Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    02. Kolovoz 2014. 13:01

Pcelica hvala ti na rijecima potpore!!!!

Boba hvala ti PUNO na savjetima!!!! Isto koristim tu mast,al za maramice i gel nisam cula!!
    Joooj...to se i tjesim- da bar nemam doma djece...pa cu puno lakse izgurati sve to!!!

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 13:02

Hope dusice 
    Drzi mi se hrabrice nasa izdrzat ces ti to sve za svoju bebicu,vjerujem da ti je tesko ali bolje da je tvoja beba dobro i da je sto duze u busici da kasnije bude sve u redu a kada je primis u narucje sve ces to zaboraviti,,mislimo na tebe draga 
    Znam kako je boriti se s hemeroidom meni je poslije poroda izasao bolno ali prode.. Pusice

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Hope
    02. Kolovoz 2014. 13:16

Pcelica hvala ti na rijecima potpore!!!!

Boba hvala ti PUNO na savjetima!!!! Isto koristim tu mast,al za maramice i gel nisam cula!!
    Joooj...to se i tjesim- da bar nemam doma djece...pa cu puno lakse izgurati sve to!!!

Hope
    02. Kolovoz 2014. 17:28

Joj Tea nemas pojma koliko si me usrecila sada 
    Mozda se bar s njim u bolnici necu morati boriti 

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 19:35

Hope jesi ti bas iz Siska?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 09:00

iz siska? nadam se da si upoznata sa situacijom s doticnom doktoricom tamo, molim te kloni je se kad budes radala i poslije!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.