Tinaaaaa nadam se, čini mi se da bi bilo i vrijeme!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Ne morate čekat 6 mjeseci, tako je i meni rekao moj soc. ginekolog, ali kod svih ostalih privatno kad sam išla rekli su da nema problema i nakon 2-3 mjeseca, naravno ako su svi nalazi uredni.
Da i ja mislim da necu cekati 6 mj, sto vise citam to mi je lakše odluciti krenuti ranije.Ja se osjecam spremnom i neću slušati doktora!!
Miss_Miu….nadam se da budemo zatrudnjele....treba Ivaniću djece ..hehehe....VELIKA PUSAAAAAAAAA SVIMA!!!!!!!!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Hehe ma ja sam potpisala da ću do kraja ljeta ostati trudna, pa tako i ti!! :):) Ljubim, ljubim... Treba Ivaniću beba, aha!! Odem se spremat pa na poso, u drugu. :*:*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
blink blink......... evo me !!!!! sve je ok..... svaka pohvala dr Vukovvićutoliko mi je dao podrške i ohrabrenja tako da se više ali zaista ničega ne bojim,,,,,,vjerovali ili ne nemože biti loše nikako više samo bolje... evo za 3 tj opet brisevi za sad nema nigdje ništa lošega a i takoće ostati...... Mislim na sve vas stalno i želim vam moju sreću......
ljubim vas sve
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji