Hope tako mi je tesko citati sta sve izdzis ma hrabrice nasa :)) drzi mi se i javljas se da ti brze dani produ
Pusicee i veeliliki zagrljaj
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hope sve ces ti to proc jaka si ti.A i te kako mislimo na tebe pa ti si nasa he he.
Imam jedno pitanje... Sada sam u 25 tjednu trudnoće i znam imati pritisak u donjem djelu trbuha a ujutro dok se malo ne ispraznim i bolove. Tokom dana osjećam kao nekakvu težinu, pritisak.
Rekao je ginekolog da je to normalno no ovi bolovi ujutro... Ginekolog je na godišnjem već drugi mjesec tako da ga nemrem gnjaviti pa moram vas
Imate li kakvih iskustva?
Jojo, ako nisu intenzivni bolovi i dugotrajni, mislim da se ne moraš brinuti. I meni se javljala neka putujuća bol, osobito ujutro dok malac "sjedi na mjehuru", ali znala mi je biti posvuda. Pitala sam ginića i on je rekao ako nisu kontrakcije (kao kod menstrualnih bolova) nego povremeni pritisak tu i tamo da je to normalno i da mi se maternica širi kako beba raste. On tvrdi da neke žene to ne osjećaju, a neke da, i opisuju kao neugodu i osjećaj da se ne mogu nikako namjestiti da im bude dobro.
Ja sam stvarno osjećala kao da me netko rasteže iznutra, i znalo je biti od malo neugodnog do baš bolnog, ali svaki put je prestalo nakon nešto malo vremena. Ili sam se ja vrtjela po kauču i namještala si jastučiće oko sebe pa je nestalo.
Ako ti vidiš da je tebi ipak jače ili neugodnije ili stvarno dugo traje, javi se liječniku, ima on zamjenu koju možeš makar nazvati telefonom.
Što se punog mjehura tiče, to mi nije nestalo, jednostavno se sad budim po noći i idem mokriti (nekad čak i dva puta). Ali točno znam dok malac visi baš na tom mjestu jer me "tjera" a nemam što pomokriti. Onda ga bockam izvana i pričam mu nešto da se pomakne i točno osjetim olakšanje dok promjeni položaj. (sad sam u 28. tj.)
Bila sam na pregledu ali se ne mogu pohvaliti da mi je nešto pametno rekao, sve je ok ali mene i dalje boli cijeli donji dio trbuha. Od mjehura do druge strane. I da baš je neugodno i steže i rasteže. Preporučio je da manje jedem to mi baš nije dobro sjelo i da uzmem dodatni magnezij za opuštanje maternice. I više mirovati. Nisam baš zadovoljna sa cijelim tim objašnjenjem ustvari bilo bi baš to što si navela rastezanje maternice a porast težine nije baš pomogao mojim tegobama. U zadnje vrijeme sve se lijepi na mene a i ja na hranu
Jojo obavezno magnezij (375 ti je jaci) i nije mi jasno da ti nije dao normabel od 2mg, njega ti inace zovu "trudnicki normabel" i u komb.ih svi preporucuju za opustanje misica maternice- trazi to ginica...ako boli,a sve o.k.!
Ja inace imam gadnih problema sta se tice kontrakcija- jer su bolne (ustvari neugodne), jake kao pravi trudovi i otvaraju me, i to mi je terapija...i ne znam sta bi bez njih..
Hopee kako si nam? Ima kakvih novosti
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ej,draga!!!
Super je novost da je nalaz isti kao kad su me zaprimili u bolnicu..,jucer su me iskontrolirali...ugl.nisam se vise otvorila-prst sam i dalje otvorena i plodna voda mi ne curi!!!
Beba super napreduje!
Lezim i dalje u polozaju nakosenih nogu u zrak,do daljnjeg sam u bolnici i STROGO mirujem!
Najgore mi je kad jedem pa legnem u taj polozaj- imam osjecaj da ce sve iscuriti iz mene!
Inace o.k.- pomirila sam se da moram tu biti i sta cu...bitno da sve dobro zavrsi!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji