Ja sam nova na forumu mada vas čitam jako dugo i znam kako vam je.I ja sam imala spontani u 12 tjednu trudnoće,missed ab.Zanima me koliko vam je trebalo da ponovno zatrudnite nakon spontanog,kakve nalaze ste vadile,dali vam je sa sljedećom trudnoćom bilo sve u redu...Ma sve me zanima jer nam je ovo bila prva i dugo očekivana trudnoća.
Evo ja sam imala isto missed ab 2013 (prva trudnoca) i evo krajem 2015 ostala trudna. Nisam jedno dvije g valjda od straha ni htjela opet. Nisam bila svjesna koliko me to psihicki dotuklo makar nisam cula ni otkucaje. Kiretazu mi radili u 10 tj a kazu da se plod prestao razvijat u 6 tj. Mene je taj doktor poslao na sve zive pretrage kao stitnjaca, trombofilija itd..mogu ti bas tocno napisat sta sve ako hoces s tim da me jos hematolog slao na jos neke u vezi trombofilije koje nisam nikad obavila.
Ova sad trudnoca za sad sve super. Sad cu uci u 30 tj . Ja si govorim to je ocito tako moralo biti prvog puta😕
Ma nisi dosadna. Samo ti pitaj. I ja sam bila tad puna upitnika iznad glave 😕Pa valjda ti to ovisi od ginekologa do ginekologa. Ja sam isla na kiretazu kod dr blajica u petrovu i kad sam dosla na kontrolu nakon (on me nije pregledavao ni nista) onda mi je napisao niz tih pretraga a izmedju ostalog i trombofiliju. Dok je moja kuma isto u petrovoj bila kod dr. Vrcica on nju nije na nista slao. Onda je ona sebi po mom popisu radila sve pretrage. A nisu te slali vjerojatno jer se obicno te pretrage rade nakon drugog pobacaja bar je meni tako moj socijalni rekao jer se i sam cudio da mi je ovaj napisao niz tih pretraga al sam ja rekla da cu radije to obaviti nego da mi se to ponovi a mozda sam mogla to sprijecit i jedna od tih pretraga mi ukazat na nesto i onda ti je on meni napisao hrpu uputnica. Jedna pretraga se mora raditi privatno jer to ne radi ni jedan drzavni labos .
Slobodno pitaj ako te jos sta zanima☺
Evo sad sam isla procitat i napisao mi je da te pretrage napravim prije sljedece trudnoce
vecer cure, evo i ja se javljam sa istim iskustvom..nedavno imala missed ab u 10 tt..sad sam radila klasicni pregled i briseve..Bellaru,kad stignes, da napises koje si jos pretrage radila pa da vidim okvirno koje bi mi moj ginekolog mogao dati da napravim..sad mi je rekao samo briseve,daljnje pretrage ne..i mene si utjesila, valjda je to tako moralo biti prvi put.....premda nema rijeci utjehe...najednom nestane taj predivan osjecaj i krece borba za novu...ako se sjetis jos cega,ako si nesto pila, u smisli vitamina cajeva itd.samo nam napisi. :) hvala! I cestitke na trudnoci!!
Sortiraj odgovore
Najstariji