Hope, nadam se da će te sutra pustiti kući da se malo barem odmoriš u svome domu...
Držim fige da dalje bude sve dobro!
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala cure!!!!
Kukukaka kaze mi glavna sestra (koja je i sama primala tokolizu) da nitko tko ju nije primio ne moze pojmiti toliku bol! Doktor mi kaze da ju upravo i zbog vena ne mogu primati vjecno...tako da se nadam da ce me sutra otpustiti (makar dok mi vene ne naidju), uz tablete za suzbijanje kontrakcija i mirovanje- nadam se da ce sve dobro zavrsiti!
Sad nas ni na tecaj ne puste, a moj bi dragi silno volio ici samnom na porod (naravno- ako sve dobro zavrsi), a bez bar 2 odlaska na tecaj ne puste...a ja nemrem odsjediti ni malo...
Sad mi je prioritet da izdrzimo makar do 35tt (danas sam 29+3)!
Ali bi lagala kad bi rekla da ne bi voljela da on bude pored mene (naravno,ako sve dobro zavrsi)!
Mice se moja bubica i udara pod rebra i to me tako cini sretnom i sve se nadam da ce tako i nastaviti rasti u pupici dok sasvim ne bude spremna za vanjski svijet!
Pa, makar za par dana bila OPET ispikana skroz!!!
Eto sad sam vam se malo izjadala i odmah mi je lakse!
Hvala vam!
Puno mi znacite u ovim trenutcima!!
draga pusu ti veliku saljem, blizu si jako, super super
sto se tice dragog na porodu, di ces roditi? ako je slucajno u vinogradskoj onda vam tecaj ni ne treba
saljem ti puno pozitivnih vibra, mazi busicu i izdrzi jos to malo
Hvala cure!
Lilica u SKu sam- dogovorila sam sa glavnom sestrom (s obzirom na moje stanje) da krenemo u 9mj.na tecaj, pa makar 1 samo odradili- da ce ga pustiti, jer s obzirom na moju cijelu trudnocu mogu preuranjeno roditi..a ako su bilo kakve komplik.ionako muz ne moze samnom unutra...sad u 8mj.jos mi je rano, jer ne mogu (i ne smijem) sjediti, hodati!
Ugl. lilica NE SMIJEM maziti busicu (i to mi najteze pada), tako bi rado dirala moju curu...a mogu izazvati preuranjene trudove- u mom slucaju
Jer dijete reagira na majcin dodir,a ja se mucim sa kontrakcijama,pa se na dodir i ona vise mice- sta izaziva i vise grcenja maternice (laznih trudova)..
I da klokanice moje!!!!
Od danas sam domaaaaa
Naredna 4tjedna i onda ako sve bude o.k.,i onda u 34tt OPET moram na pikice u guzu za bebina pluca i na jos koju flasu tokolize!
Taman ce mi se zile oporaviti i malo cu naici..
Ovako sve ruke jos natecene i plave, i bole i na sam pogled..
Zato me doktor i otpusta- jer vise nemaju di bosti...kazu da se inace daju 2-3 flase, ja sam primila 4.i svaki put kada me istekaju- kontrakcije krecu redovito...pa mi je rekao da se i ja malo odmorim,da me ne smiju vjecno i drzati na tome i da se vidimo za 4tjedna!
(Osim ako nedao Bog krene sta po zlu- a ja vjerujem da nece!)
Moram opet strogo mirovati,ali sve cu izdrzati!
Vec sama pomisao da cu biti u svojoj kucici pozitivno utjece na mene!!!!
Sretna sam
Hope jos jednom jako mi je drago da ides doma bit ce ti lakse kad si doma,
Hope, baš sam sretna zbog tebe da ideš doma i malo dodješ k sebi od tokolize! Držim fige za što manje kontrakcija!
Sortiraj odgovore
Najstariji