Koliko dugo vam je trebalo da zatrudnite poslije spontanog?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija_dama
    30. Ožujak 2015. 16:04

ne odustajte... nakon prve uredne trudnoce desila se i druga. odmah na pocetku problemi, uzasna upala da se nisam mogla pomaknit i prokrvarila te izgubila bebu u 7tj trudnoce. srecom sve se samo ocistilo, jedino pila tablete za stezanje maternice... nama je doktor savjetovao da pricekamo 3 mjeseca i odmah nam se "uhvatilo". u toj trudnoci prokrvarila u 2 mjesecu trudnoce i opet zavrsila na mirovanju jer sam imala hematom. ogroman izljev krvi... na kraju rodila 5 dana prije termina bebu od 4kg koja sad ima 6 mjeseci i fala Bogu sve je u redu... svima saljem <3

marija_da,a

• Silvach
    05. Travanj 2015. 10:27

Drage zenske,

sretan Uskrs vam želim za početak

Moja priča počinje sa drugim djetetom,jer imam curu od 5 i pol god a već dvije god pokušavamo. nakon par mj neuspješnog liječenja sa Klomifenom(zapravo sve se odvijalo odlično a trudnoće nigdje) odlučila otići na UZV HSG i taj isti ciklus u 10mj 2014 ostala trudna (priraslice bile u pitanju). Ali ovu god u 1mj u 12tt miss ab . Kiretaza i tri različita mišljenja dr kada opet pokušat(jedan reko 6mj,drzavna 3-4mj a lik koji me u bolnici pregledao 2tj nakon kiretaze rekao čekat 1 ciklus)!! Pa si ti misli sta je ispravno...

Ugl,ovaj ciklus dobila zeleno svjetlo od mog privatnog dr.,i sad čekam kraj idućeg tjedna i nadam se nedolazak stvari i jedan lijepi +.

Curke,drzim fige da sve ubrzo ugledamo svoj +.

• Suncica3
    08. Travanj 2015. 11:10

Nakon "prijevremenog poroda" i kiretaze koju sam imala u Dezembru u 4tom mj ,moj ginekolog (specijalist iz AKH Bec) nam je rekao da mozemo odmah (kad krvarenje stane) pocet radit na bebacu,kao zena je najplodnija nakon kiretaze.E sad sta vjerovat a sta ne ,ni sama ne znam

Ribetinica
    13. Travanj 2015. 20:26

Nakon spontanog krajem 7.tt zatrudnila nakon pola godine. Jedan doktor je rekao da cekamo 3mj. a drugi da pricekamo 6. Cak mi je i dr koji.mi je savjetovao da pricekamo pola godine "dao dozvolu" nakon 3mj jer spontani je bio " prirodna selekcija". Svi nalazi su mi bili uredni tako da smo nakon tri ciklusa isli na trudnocu al eto, nije se odmah primilo.

Gabi14
    14. Travanj 2015. 20:50

Drage ženice....
    Eto javljam se hematolog kaze da homozigot 4g nije uzrok mojeg spontanog...i da vjerovatno neću morat bit na heparinu... 
    Moram obavit jos neke pretrage, da potvrdimo...trošim vitamine i 
    nadam se da cu se uskoro i ja javiti sa svojim +...iako moram priznat da me strah! :/
    Lakse je kad znam da se i vi borite i da se čuda događaju!
    Jedva čekam svoje malo čudo!!! :)♡ :) 
    Želim vam svima sve najbolje!!
    Samo hrabro!! :)

♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)

• aneee27
    06. Svibanj 2015. 10:52

Pozdrav svima :*
    Svoju priču sam ostavila na temi kiretaža :(
    Imala sam 3 spontana ( 22tj, pa 10tj pa sad zadnji 9tj)
    Neznam ima li uopće nade da ću ikad rodit zdravo dijete..jako se bojim…svi nalazi do sad su uredni…papa..brisevi..hormini..nalazi kariotipizacije (kromosomi (citogenetika)) uredni…i sad ću ići vaditi nalaze trombofilije i još jednom na 3D uzv….
    ima li itko slično iskustvo? ? Koje još nalaze da izvadim?? 
    Jako smo preplašeni :(
     Sretno svima i nadam se  da će te uskoro vidit jedan veliki zdravi + ♥

Želim bebu!

• aneee27
    07. Svibanj 2015. 23:46

Hvala ti puno...zatražiti ću i ja uputnice za to sve...želim baš sve pregledat!!
    Ne znam tvoju priču?? Jedan spontani ili??

Želim bebu!

• pozitiva
    08. Svibanj 2015. 10:45

Da, prva trudnoca  spontani u 21+2 tt. Do tada sve "super", svaki pregled sve ok, nikakvih simptoma..i onda se pojavio "cudan iscjedak", zavrsila u petrovoj, to je bila plodna voda pocela curkat. Sok samo takav! Po PHD nalazu, infekcija (ureaplazma) koja nije bila adekvatno lijecena napala je plodni ovoj i probila ga 
    Sad su me za svaki slucaj poslali na sve te pretrage prije iduce trudnoce...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.