Ajoj :( bas mi je zao...i moja prva je bila u tako visokoj trudnoći...
bas me zanimaju sad tvoji rezultati..tj nalazi. ..
doktor ti je u petrovoj ili??
Želim bebu!
Veliki pozdrav, eh ovako bila sam trudna 10 tjedana, i pocela krvariti i odem ginekologu i saznam da je plod zamro u 6 tjednu, nisam isla na ciscenje jer je sve samo izaslo. a izlazilo je od 19.12. Do 31.12. I rekli su da cekam prvu menstruaciju i da mogu ponovno radit na trudnoci i ja od 1.2. Pa do sada radim na trudnoci i nista. Bila sam na pregledima i sve ok. Prosla menga mi kasnila 2 dana i prokrvarim i ispadne komad kao kada sam imala spontani. A inace nikad mi ne kasni. Menga mi traje 7 dana a dobivam je svakih 35 dana. I sada sam bas jako zabrinuta svaki dan ili svaki drugi imamo odnose i nista. Sada u utorak treba doci menga pa vidjet cemo dal ce izostati 💋
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Pakojo ista stvar i kod mene... 03.01.'15 upala plodnih ovoja u 16tj razlog ureoplazma i evo proslo 5mj i opet trudna hihihi sad smo u 6tj i srceko kuca i nadam se ovaj put da ce sve biti dobro :)
Prvo da vas sve skupa lijepo pozdravim !
Moj slučaj je takav da imamo kćer od 7 godina i odlučili smo se na još jedno dijete. Počeli smo 08.2014. ali trudimo se od 11.2014. i još ništa po prvi put sam pred 5 dana dobila smedji iscjedak I menstruacija mi je došla danas dan ranije. Osjecam se umorno, kao sa nekim osjecajem slabosti uglavnom cudno. Da li je menstruacija ili sto ne znam. Inače prvi dan ciklusa uvijek bole ledja i trbuh, a sada ništa. Prvi dan uvijek jači sada slabi i tamne boje. 08.06. dr kaže da je sve u redu. Želimo bebaca jako i zato me zbunjuje taj iscjedak i neki čudni osjećaj. Inače mi je ciklus 27-33 dana , a menstruacija 4-5 dana i redovite su. Trebam pomoć , savjet bilo što.
Da, curu smo dobili nakon 6 mjeseci .
Pozdrav!
Imala sam spontani u 7 tt, bez kiretaže. Nakon 10-ak dana prestalo je krvarenje, na uzv sve čisto, zadnja beta 28, dakle očekujem normalno menstruaciju nakon mjesec dana. Doktor je rekao da pričekamo nekih 2-3 mjeseca, ali ja bih što prije, jer nam je prvi puta trebalo 8 mjeseci. Da li ste se vi držale tih preporuka doktora, ili odmah nakon prve menstruacije krenule u akciju? I da li ste u sljedećoj trudnoći uzimale progesteron preventivno?
Sortiraj odgovore
Najstariji