Jutro dame🥰
Ja posteno procurila cim sam se probudila, jedva cekam da prodje pa da ganjam pikove opet....
Sad sam saznala da mi je O definitivno 48h otprilike nakon Pika 🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
A vidim ćemo kroz par dana. Ja sam odradila hormone, briseve, ultrazvuk i papu. Sve je školski. Sad ćemo vidit kakvo je stanje kod njega pa da znamo na čemu smo. 2 godine baš aktivno radimo na bebi. Zadnjih 5 mj pratim trakicama ovulaciju, al samo je potvrdila ono šta sam i pretpostavljala, da je ovulacija od 14. do 16. dana. Tako da smo pokrivali baš svaki mjesec.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro dame🥰
Ja posteno procurila cim sam se probudila, jedva cekam da prodje pa da ganjam pikove opet….
Sad sam saznala da mi je O definitivno 48h otprilike nakon Pika 🤔
Izgleda da je i meni tako kasno O nakon pika. Opet se pratimo ja sam danas 2dc.
A vidim ćemo kroz par dana. Ja sam odradila hormone, briseve, ultrazvuk i papu. Sve je školski. Sad ćemo vidit kakvo je stanje kod njega pa da znamo na čemu smo. 2 godine baš aktivno radimo na bebi. Zadnjih 5 mj pratim trakicama ovulaciju, al samo je potvrdila ono šta sam i pretpostavljala, da je ovulacija od 14. do 16. dana. Tako da smo pokrivali baš svaki mjesec.
Bitno da je to ok, da sad ćete vidjeti jel sve kod MM štima, s druge strane nadam se da nisi previše opterećena, ja tek sama po sebi i ovih skoro godinu dana pokušavanja, vidim što je psiha, da na toliko toga utječe, u suprotnom smjeru. 😑
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
🫖 - vrkuta/marulja
💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca
Kaća zao mi je , nadam se da ces i ti uskoro ugledat svoj ➕
Tonkica ovaj test ima JAKO lijepu vidljivu sjenicu 🤞🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sayuri zao mi je :/ nas da sam si i ja to razmisljala jedini mjesec kad smo imali odnose kao nakon O sam ostala T. Pa sam isto razmisljla da mozda O nije 24 sata nakon pika nego 48... vidit cemo ovaj mjesec smo poslje O hopsali pa cemo vidit kako ce bit 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bitno da je to ok, da sad ćete vidjeti jel sve kod MM štima, s druge strane nadam se da nisi previše opterećena, ja tek sama po sebi i ovih skoro godinu dana pokušavanja, vidim što je psiha, da na toliko toga utječe, u suprotnom smjeru. 😑
Psiha mi je žešće radilađpecih godinu dana, zadnjih godinu sam puno manje opterećena. Pomirila sam se da ne ide prirodni (uvijek se nadaš naravno) i samo čekala kad će mm pristati na pretragu. Sad mi je još lakše.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Tonkica vidi se vidi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kaca mi smo cetvrti dan poslijepodne nosili uzorak
Ja očito jedina baš ne vidim crticu 🤦🏻♀️, ako iman šta prijavit to je da predugo imam pms bolove, inače imam dan prije M i kad dobijem... i naročito su mi popodne bolovi, gladna užasno (kad imam taj dan dobiti M izgubim apetit) ... Zadnja dva dana se znojim aime... Otuširana a za 3 min sam bljak,mogu nazad u tuš. Od jučer čudan okus u ustima kroz jutro. Al sve su to inače i pms simptomi pa se ne želim zanosit.
Psiha mi je žešće radilađpecih godinu dana, zadnjih godinu sam puno manje opterećena. Pomirila sam se da ne ide prirodni (uvijek se nadaš naravno) i samo čekala kad će mm pristati na pretragu. Sad mi je još lakše.
Eto vidiš, tak smo se MM i ja dogovorili, ajmo probati do 09/21 normalno, pa ćemo lagano krenut u cijeli postupak umjetne i automatski mi je lakše jer znam da imamo nekakvo rješenje za dalje. 🥰😊
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
🫖 - vrkuta/marulja
💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca
Jutroooo 🥰
Grlo me pecka 😩 nek ostane samo na tome 🤞🏻
Ludo vrijeme 🙄
Martina hcg na 1dpo 😂 kraljica si 😁
Lucky kad ce lh? Koje testove imas doma?
Ann kad ocekujemo tvoj hcg? Za Lh ne brini nije da moze nesto pokazat na 7dpo 😅
Ma_tea welcome ❤️ koji si dpo?
Joja bravo za dobar Spermiogram 🥳🥳🥳🥳
Pokloncic13 sretno s nalazima 🙏🙏🙏
Kaća zao mi je zbog minusa 😑 sretno sa Spermiogramom 🙏
Sayuri i meni je nakon spontanog o 48h od pika 🙄
Tonkica 12dpo bi kinez trebao nesto konkretnije pokazat 🤔 Al uvik ostaje kasna implantacija 🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji