnji ili?
Kelp6ie ja bi rekla 19 da je bila…. Jesi imala ovulacijske bolove. I procitaj si malo o bazalnoj… Ako ikako mozes, pocni ju mjeriti. Za svako pitanje, tu smo
_________
Curke ja sam bas imala nocne more sinoc… Sanjala neke bolesne bebe, strasno…. Mislim da mi je to zbog spermiograma, pregleda i sveg tog….
Muci me sad kako je moguce da od 196 milijuna spermica koje mi muz ima 🤨 nijedan ne dodje gdje vec tteba doci lol…. Mora bit neka gadna prepreka kod mene 🥴😶🙊. hahaha sve si mislimo da su krivo napisali na nalaz…. hahahahhaha sve zato sto su krivi datum stavili ahah (11mjesec 2018)
A joj 🙈 ma ne vjerujem da su ga zeznuli. I btw super za nalaz od muza. Gle dovoljan je taj jedan dan ali mora se poklopiti jos mnogo stvari uz taj jedan. Mozds bu tvoja jajna stanica neda da ude. Gledala sam na youtubu o tome. Nase jajne stanice su nekad jako zloceste i jednostavno nedaju niti jednom spermiju da ude unutra. 🤣🤣🤣🤣ludilo
Jutro cure ☕️
Sanjarka danas cu preuzeti lh i hcg trakice, samo sam 3 hcg narucila tako piskim vjerovatno 11dpo, eventualno ako lh budu obecavajuce 10dpo 🤞🤞
Kaca zao mi je zbog negativnog testa, super sto muz ide na spermiogram, mozda to razrijesi pitanje dugog pokusavanja i sa odgovarajucim tretmanom uskoro bude ➕
Neko je pitao za metformin, to je bas dobar lijek, kako za diabetes i kod PCOS, tako ima i brojna protektivna dejstva na srce, bubrege… samo na pocetku uvijek imaj sa sobom nalo cokolade da brzo podignes secer u krvi ako ga previse obori
Onda i ti s curama u subotu? 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kaćo baš mi je žao radi minusa, i kod mene je minus ali znam već od 9dpo pa me nije nešto na novo razočarao🤷🏼♀️
Joja kod mene nista, vec sam odbolovala ovaj ciklus, sad smisljam taktiku za dalje, posto mi nema muza 2 mjeseca planiram u tom periodu napraviti spolne hormone, i obavit jos par stvari da budemo spremni za nove pobjede kad se on vrati😄
Luckykod mene iako je easy at home trakica mi je bila mrtva krajem ciklusa, tako da🤞🏻🤞🏻 I tempica🙏🏻
Zao mi jeeee 😑
Al bitno da postoji plan za dalje ❤️
_________
A joj 🙈 ma ne vjerujem da su ga zeznuli. I btw super za nalaz od muza. Gle dovoljan je taj jedan dan ali mora se poklopiti jos mnogo stvari uz taj jedan. Mozds bu tvoja jajna stanica neda da ude. Gledala sam na youtubu o tome. Nase jajne stanice su nekad jako zloceste i jednostavno nedaju niti jednom spermiju da ude unutra. 🤣🤣🤣🤣ludilo
Jel ozbiljno?
Onda sam ja bila jako zlocesta cura zadnja 2 ciklusa 😂
Jutro žene
https://ibb.co/j5Ccf6J evo mog Hajduka
Čekat gospođu, spermiogram idući tjedan po planu i vidit šta dalje. Kad se radi spermiogram najbolje je 4 dana apstinencije i onda peto jutro otići uzorak dat?
Jeli ti ovo milerov test
Curke, možda glupo pitanje, vi LH trakice radite i nakon ovulacije? Koliko sam shvatila Lucky je piškila i ima dobar rezultat, a u subotu će na test 😊🙃. Jel i te LH trakice mogu nešto naslutiti ili sam apsolutno sve pobrkala jer se još mučim sa masom terminologije.😂☺
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
🫖 - vrkuta/marulja
💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca
Jel vama kruli maternica pred M? Meni je u uredu na poslu neugodno koliko se čuje 🤦🏻♀️tako da mislim da gospođa stiže 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji