Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annboleyn
    21. Siječanj 2021. 10:45

annboleyn

Jutro cure ☕️
    Sanjarka danas cu preuzeti lh i hcg trakice, samo sam 3 hcg narucila tako piskim vjerovatno 11dpo, eventualno ako lh budu obecavajuce 10dpo 🤞🤞
    Kaca zao mi je zbog negativnog testa, super sto muz ide na spermiogram, mozda to razrijesi pitanje dugog pokusavanja i sa odgovarajucim tretmanom uskoro bude ➕
    Neko je pitao za metformin, to je bas dobar lijek, kako za diabetes i kod PCOS, tako ima i brojna protektivna dejstva na srce, bubrege… samo na pocetku uvijek imaj sa sobom nalo cokolade da brzo podignes secer u krvi ako ga previse obori

Ovo za obarenje secera u krvi vazi narocito ako ga koristis u kombinaciji sa nekim drugim lijekom, npr. sioforom, ako pijes samo metformin nema razloga za brigu👍

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

21. Siječanj 2021. 10:47

Matea dobro si skuzila, trakice za ovulaciju budu pozitivne najcesce u slucaju trudnoce. Na 10,11,12 dpo pokazu pik 🤗

ma_tea91
    21. Siječanj 2021. 10:48

zoe🌸

Matea dobro si skuzila, trakice za ovulaciju budu pozitivne najcesce u slucaju trudnoce. Na 10,11,12 dpo pokazu pik 🤗

U jeb... hahahah. Sad mi žao što ih prije nisam naručila da ih testiram 😂 nema veze, brzo će subota. 🥳🤞

30.03.2015. - 👫
    22.06.2019. - 👰🤵
    👩 - 29 M
    👦 - 36 G
    💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
    🫖 - vrkuta/marulja
    💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca

annboleyn
    21. Siječanj 2021. 10:48

Sanjarka88 🐰

annboleyn

Jutro cure ☕️
    Sanjarka danas cu preuzeti lh i hcg trakice, samo sam 3 hcg narucila tako piskim vjerovatno 11dpo, eventualno ako lh budu obecavajuce 10dpo 🤞🤞
    Kaca zao mi je zbog negativnog testa, super sto muz ide na spermiogram, mozda to razrijesi pitanje dugog pokusavanja i sa odgovarajucim tretmanom uskoro bude ➕
    Neko je pitao za metformin, to je bas dobar lijek, kako za diabetes i kod PCOS, tako ima i brojna protektivna dejstva na srce, bubrege… samo na pocetku uvijek imaj sa sobom nalo cokolade da brzo podignes secer u krvi ako ga previse obori

Onda i ti s curama u subotu? 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Vjerovatno 🤣🤣🤣

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

ma_tea91
    21. Siječanj 2021. 10:49

ma_tea91

zoe🌸

U jeb… hahahah. Sad mi žao što ih prije nisam naručila da ih testiram 😂 nema veze, brzo će subota. 🥳🤞

I da Zoe, žao mi je, ali srećom svaki mjesec imamo novu priliku što je neporcijenjivo! 🥰

30.03.2015. - 👫
    22.06.2019. - 👰🤵
    👩 - 29 M
    👦 - 36 G
    💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
    🫖 - vrkuta/marulja
    💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca

21. Siječanj 2021. 10:51

Matea hcg pokaze cak prije trudnocu nego lh, ali ga nema smisla piskit prije 9dpo, 10dpo.. tako da se lh trakice nastave iza ovulacije radi ovisnosti o piskenju😂 shvatit ces vec o cem ti pricam.😅😅
    Doci ce i moje vrijeme🙏🏻🙏🏻

Joja 🙏
    21. Siječanj 2021. 10:56

Zoe zao mi je :( sad lijepo sve rijesis dok nema dragog i docekas ga napeta ko puskica hehe. Gdje planiras vadit spolne hormone? Posto imas vremena, mozes cak trazit uputnicu da ne moras placat i to. tako sam ja planirala... 
    Martina a i mislim si ja da se moja jajna stanica pravi neosvojiva al dosta bi bilo ahaha.... sve si mislim da mi duphaston vise odmaze nego pomaze heheh... 
    ____
    Bas razmisljam jel da zovem danas i trazim uputnicu za hormone pa obavim to sad dok mi traje menga ili da cekam sljedeci tjedan pregled kod privatnika pa vidim sta ce mi on reci..... Neki savjet?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

21. Siječanj 2021. 11:01

Joja💙

Zoe zao mi je :( sad lijepo sve rijesis dok nema dragog i docekas ga napeta ko puskica hehe. Gdje planiras vadit spolne hormone? Posto imas vremena, mozes cak trazit uputnicu da ne moras placat i to. tako sam ja planirala…
    Martina a i mislim si ja da se moja jajna stanica pravi neosvojiva al dosta bi bilo ahaha…. sve si mislim da mi duphaston vise odmaze nego pomaze heheh…
    ____
    Bas razmisljam jel da zovem danas i trazim uputnicu za hormone pa obavim to sad dok mi traje menga ili da cekam sljedeci tjedan pregled kod privatnika pa vidim sta ce mi on reci….. Neki savjet?

A sto se hormona tice,ako mislis vaditi moras izmedu 3-5 DC izvadit,a progesteron 21DC tako da ako si to mislis zovi da ti da uputnicu pa rijesi to ovih dana odmah 🤞🏻 Samo ne znam kakva je situacija obzirom na koronu jel se treba narucivati ili samo dodes

21. Siječanj 2021. 11:13

Joja necu ici privatno posto imam vremena sad, rekla mi je ginekologica da ce mi dati uputnicu pa cu ici u KB Merkur. 😊
    Ovaj mjesec odmor od trakica i svega, pa cu iduci mjesec otici u posjet muzu, tako da cemo morat propustit samo ovaj mjesec, to je okej🙈
    A kad krenemo ponovo naoruzat cu se FRER-ovima i radim test na 8 dpo🤣 da si skratim patnju i nestrpljenje na pola 

Sanjarka88
    21. Siječanj 2021. 11:14

zoe🌸

Joja necu ici privatno posto imam vremena sad, rekla mi je ginekologica da ce mi dati uputnicu pa cu ici u KB Merkur. 😊
    Ovaj mjesec odmor od trakica i svega, pa cu iduci mjesec otici u posjet muzu, tako da cemo morat propustit samo ovaj mjesec, to je okej🙈
    A kad krenemo ponovo naoruzat cu se FRER-ovima i radim test na 8 dpo🤣 da si skratim patnju i nestrpljenje na pola

😅
    Jedva cekamo 🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.