Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    17. Kolovoz 2014. 20:27

...ma,koliko god mi ljepse i lakse doma- ovdje sam svaki dan pod prismotrom,pa sam sigurnija...nedao bog da mi doma sta bude- moji svi rade,sama sam doma do popodne...a i ne mogu si sama ni casu vode uzeti!
    Rekli su mi- ak nalazi budu nepromjenjeni- pustit' ce me doma na 10ak dana na STROGO lezanje...a onda dolazim tu i cekam svoju princezu!!

Jedino sta mi je koma to sta 99% necemo moci na tecaj i dragi nece moci samnom na porod (i da zavrsi sve po P.S.u), a takoooo si to zelimo!
    A bitno bi bilo bar da smo 1 prisutni,al ja zbog svojih kontrakcija nisam sposobna sjediti ni 5min.,a kamoli sta duze da odsjedim na predavanju..hmmmmm
    Al...zasad je bitno da tih 27 odradimo 

cloudy
    17. Kolovoz 2014. 20:49

Hope....27 dana zvuči super...proletit će ti to,sigurna sam....a što se tiče te cure..mislim,pa  šta ona ima s tim..ja se divim svim curama/ženama koje su na čuvanju trudnoće bilo doma a pogotovo onima u bolnici...a što se tečaja tiče,da pitaš jel to može samo on odradit pošto si ti na čuvanju? I da...sjetih te se u petak..baš sam prolazila pokraj naše bolnice i mislim si tu sad naša Hope leži 

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2014. 10:23

Hopee .. Zao mi je za tecaj ali sta je tu je jos malo i doci ce malena u vase rukice :))
    10-tak dana kuci pa to je lijepo :))
    Ma i ja mislim da bolje da si tamo i da oni paze na vas dvije :)) juu jos 26 dana :))) hii

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 11:40

Hope a da se raspitaš da naprave iznimku za dragog? mislim da je to stvarno za napraviti iznimku

Hope
    18. Kolovoz 2014. 13:35

Cure moje!
    Danas sam tuzna i pretuzna...u 4h ujutro su me uhvatili PRAVI TRUDOVI i pocela krvariti 
    Odmah sam dobila par injekcijai tokolizu...sad su se stisali...ali su mi reakcije od tokolize koma...i bila bi najsretnija kad bi me minimalno 20 dana drzali pristekanu!!
    Odbrojavamo sate! 

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 13:38

Ajme Hope drži mi se mica.  stvarno mi je žao što to prlaziš. ja znam da ćeš izdržati sve to

piper
    18. Kolovoz 2014. 13:41

ajme Hope...tebe baš svi negativni simptomi hvataju...drži se draga jer već si dokazala da si pravi borac...šaljem ti pozitivne vibre i nadam se da će biti sve ok...pusam te

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 13:49

Izdrži draga,bit će sve u redu,mislim na vas

Hope
    18. Kolovoz 2014. 14:08

Hvala vam drage moje na podrsci!
     Komaaaaa...pa jos da i ovo izguramo!!!
    Najradje bi tulila cijelo vrijeme,al ne smijem zbog cure svoje!

Lilica
    18. Kolovoz 2014. 14:23

draga moja, jako mi je zao ali bas kao sto je piper rekla, i ti i tvoja curica ste borci i daleko ste dogurale, mozete vi to, samo hrabro, bit ce sve ok!!!!!! uz vas smo, saljem puse i pozitivne vibre, izdrzite jos to malo, blizu ste draga!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.