Da li se nekoj od vas desilo da je zatrudnels bukvalno nekoliko dana posle spontanog jos pre prve menstruacije koja se inace ocekuje za oko mesec ipo dana. Ako je moguce postoje li mozda posledice zbog tako kratkog razmaka jos pre prve menstruacije.
Tanjic, ja ne znam za posljedice, ali znam da su meni rekli da dva ciklusa ne pokusavamo nista, jer i maternici treba neko vrijeme da se vrati u normalu! Ako sumnjas odi na vrijeme doktoru pa ce ti on najbolje objasniti..,
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Ja sam ostala trudna prvi ciklus poslije spontanog jer prije tog prvog ciklusa poslije spontanog nismo htjeli imati odnose. Dogodio se spontani, krvarila sve skupa oko 17 dana i onda je sve prestalo. Menga dosla nakon 25 dana, trajala 7 dana i nakon nje smo se bacili u akciju. U vrijeme kad sam trebala ocekivati sljedecu mengu pocela sam mjeriti bazalnu temperaturu koja se nije spustala ispod 37, 37.2 , 4 dana zaredom. Po tome sam znala da se nesto dogadja jer u prvoj trudnoci sam imala takodjer povisenu bazalnu temperaturu. Kupila test i sljedece jutro piskila i dobila dvije crtice jasne kao dan. Nisam jos srela nekog tko je vec u prvom ciklusu poslije spontanog ostao trudan kao ja. Eto to je moja prica. Sad sam vec skoro u 21-om tjednu i nosim deckica
Ja sam imala spontani prije 5dana..i ostala bez svoje bebice u 7.tjednu trudnoce...😓😿😿
Tesko da cu se pomirit s tim...a doktorica je rekla da mogu opet za 2 mj pokušat ostat trudna...
Treba 1.psihu dovest u red...
Evo da vas malo utješim...Ja sam saznala u 8. mjesecu prošle godine (8. tjedan trudnoće) da se plod jednostavno nije razvio te me ginekolog poslao na kiretažu. On je tada odlazio na godišnji. Ja sam imala velike komplikacije cijelo ljeto, tj. bila sam na 3 kiretaže zbog nesposobnih ljudi na hitnom ginekološkom u splitu..Nakon toga mi je rečeno da mi je maternica skroz izmrcvaljena i da treba malo proći vremena. Ali ja sam 2 tjedna nakon zadnje kiretaže dobila menstruaciju koja je bila, kao što su meni i normalne, obilne i duge. Muž i ja smo odlučili da ćemo pričekati da prođu blagdani, da malo dođemo sebi, pa pokušati u 1. mjesecu opet .I evo me trudne, iz prve!!! :) Doduše tek sam saznala, pa ne otvaram šampanjac dok ne vidim na ultrazvuku srčeko koje lupa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji