Koliko dugo vam je trebalo da zatrudnite poslije spontanog?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    22. Lipanj 2015. 22:46

Hvala na odgovorima! Pijem folnu i macu, trakice imam! Pročitala sam i to da je zena navodno vise plodna nakon spontanog zbog vise progesterona u organizmu. Nadam se da je istina i da ce ovaj put ic brze, i naravno sve bit ok!

• ivana109
    14. Srpanj 2015. 21:27

Pozdrav cure😁 evo da i ja podjelim svoje iskustvo…u 2 mj ove godine imala sam spontani 15 t..nalazi do tada su bili ok..nakon toga napravila sam briseve i bili su pozitivni na klamidiju…nakon jedne ture antibiotika bestije vise nema…UZV pronadena tri mioma na maternici..3 doktora svi drugacije govore (neko 3mj ,neko 6,moj mi je rrka da mogu odmah)odlucila sam se ne nervirat pustit sve kako je ne mislit na to i opterecivat se kad ce beba doc i nakon dva mj mi je usjelo..sad sam u 12 tj.zato cure moje oladite glavu opustite se  plusic ce doc..jer jednim djelom je i psiha zaduzena za to…i samo da vam kazem prije spontanog samo pokusavali godinu dana i uspjelo je tek kad sam se opustila❤cure moje zelim vam svima + sto prije

• Nana46
    14. Srpanj 2015. 23:04

Poceli ponovno nakon 3 mj i primilo se iz druge :) sada spava kraj mene princeza od 6. mj :)
    Sretno svima koji čekaju 

• @mixy@
    16. Kolovoz 2015. 15:14

Pozdrav. Nadam se da je tocna ta tvrdnja da su vece sanse za uspjesnu trudnocu odmah nakon spontanog. Jer eto... prosle godine u desetom mjesecu imala sam prvi spontan u 7.tj. nakom toga, nalazi ok. Cekali smo sest mjeseci. I opet sam ostala trudna. sreci nije bilo kraja. Medutim, opet smo izgubili bebu u 9.tj. to je bilo prije mjesec i pol dana. Doktorica je rekla da nikako sad ne radimo na tome. Da pricekam tri mjeseca pa obrada. I eto sad sam opet trudna. Treca sreca. Test je jos uvijek negativan. Al ja jednostavno znam. osjetim promjenu od prvog dana trudnoce. Svaki put do sad je bilo tako. Nadam se da ce ovaj put sve bit ok.

Nessah
    19. Kolovoz 2015. 15:58

Prije 4 dana sam na zadnjem pregledu ostala bez bebice u 7tt. Pocela sam krvariti mada su mi rekli da cu prokrvariti jer mi bebica nije imala otkucaje srca na nijednom pregledu od njih 3 tako da su me pripremili na najgore i pripremili su me na kiretazu. Dosla sam preventivno na pregled prije 4 dana jer su me isprepadali pricama o sepsi ako dugo krvarim, no ja sam se zapravo cistila prirodno. Ginekolog me pregledao i izvukao iz mene ostatke te i sami zametak. Nisam htjela gledati. Prebolno je bilo jer mi je ovo bila prva trudnoca. Tako da nisam morala na kiretazu. Sve je proslo bezbolno i brzo. Jedino je ostala rana na srcu.
    Pitala sam ginekologa kako da se sada ponasamo. On je odgovorio da se ponasamo kako se osjecam. Ako se osjecam spremnom da idemo odmah iza sljedece menge na bebu. Tako cemo i uciniti i veselim se sljedecem pluseku jos vise sada nego prije. Sada sam sigurna da mogu ostati trudna i ta misao me razveseljava u ovim trenucima tuge. Ja sam uvjerena da cu uskoro opet ugledati plusic i zelim isto svakoj od vas koje iscekujete ponovo 

klookica
    16. Studeni 2015. 17:17

Pozdrav! Je li ostala koja od vas trudna odmah nakon spontanog?

Klookica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.