Hope draga jos malo i tvoja mala princeza je tu,super za dobar nalaz da se nisi dalje otvarala,koliko si sad tj trudna
Hope... baš mi je drago da se više nisi otvarala :) za to što si u bolnici nije mi drago ali kao što sama kažeš, pomirila si se s tim, možda ti je zbog toga malo lakše... držim fige da ti i do kraja bude sve ok i da bebica dođe na vrijeme :) budeš ti to sve izdržala, jaka si ti
Draga Hope bas mi je drago da barem sve stoji da se ne otvaras vise i da vodica ne curi :)) Mogu misliti kako ti je tesko stalno drzati noge u zraku .. Sve za bebicu zato si ti nasa hrabrica :))
Javljaj nam svakakve novosti.. Jesu ti skoro radili uzv? Kolka je bebica? Jel lijepo napreduje ?
Puse vam saljem :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
hope draga čitam malo napreskokce šta ti se događalo dok me nije bilo...stvarno si hrabrica i držim ti fige da i dalje ostaneš puna pozitivnih misli i misliš samo na bebicu...šaljem ti puno puno pozitivne vibre
HVALAaaaaaa VAM CURE DO NEBA!!!!
Vasi mi komentari uljepsavaju dane
Danas sam tocno 33tt. Jucer me pregledavali na uvz i beba procjenjena na 2kg...veli dr.da super napreduje!
Dapace,i odgovara mi polozaj sa nogama u zraku (osim nakon jela!) jer cim su mi noge u ravnom polozaju- trudovi/kontrakcije postaju JAKO ceste!!!
Smijem brzinski zbaviti wc i nazad krevet...i cim se i na to kratko vrijeme dignem (jedva) iz kreveta- par min.poslije toga rastura!
Nemrem ni 2 koraka napraviti i umorim se kao da sam se popela na planinu...al bitno da moja princeza napreduje!!!
...i da udjemo baaaar u taj 36tt!
Ljubim vas sve
Draga Hope, ide to vama fino, vec 33. tjedan! Bas zato sto si toliko brižna i posvećena čuvanju, vjerujem da ćete izdržati i do 36. tjedna, a mozda i dalje.
Super da bebica napreduje, to je stvarno prava nagrada za sve sto prolazis u trudnoći...
Drži se jos malo, i tih par tjedana će brzo proći. Iako znam da to nije isto jer si ti stalno u mirovanju, mogu ti reci da je meni period od 30. do evo 40. tjedna zapravo najbrže prošao. Nadam se da ćeš dijeliti moje iskustvo! Puse
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaS HVALAaaaa
....meni iskreno vrijeme ide kao puz...NIKAKO PROCI!
Odbrojavamoooo...
Znas kako to ide kad nesto iscekujes...a jos k tome- nista ne radis i nikud ne mrdas!!!
Hope bravoo draga bebica lijepo napreduje :)) i ulazite u 34tt ma prekrasnoo :) i ti ces jos malo vidjeti svoj bonkas :))
Bas mi je zao sto te jako boli i to malo sta odes do wc ali uskoro je sve to iza tebe i brzoo cete se svi troje maziti :)) puse vam saljem
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
jao hope vec toliko...suuuper jos malo i upoznat cete se.... kaj je sad jos 3 tjedna ako si cijelu trudnocu prelezala... a jos kad i cujem da ima 2 kile...ma predivno... samo naprijed i drzi nam se...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji