Koliko dugo vam je trebalo da zatrudnite poslije spontanog?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lele123
    11. Veljača 2016. 12:42

Cestitam 😊☺ 
    Rozalija doce i nama bolja vremena..

• marinaklopotan1985
    07. Svibanj 2016. 00:46

Ja sam jucer imala spontani u 6 tt

• viola
    10. Lipanj 2016. 20:58

Ja sam nova na forumu mada vas čitam jako dugo i znam kako vam je.I ja sam imala spontani u 12 tjednu trudnoće,missed ab.Zanima me koliko vam je trebalo da ponovno zatrudnite nakon spontanog,kakve nalaze ste vadile,dali vam je sa sljedećom trudnoćom bilo sve u redu...Ma sve me zanima jer nam je ovo bila prva i dugo očekivana trudnoća.

bellaru
    10. Lipanj 2016. 21:54

Evo ja sam imala isto missed ab 2013 (prva trudnoca) i evo krajem 2015 ostala trudna. Nisam jedno dvije g valjda od straha ni htjela opet. Nisam bila svjesna koliko me to psihicki dotuklo makar nisam cula ni otkucaje. Kiretazu mi radili u 10 tj a kazu da se plod prestao razvijat u 6 tj. Mene je taj doktor poslao na sve zive pretrage kao stitnjaca, trombofilija itd..mogu ti bas tocno napisat sta sve ako hoces s tim da me jos hematolog slao na jos neke u vezi trombofilije koje nisam nikad obavila.
    Ova sad trudnoca za sad sve super. Sad cu uci u 30 tj . Ja si govorim to je ocito tako moralo biti prvog puta😕

viola
    11. Lipanj 2016. 22:22

Hvala,sad si me donekle utješila.Nadam se s vremenom da će i mene strah popustit.A kako to da su te slali na pretrage za trombofiliju,meni je moja samo radila briseve i ništa drugo.Sorry ako sam dosadna.

bellaru
    12. Lipanj 2016. 12:04

Ma nisi dosadna.  Samo ti pitaj. I ja sam bila tad puna upitnika iznad glave 😕Pa valjda ti to ovisi od ginekologa do ginekologa. Ja sam isla na kiretazu kod dr blajica u petrovu i kad sam dosla na kontrolu nakon (on me nije pregledavao ni nista) onda mi je napisao niz tih pretraga a izmedju ostalog i trombofiliju. Dok je moja kuma isto u petrovoj bila kod dr. Vrcica on nju nije na nista slao. Onda je ona sebi po mom popisu radila sve pretrage. A nisu te slali vjerojatno jer se obicno te pretrage rade nakon drugog pobacaja bar je meni tako moj socijalni rekao jer se i sam cudio da mi je ovaj napisao niz tih pretraga al sam ja rekla da cu radije to obaviti nego da mi se to ponovi a mozda sam mogla to sprijecit i jedna od tih pretraga mi ukazat na nesto i onda ti je on meni napisao hrpu uputnica. Jedna pretraga se mora raditi privatno jer to ne radi ni jedan drzavni labos . 
    Slobodno pitaj ako te jos sta zanima☺

bellaru
    12. Lipanj 2016. 12:21

Evo sad sam isla procitat i napisao mi je da te pretrage napravim prije sljedece trudnoce

viola
    12. Lipanj 2016. 20:17

Hvala ti.sad ću se ja raspitati kod ove svoje doktorice i tražit je uputnice,kad mi ona sama nije dala.A onda se nadam jednom vekikom plusu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI