Draga Hope sokirala sam se citajuci,,drzi mi se draga mislim na vas ,, saljem pozitivne vibrice i punoo srece da odbrojite minimalno 20 dana
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hope, i sama znaš zašto si odabrala takav nadimak: nema tuge - nada uvijek postoji!
Ti sad svojoj bebici moraš pričati pozitivne priče i biti smirena tako da još taj dio pred ciljem izdržite.
Mi vam isto šaljemo pozitivne vibracije!
Joj Hope, tako mi je jako zao da sve to prolazis... Kod tebe je stvarno borba iz dana u dan, iz sata u sat. Draga, drži se, imaj vjere u sebi i za sebe. Izdržati ćete vi to, znam ja! Puno pusa šaljem!
Krešimir 19.08.2014. <3
Draga Hope,sve su cure već lijepo rekle,nemam što dodati. Mislimo na tebe i šaljemo ti velik poljubac
Boba
Hope, kako je danas? Nadam se da je sve mirno i da si bolje.. drži se!
Draga Hope, sad sam tek procitala sto te snaslo...
Cure su ti vec sve rekle, mislimo na tebe i sve ce biti unredu...izdrzi jos malo
Hope.... puno ti zagrljaja šaljem... nadam se da si danas bolje i držim fige da sve prođe ok i da izdržite još to malo vremena što vam je preostalo
Draga moja Hope, ako je netko ovdje borac onda si to ti. Ti si mi pravi primjer da je sve moguće ako se vjeruje! Zato se drži, šaljem ti puuuuno pozitivnih misli i sve će biti ok s tobom i bebicom
hope...tek sada vidim sto je bilo... drzi nam se draga...nadam se da su ti trudovi stali....
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji