Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annboleyn
    21. Siječanj 2021. 14:04

Sanjarka, tina, hvala na odgovorima ❤️
    I ja sam razmisljala o tome da li sam predugo drzala uronjenu u urin, ove sto sam dosad koristila je potrebno drzati 15-ak sekundi, na ovima nista ne pise

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 14:20

annboleyn

Sanjarka, tina, hvala na odgovorima ❤️
    I ja sam razmisljala o tome da li sam predugo drzala uronjenu u urin, ove sto sam dosad koristila je potrebno drzati 15-ak sekundi, na ovima nista ne pise

Ja obicno drzim dok tamnjenje ne dođe do vrha 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ma_tea91
    21. Siječanj 2021. 14:21

zoe🌸

Matea kad ces pisnut hcg?

U subotu ili nedjelju, msm mogu i sutra ujutro ako netko ima iskustva sa Muller testovima, imam one tralice od 13kn i onaj štapić od 25kn. Kao piše od dana zakašnjele menstruacije, ali vi ste mi tete od zanata pa možda znate jel mogu i prije? 🤣

30.03.2015. - 👫
    22.06.2019. - 👰🤵
    👩 - 29 M
    👦 - 36 G
    💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
    🫖 - vrkuta/marulja
    💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca

21. Siječanj 2021. 14:24

ma_tea91

zoe🌸

U subotu ili nedjelju, msm mogu i sutra ujutro ako netko ima iskustva sa Muller testovima, imam one tralice od 13kn i onaj štapić od 25kn. Kao piše od dana zakašnjele menstruacije, ali vi ste mi tete od zanata pa možda znate jel mogu i prije? 🤣

ma možeš i prije,ja svaki mjesec radim 10ak dana nakon ovulacije čisto da izbjegnem to nestrpljivo iščekivanje menge, hoće neće, lakše mi je znat prije. 
    jel piše koliko su osjetljivi testovi ? 

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Siječanj 2021. 14:27

matea samo ti nama piski, volimo analizirati trakice 

ma_tea91
    21. Siječanj 2021. 14:30

zoe🌸

ma_tea91

zoe🌸

ma možeš i prije,ja svaki mjesec radim 10ak dana nakon ovulacije čisto da izbjegnem to nestrpljivo iščekivanje menge, hoće neće, lakše mi je znat prije.

Ma nemam pojma 🤣
    Budem onda ove trakice sutra ujutro na prvi urin, štap čuvam za mogućnost kašnjenja. 🤣

30.03.2015. - 👫
    22.06.2019. - 👰🤵
    👩 - 29 M
    👦 - 36 G
    🫖 - vrkuta/marulja

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 14:31

ma_tea91

zoe🌸

Meni su ti pokazali na 10dpo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

21. Siječanj 2021. 14:32

ma_tea91

zoe🌸

ma_tea91

zoe🌸

Ma nemam pojma 🤣
    Budem onda ove trakice sutra ujutro na prvi urin, štap čuvam za mogućnost kašnjenja. 🤣

ne moraš čekat jutro

Joja 🙏
    21. Siječanj 2021. 14:34

annboleyn

https://ibb.co/Y3kX0WN
    Meni se moje nove trakice nista ne svidjaju, sa razlogom su one iz apoteke skupe, evo ova se susi 15 min, jos se nije osusila, cini mi se ni da nece 😡
    A uz to je i mrtvaaa 😡😡😡😂

Te trakice bi trebale bit dobre. Moguce da si previse umocila. Naznaceno je do kud se smije umocit.... Ili je kapnula mokraca za test. 
    Sljedeca ce bit bolja 😀

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

ma_tea91
    21. Siječanj 2021. 14:34

zoe🌸

ma_tea91

zoe🌸

ma_tea91

zoe🌸

Ma nemam pojma 🤣

ne moraš čekat jutro

Nemojte me nagovarat hahahah, postanem jako znatiželjna i na silu piškim, tak mi je jednom 6.i dan kašnjena bio i MM me nagovara ma ajde sad napravi, ajde ajde i ona prva kućica mi umjesto okomite pokaže vodoravnu crtu, nastupila zbunjenost na n-tu, trči u ljekarnu kupuj novi test i na silu sam to odradila hahaha. 😂

30.03.2015. - 👫
    22.06.2019. - 👰🤵
    👩 - 29 M
    👦 - 36 G
    🫖 - vrkuta/marulja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.