Curke da Vas pitam dali je Vama poslje pobačaja dugo kasnila mestruacija? Ja sam znači kad sam imala pobačaj nakon 2tj. normalno dobila kao što su i doktori rekli..... Ali evo sad je još nema a test mi je ispao negativan.... pa me baš zanima jel vama dugo kasnila jer kažu to je normalno sad.... meni je danas 36 dan kak nisam dobila... inaće mi dođe uvijek prije..
meni je prva dosla nakon 30 dana i tako su rekli da prva dolazi nakon mjesec dana. Najbolje da odes kod ginekologa i pitas
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
a budem još vidla do sljedećeg tjedna ak ne dođe budem išla..... svi nalazi su mi super i sad tak kasni.... a kaj je najbolje tu i tam me nekad zagrči dole i navečer sam napuhana ko balon a nikak da procuri....
ja ti još ne znam, ali rekli su mi u bolnici da bi prva trebala doć unutar mjesec, mjesec i pol...
ma sve je to šok za tijelo pa vjerujem da je i normalno da su ti se ciklusi poremetili. baš to, pričekaj još malo pa kod ginekologa..
Drage moje ...eto da se javim...
Naručena sam na Rebro kod hematologa 14.4. ,pa ćemo vidjeti
kako dalje....koliko mi je doktorica objasnila i koliko sam se informirala
vjerovatno ću cijelu trudnoću i kasnije bit na heparinu...
Sve ću izdržat , preživjet i borit se...samo da vise nikad ne osijetim ovu
bol i tugu,i imam svoje najmilije u naručju!!!
Što se tiče 1.menstruacije nakon kiretaže,dobila sam ju 8 tjedan...
bila je stvarno jako obilna ...no sve zavisi kako se očistilo,pa ce ti mozda
biti slabija i definitivno drugačija nego prije!
Sada ti luduju hormoni,imunitet ti je slabiji,stres ,pa se opusti i neka tijelo
odradi svoje.
Ne brini i ja sam bila uplašena i van sebe od svega,
a menga mi prije inače uvijek bila točna ...
2. menst.mi dosla tocno na dan i bila je ko prije...
Cure držite mi se...
...borite se i od ♡ vam želim + i urednu trudnoću
i da uskoro čuvate svog kikača u naručju!!
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
lijepi vam pozdrav .... nazalost znam kako vam je ... jer i ja sam imala dva spontana u 12 tj .. najbolje bi vam bilo da napravite pretrage da ustanovite o cemu je rijeci .. ako vam bas ne ide ... meni je sama doktorica to peporucila posto sam imala dva puta spontani za redom ..pa sad se nadam pozitivnom ... sta da vam kazem glavu gore i ne posustajte .. zelim vam svu srecu ..:)
MallaEnna
Evo curke da vam se javim.... bila kod ginica i reko mi je da je sluznica maternice zadebljana da se jos nis ne vidi....dao mi je da odem vadito betu hcg pa cemo vidjet.... danas je vec 40 dana kak glupe menge jos nema.... bas sam u neizvjesnosti :/ dao bog da ni ne dode... hahahahaha :p
Curke radila betu 18.20 pozitivna je al je niska.... dao mi je raditi jos jednom pa idem u petak samo da raste i da bude sve dobro.... ja se nadam i molim boga da bude ;)
nadan i molim boga da sve bude dobro. Javi nam
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji