Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    16. Kolovoz 2014. 10:19

Hope, odlične vijesti! 

Hope
    17. Kolovoz 2014. 09:24

Hvala vam cure  !!!!
    Da,da....zakoracili vec u 33tt!!!!
    Samo da ovako nastavimo napredovati!

• kukukaka
    17. Kolovoz 2014. 09:56

Bravo, Hope.! Još malo i beba je tu. Lijepo napredujete. Brzo će proći još tih par tjedana i napokon je kraj tvojoj muci, ali sve za bebu. Uživajte!!!

DarijaZ
    17. Kolovoz 2014. 10:58

Hope, jos malooo
    izdrzat cete vas dvije to, za sad vam super ide

17. Kolovoz 2014. 11:02

Hope odlicno! Jos malooooo!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Hope
    17. Kolovoz 2014. 12:02

Ma, imale smo neku ludjakinju u sobi (inace je 3-krevetna soba i otpocetka imam 1 cimericu i super je,ova je dosla na 24h sam zbog mjerenja secera)- ugl.zivu me "iznapadala" sta mi nije ljepse u vlastitoj kuci,sta ne potpisem da idem kuci, da mogu lezati i doma...bla,bla...
    ...da sam mogla ustati iz kreveta- doslo mi je da ju odalamim! Uf...al nas ima svakakvih...
    Ja reko' ak  sam izdrzala od 3mj.lezeci i po bolnicama- izdrzat' cu jos i to...sta kaze doktor- za bebu je 1 dan punoooo,a kamoli tjedan...i da riskiram potpisujuci da idem doma...pa koliko god mi bilo ljepse u kuci- za svoju bebu bi jos izdrzala tu lezati i 5, 6, 7mj.,a kamoli toliko tjedana!!!
    Jest da ide UZASNO sporo...al izgurati cemo!!!

Sva sreca da je "guska" otisla,pa smo zamolile sestre da nam nikog ne stavljaju u sobu vise (dok god ima koje mjesto viska)!!!

ninika11
    17. Kolovoz 2014. 12:15

svašta Hope baš svakakvih žena ima. šta se ona u to ima petljat? ja isto idem na jedan dan u bolnicu i dođem skoro uvijek u sobu cura koje su tamo po par mjeseci i divim im se jer sve to izdržavaju za svoje mrve male.

Hope
    17. Kolovoz 2014. 16:55

Ma, ova je zbilja ludjakinja neka!! ...nasli joj puno nekih bakterija u mokraci i kaze doktor da to nije nikako dobro i da bi trebala ostati bar jos par dana- zbaviti par nalaza jos...i ona potpisala da ide kuci!
    Kao njoj ljepse doma...a nama nije UOPCE!!
    Ma, ne zelim se radi takvih uopce nervirati- jos bolje da nije s nama vise u sobi!
    Meni je bitna moja bebica!!!

Sad sam brojala---->  za 20 dana ulazim u 36tt, a znaci jos 27 dana do 37tt 
    Pa to supic zvuci!!! Odmah mi sve nekako lakse!!!! 

ninika11
    17. Kolovoz 2014. 17:02

ta je stvarno super ženska i vidi se da joj je stalo do bebice.. ne... draga brzo će to doći. bitno da ste dobro i da gurate prema cilju

Tejuska♡
    17. Kolovoz 2014. 19:45

Hopee..Pa ja naprosto ne mogu shvatiti takve ljude pa mislim ako njoj nije vazno njezino dijete ma uzas sad je ona kao pametna kao da joj doktori zele lose pa to je za .... Da ne kazem sta mislim kakva ce ona biti mama kad se vec tako ponasa..?! Ma draga samo ti jos malo nogice u zrak da ti bebica bide mnogo zdrava .. I daa 27 dana mi zvuci vauuu :))))
    pusee draga

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.