Ja sam malo čitala o tome i mislim da je to prestrašno. Nadam se Hope da će ona biti već daleko od bolnice kad ti rodiš
Boba
Dado sad sam vidjela da cure kazu da nisu valjda stigli umontirati prilog...pa ce biti sutra...sta i kad- vise ne znam...
Taman cu biti u bolnici...mozda bas i u viziti sa doktorima prokomentiram
...bit' ce veselo ovih dana tamo- sve cujes iz 1.ruke...steta sta ne mogu ni koraka iz sobe napraviti..pa da i vidim!
Hope-kako si? Jesi na infuziji? Sve Ok? Eto ja sam jučer bila na pregledu-ravnih 36 tjedana i sve je više nego super. Kontrakcije po prvi put nisu zabilježene, beba otprilike 3000 g, doktor se ugodno iznenadio i kaže da ćemo izgleda ići do kraja te sam se dogovorila da ništa nebi forsirali. Baš sam mislila o tebi,javi kako ti prolaze bolnički dani
Boba
Ej,draga!
Sad sam primila zadnju injekciju za pluca...
Jos me nisu spojili na tokolizu,jer promatraju hoce mi kontrakcije izazvati curenje plodne vode...zasad lezim s nogama u zraku...do daljnjeg!
Ugl.vele doktori da s obzirom da je 1.trudnoca da je puno to sta sam otvorena!
Do daljnjeg sam na promatraju!
Hvala sta me se sjetis!
Hope-ić mislimo na tebe i na tvoju štrucu!
Želimo vam samo najpozitivnije rezultate i da oboje budete dobro.
Ti sad samo čuvaj psihičko zdravlje.Ne daj se obeshrabriti i svaki dan si potraži i pomisli nešto pozitivno.
Zapamti, ti si carica, nisi tamo neka klada da oni tebe promatraju - promatraj i ti NJIH! Za bebija ne brini, ako su noge u zraku onda sto posto ne može van (Newtonov zakon gravitacije)
Šaljem ti veeliki zagrljaj!
Hope draga mislimo mi stalno na tebe javi nam se cesce
Cuvaj sebe i bebicu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala vam, mile moje!
Ugl.nista ne znam dok ne prodje nekih 10ak dana...jer je precesto da me svaki dan gledaju,pa su rekli kroz 7-10 dana napraviti pretrage...i da do tad probamo izdrzati bez tokolize,pa ce tek tad realno moci vidjeti pravo stanje...jer ak me odmah spoje- trudovi ce nestati-vjecno na nju ne mogu biti spojena,pa ne znaju kako bi organizam reagirao poslije nje...zato izdrzavam!
Sortiraj odgovore
Najstariji