Kimito, antonio hvalaaaaa!!!!
I ja sam presretna!!!
Napokon cu se moci normalno istusirati i naspavati
Hvala bogu- imala sam super cimericu koja mi je znala rep sloziti i nazvati kog sam trebala,pa mob.na rame staviti jer ne znam kak bi drugacije funkcionirala!!
Nadam se ostati zatvorena i izdrzati jos tih 5, 6 tjedana...a onda mislim da cu predahnuti i da cu se NAPOKON moci opustiti i bar trunkicu uzivati u trudnoci
Hvala vam!!!!
kako mi je ovo promaklo.. jako mi je drago sto ces se odmoriti od glupe bolnice, uzivaj draga, jos samo malo i sve je ovo iza vas, a ispred samo vasa princeza
Cure moje!
Eto i na ovoj temi...ugl.moje tako jake kontrakcije su izazvale otvaranje
Danas sam bila kod doktora u bolnici na kontroli i htio me odmah ostaviti..ali se smilovao, jer mi dragi nije inace ovdje,a sad je stigao na produzeni vikend ( 20 dana se nismo vidjeli)..tako da cim on ode ja moram u bolnicu na lezanje do kraja...
Uzasno sam tuzna i znam, svjesna sam da je to bolje za moju bebicu...al kuca je ipak kuca...
Sad cu primiti jos 1 turu injekcija za pluca i tokolizu...i nista...biti cu tamo na promatranju i valjda da se uvjere da mirujem!
Jooooj...bar da taj 36.tt docekam,sad sam usla u 31.tt!
Samo me to tjesi!
Danas cijeli dan placem i znam da nije to dobro,ali jace je od mene...nisam ocekivala da cu nakon 10 dana bolnice- zaglaviti tamo do kraja
I u komi sam jer sam vise od pola trudnoce dosada provela u bolnici i vec sam zaboravila kako je to 10 koraka napraviti..jer sam cijelo vrijeme u krevetu,i jadna sam jer jedan jedini dan nisam (niti cu moci) uzivati u ovom stanju...iz dana u dan strepim i iscekujem,...i danas mi je dan kada mi sve to pogotovo tesko pada...
Draga Hope, što da ti kažem osim drži se i izdrži još samo malo. Ja imam kontrakcije ali vidiš mene ništa ne otvaraju, svi smo različiti i svaki organizam drugačije reagira. Meni je svaki porod započeo pucanjem vodenjaka, bili su mi došli i pravi trudovi i to onako pošteno i opet ništa od otvaranja. Ali bila sam u bolnici sa ženama koje su zbilja gotovo cijelu trudnoću provele tamo na infuziji i mogu ti reći da su većinom došle skoro do termina. Znam da ti je teško pogotovo jer ti dragi opet ide, ali tješi se da ne ostaješ sama već sa svojom bebicom koja je vrijedna svega što sada prolaziš posebno jer ste već daleko dogurale. Šaljem ti malo pozitivne vibre da ti rastjera tugubiti će sve OK na kraju i tada više nećeš skidati osmijeh s lica, a ovo sve ćeš zaboraviti
Boba
Hvala Boba !!!!!
Jos uvijek sam neutjesna...ali nadam se da ce me popustiti kada dodjem tamo!
Ma,najgadnije mi je to iscekivanje iz dana u dan i ta strepnja...ja ionako doma nepomicno lezim..a i kuca je kuca...da mi bar daju sta vec moraju i puste nazad doma na mirovanje..
Bar da znam- bit' ce sve super sa bebicom..uci cu u 36/37 tt i nekako bi mi bilo puno lakse!
I jos sam po 1.put u zivotu dobila hemoroid (valjda od tolikog lezanja) i sad si razmisljam "ma,kak cu tamo i na wc!?" ...uf...uz sve i to
Draga Hope, izdržat ćeš sve zbog bebice. Moja prijeteljica je ležala u bolnici bez pauza od 3.mjeseca trudnoće i sve je zaboravila taj tren kad je taj mali zamotuljak primila u ruke. Boba ti je dobro rekla svaka trudnoća je drugačija i svako tijelo drugačije reagira. I ja imam kontrakcije i dosta njih preko dana ali ne utječu na otvaranje, i s prvim sam imala isto tako i trebalo mi je 18 sati da se otvorim . U svakom slučaju teško je biti u bolnici makar i par dana ali brzo će još ovo proći i nakon toga ići ćeš doma sa svojom bebicom. Drži se!
Bolnica je bolnica,slušaj ti mene. Ja sam ti u drugoj trudnoći u 28 tjednu završila na infuziji -tada su mi davali prepare i apaurine i tako sva tjedna. Pošto sam imala doma kćerku od 3 godine strašno mi je padalo to ležanje tamo. Uspjela sam se dogovoriti da me puste doma na tablete i na njima sam izdržala samo dva tjedna i puko mi je vodenjak. Zato pretrpi još tjedan-dva i onda bude i bebica dovoljno jaka za život vani. Što se hemeroida tiče ja.se isto s njima borim negdje od 30-tog tjedna. Toplo ti preporučam hemopropin mast te ima u ljekarni maramice za hemeroide i super su. Ja koristim i chilly gel za intimno pranje i to zeleni jer lijepo hladi i olakšava. Znam kako je gadno dok uz sve poteškoće moraš još i o tome voditi brigu, a neugodno je dovraga. Sretno draga, nadam se da sam ti barem malo pomogla za dva mjeseca ćemo se obje savjetovati na forumu beba a ovo sve će biti iza nas
Boba
Sortiraj odgovore
Najstariji