Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    02. Kolovoz 2014. 13:01

Pcelica hvala ti na rijecima potpore!!!!

Boba hvala ti PUNO na savjetima!!!! Isto koristim tu mast,al za maramice i gel nisam cula!!
    Joooj...to se i tjesim- da bar nemam doma djece...pa cu puno lakse izgurati sve to!!!

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 13:02

Hope dusice 
    Drzi mi se hrabrice nasa izdrzat ces ti to sve za svoju bebicu,vjerujem da ti je tesko ali bolje da je tvoja beba dobro i da je sto duze u busici da kasnije bude sve u redu a kada je primis u narucje sve ces to zaboraviti,,mislimo na tebe draga 
    Znam kako je boriti se s hemeroidom meni je poslije poroda izasao bolno ali prode.. Pusice

Hope
    02. Kolovoz 2014. 13:23

Tea2803

Hope dusice 
    Drzi mi se hrabrice nasa izdrzat ces ti to sve za svoju bebicu,vjerujem da ti je tesko ali bolje da je tvoja beba dobro i da je sto duze u busici da kasnije bude sve u redu a kada je primis u narucje sve ces to zaboraviti,,mislimo na tebe draga 
    Znam kako je boriti se s hemeroidom meni je poslije poroda izasao bolno ali prode.. Pusice

Hvala ti draga!!!
    Joooj,jel mu postoji spasa- da makar u par dana prodje (da se ne moram jos i s njim boriti u bolnici)?...pa u porodu-kako bude...samo neka ja doguram do tih (sad mi se cine nedostiznim) 36/37 tjedana!!!
    Hvala ti 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Hope
    02. Kolovoz 2014. 13:16

Pcelica hvala ti na rijecima potpore!!!!

Boba hvala ti PUNO na savjetima!!!! Isto koristim tu mast,al za maramice i gel nisam cula!!
    Joooj...to se i tjesim- da bar nemam doma djece...pa cu puno lakse izgurati sve to!!!

Hope
    02. Kolovoz 2014. 17:28

Joj Tea nemas pojma koliko si me usrecila sada 
    Mozda se bar s njim u bolnici necu morati boriti 

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 19:35

Ajde bas mi je drago

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 19:35

Hope jesi ti bas iz Siska?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 09:00

iz siska? nadam se da si upoznata sa situacijom s doticnom doktoricom tamo, molim te kloni je se kad budes radala i poslije!!!

Hope
    05. Kolovoz 2014. 23:35

Lilica

iz siska? nadam se da si upoznata sa situacijom s doticnom doktoricom tamo, molim te kloni je se kad budes radala i poslije!!!

Stara prica!
    Zbilja o toj zeni jedne jedine pozitivne rijeci cula nisam!!
    Svi je se uzasavaju!

Ja sam dobar dio trudnoce odradila u bolnici i preksutra idem opet i to do kraja...i u petak se rastulila dragom da kakve sam srece- cijelu trudnocu lezim,od toga pol u bolnici i jos i da zavrsi sve o.k.- ak dospijem doticnoj u ruke- necu doma NIKAD!
    I taman zena iza toga podignula hajku...i sve se nadam i molim da moja bebica bude toliko strpljiva da doceka svoj termin i da ce ta zenturaca (ne mogu je ni nazvati doktoricom) odleprsati sto dalje do tad!
    Ima ona neku dobru zaledjinu...vec je bila peticija protiv nje,ali nikom nista!
    Sad se nadam da ce biti efekta jer su se na noge dignuli SVI mediji od TVpostaja do svih novina!
    Sutra ce biti u Vecernjem!
    Mislim svatko je nekom super,a nekom grozan...al da bi SVAKA mama cije dijete dodje njoj pod ruke- izmisljala...cisto sumnjam!!

Ugl.velim- ja osobno do sada (a vise ni sama ne znam koliko sam odlezala u toj bolnici) apsolutno s nikim nisam imala lose iskustvo!!
    Od cistacica, pa do sestara i lijecnika su mi svi bili odlicni...i nadam se da do kraja necu promijeniti misljenje...i da ce ova "lijecnica" negdje nestati (sto dalje SVAKE bolnice)
    Pogotovo joj ne vidim mjesta tu gdje je bolnica "Prijatelj djece" i potice majke na dojenje...a ona im ih oduzima...i gotovo svako dijete koje nj.u ruke dospije- ima IDENTICNU dijagnozu!
    Uzas!!!

Eto..malo sam oduzila...al imat cete priliku citati i slusati ovih dana o doticnoj!
    A i na fejsu je str. "MAJKA IMA PRAVO ZNATI!"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani