Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    06. Kolovoz 2014. 07:01

Ja sam malo čitala o tome i mislim da je to prestrašno. Nadam se Hope da će ona biti već daleko od bolnice kad ti rodiš 

Boba

Hope
    06. Kolovoz 2014. 23:48

Dado sad sam vidjela da cure kazu da nisu valjda stigli umontirati prilog...pa ce biti sutra...sta i kad- vise ne znam...
    Taman cu biti u bolnici...mozda bas i u viziti sa doktorima prokomentiram 
    ...bit' ce veselo ovih dana tamo- sve cujes iz 1.ruke...steta sta ne mogu ni koraka iz sobe napraviti..pa da i vidim!

Lilica
    07. Kolovoz 2014. 08:50

danas u 21 h ce biti na hrt1

Boba10
    09. Kolovoz 2014. 08:55

Hope-kako si? Jesi na infuziji? Sve Ok? Eto ja sam jučer bila na pregledu-ravnih 36 tjedana i sve je više nego super. Kontrakcije po prvi put nisu zabilježene, beba otprilike 3000 g, doktor se ugodno iznenadio i kaže da ćemo izgleda ići do kraja te sam se dogovorila da ništa nebi forsirali. Baš sam mislila o tebi,javi kako ti prolaze bolnički dani 

Boba

Hope
    09. Kolovoz 2014. 14:34

Ej,draga!
    Sad sam primila zadnju injekciju za pluca...
    Jos me nisu spojili na tokolizu,jer promatraju hoce mi kontrakcije izazvati curenje plodne vode...zasad lezim s nogama u zraku...do daljnjeg!
    Ugl.vele doktori da s obzirom da je 1.trudnoca da je puno to sta sam otvorena!
    Do daljnjeg sam na promatraju!

Hvala sta me se sjetis! 

Dada32
    09. Kolovoz 2014. 14:58

Hope-ić mislimo na tebe i na tvoju štrucu! 
    Želimo vam samo najpozitivnije rezultate i da oboje budete dobro. 

Ti sad samo čuvaj psihičko zdravlje.Ne daj se obeshrabriti i svaki dan si potraži i pomisli nešto pozitivno. 
    Zapamti, ti si carica, nisi tamo neka klada da oni tebe promatraju - promatraj i ti NJIH!  Za bebija ne brini, ako su noge u zraku onda sto posto ne može van (Newtonov zakon gravitacije) 

Šaljem ti veeliki zagrljaj!

Tejuska♡
    09. Kolovoz 2014. 15:37

Hope  draga mislimo mi stalno na tebe  javi nam se cesce 

Cuvaj sebe i bebicu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Hope
    09. Kolovoz 2014. 18:37

Hvala vam, mile moje!
    Ugl.nista ne znam dok ne prodje nekih 10ak dana...jer je precesto da me svaki dan gledaju,pa su rekli kroz 7-10 dana napraviti pretrage...i da do tad probamo izdrzati bez tokolize,pa ce tek tad realno moci vidjeti pravo stanje...jer ak me odmah spoje- trudovi ce nestati-vjecno na nju ne mogu biti spojena,pa ne znaju kako bi organizam reagirao poslije nje...zato izdrzavam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.