Veselimo se suboti 🥳🥳🥳🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke! Evo sad kad sam sinoc od 9 spavala pa ujutro skoro zakasnila na alarm i spavala 10 i pol sati,na putu do posla sam razmisljala kako cu razvalit tu dijagnozu! Jedna osoba s foruma me kontaktirala za gynositol sto mi je preporucila ginekologinja jer je ona imala nuspojave pa da ja bas ne dam 400 kn ako ce i samnom biti isto pa sam joj zahvalna do neba! I onda se bacam na zavrsne radove u kuhinji da probam sa prehranom bez ugljikohidrata pi preporuci doktorice da razvalim taj PCOS i ocistim jajnike najvise sto mogu! Nece mene nitko vise za* u zivotu,dosta je bilo! Imat cu tu bebu na ovaj ili onaj nacin,HOCU tako mi svega. Ako nista,volim se inatiti sto inace bude mana,ali sad ce biti vrlina. Nepravda kod mene ne prolazi! Sjetite me da danas pisam LH trakice iako za moj slucaj nisu pouzdane po doktorici al kad je bal...neka je maskenbal. Vidjet ce ti jajnici s kime imaju posla! 🤣 nadam se da ste dobro,hvala vam svakoj na podrsci da se ne zahvaljujem pojedinacno svakoj,Bog ima plan i sve se dogada s razlogom,vidjet cemo kroz neko vrijeme koji je razlog bio za ovo 😄 idemo samo jako u napad! ☺️🤭🙈
Jutro curke! Evo sad kad sam sinoc od 9 spavala pa ujutro skoro zakasnila na alarm i spavala 10 i pol sati,na putu do posla sam razmisljala kako cu razvalit tu dijagnozu! Jedna osoba s foruma me kontaktirala za gynositol sto mi je preporucila ginekologinja jer je ona imala nuspojave pa da ja bas ne dam 400 kn ako ce i samnom biti isto pa sam joj zahvalna do neba! I onda se bacam na zavrsne radove u kuhinji da probam sa prehranom bez ugljikohidrata pi preporuci doktorice da razvalim taj PCOS i ocistim jajnike najvise sto mogu! Nece mene nitko vise za* u zivotu,dosta je bilo! Imat cu tu bebu na ovaj ili onaj nacin,HOCU tako mi svega. Ako nista,volim se inatiti sto inace bude mana,ali sad ce biti vrlina. Nepravda kod mene ne prolazi! Sjetite me da danas pisam LH trakice iako za moj slucaj nisu pouzdane po doktorici al kad je bal…neka je maskenbal. Vidjet ce ti jajnici s kime imaju posla! 🤣 nadam se da ste dobro,hvala vam svakoj na podrsci da se ne zahvaljujem pojedinacno svakoj,Bog ima plan i sve se dogada s razlogom,vidjet cemo kroz neko vrijeme koji je razlog bio za ovo 😄 idemo samo jako u napad! ☺️🤭🙈
Bravo Hopeforyou tako treba! 🥳🤞❤
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
🫖 - vrkuta/marulja
💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca
Dobro jutro svima. Dobro dosle nove i jos prije osle na drugi temu.
----------------
Vi sa testicima - nadam se da ce testici tamniti 🤞
‐---------------
Kaj se tice O dal je 24 ili 48 sati nakon pika ja mislim da to mozda ovisi o visini Lh hormona a time i trakice. Npr. Ako je testna bas onal ful tamnija od kontrolne da bi onda O bila u roku 24 sata. A ako je kao kontrolna da bi onda bila u roku 48 sati. 🤷♀️. To mi nekak zvuci logicno. Al mozda sam u krivu.
----------------
Vi sta ste dobile M - 😡 zao mi je. Al kad je tak ne prode brzo da idete u daljne radnje 🥳
Jutro curke! Evo sad kad sam sinoc od 9 spavala pa ujutro skoro zakasnila na alarm i spavala 10 i pol sati,na putu do posla sam razmisljala kako cu razvalit tu dijagnozu! Jedna osoba s foruma me kontaktirala za gynositol sto mi je preporucila ginekologinja jer je ona imala nuspojave pa da ja bas ne dam 400 kn ako ce i samnom biti isto pa sam joj zahvalna do neba! I onda se bacam na zavrsne radove u kuhinji da probam sa prehranom bez ugljikohidrata pi preporuci doktorice da razvalim taj PCOS i ocistim jajnike najvise sto mogu! Nece mene nitko vise za* u zivotu,dosta je bilo! Imat cu tu bebu na ovaj ili onaj nacin,HOCU tako mi svega. Ako nista,volim se inatiti sto inace bude mana,ali sad ce biti vrlina. Nepravda kod mene ne prolazi! Sjetite me da danas pisam LH trakice iako za moj slucaj nisu pouzdane po doktorici al kad je bal…neka je maskenbal. Vidjet ce ti jajnici s kime imaju posla! 🤣 nadam se da ste dobro,hvala vam svakoj na podrsci da se ne zahvaljujem pojedinacno svakoj,Bog ima plan i sve se dogada s razlogom,vidjet cemo kroz neko vrijeme koji je razlog bio za ovo 😄 idemo samo jako u napad! ☺️🤭🙈
😎👍💪
Luckymeni je tamnija danasnja 🤷♀️
I meni 👍🏻
Dobro jutro svima. Dobro dosle nove i jos prije osle na drugi temu.
—————-
Vi sa testicima - nadam se da ce testici tamniti 🤞
‐—————
Kaj se tice O dal je 24 ili 48 sati nakon pika ja mislim da to mozda ovisi o visini Lh hormona a time i trakice. Npr. Ako je testna bas onal ful tamnija od kontrolne da bi onda O bila u roku 24 sata. A ako je kao kontrolna da bi onda bila u roku 48 sati. 🤷♀️. To mi nekak zvuci logicno. Al mozda sam u krivu.
—————-
Vi sta ste dobile M - 😡 zao mi je. Al kad je tak ne prode brzo da idete u daljne radnje 🥳
To je istina
Tipa na 10dc imam istu boju linija, na 11dc testnu tamnija i 12 dc bude o
Bravo Hope za pozitivan stav. Za sve postoji rjesenje.
Lucky meni se cine iste boje, drzim fige da krenu tamniti, ali znaj ako ne tamne da to nista ne znaci, postoji velika sansa, dok ne pisnes hcg neces znati. Sad kad sam neki dan nasla svoje lh prije prvog pozitivnog testa 2019 g uvjerila sam se da ne moraju tamniti postepeno ni nekakvim redom. Ja sam zelene piskila. I samo jedan dan je na njima bio pik a dan prije i poslije su bile svijetlije linije a bila sam T.
Lucky kasno palim 🙈 na sto sam strana ne stignem pročitati… U fazi sam čekanja, da bris bude uredan pa da konačno odem na taj transfer…. ✌️
Imamo li plusića u grupi? 💗
Pozdravljam cure koje do sada nisam viđala, želim vam svu sreću! I nama "starima" naravno 😂
Hej draga, onda sretno🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻imamo za sada dva nova plusića, nadamo se da će ih bit još puno ubrzo🤞🏻🤞🏻
Oo superiška 😁
I trakica je tamnija danas 👍
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji