Nakon prvog spontanog, godina i pol, nakon drugog, 6 mj, nakon trećeg 3 mj, nakon četvrtog 3 mj, nakon petog 20 dana ;) to je bila dobitna trudnoća
Ja sam imala spontani 2012.god.u 3.mjesecu trudnoće, završila na kiretaži..jedno jako bolno iskustvo (više psihički, nego tjelesno), ali po preporuci ginekologa, nakon prve mjesečnice smo odmah krenuli u akciju. Uspjelo nam je nakon tri mjeseca od spontanog, i sad dok ovo pišem, kraj mene spava moj mali pišulinac od skoro 7 mjeseci!
Svima vam od srca želim da što prije dobijete +
Žena ima dvije svoje misije na Zemlji, da bude majka i da bude supruga. Ona je od prirode stvorena da bude majka, a samo je ljudskim zakonima natjerana da bude supruga.
Koliko god svaka od nas ima različitu priču toliko su i slične. Ja sam imala spontani u 12.mj 2013.god. U 20. tj trudnoće. U 2.mj sam napravila 6. ili 7. obrada i pretraga od štitnjače, krvi, pape, briseva itd. I svu su odlični!! No, i dalje tapkam u mraku. Pomaka nema, pomalo sam bila već i očajna.. No, odlučila sam i pomirila se s tim, da ne mogu ja utjecati na to.. Kad dođe taj plus dobro dođe, i nitko neće biti sretniji od mene i mm. :) A, ovako sam se samo živcirala i razočarala.. Sretno dame moje :*:*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Da vas malo ohrabrim, nakon spontanog u 20-tom tjednu (upala posteljice), nađena 3 mioma 3,4,6cm, policistični jajnici, spermiogram katastrofa.... prvo 6 mjeseci čekanja da bi uopće mogli krenut dalje, nakon toga problemi...doktor jedan-drugi-treći, hormonalne terapije slijedečih 6 mjeseci...ništa. I kada smo izgubili volju, rekli jedno drugome, ako bude-bit će. Odustali od doktora i čeprkanja, bar na neko vrijeme, posvetili se jedan drugome kao kad smo imali 18.god. Iskreno, više nisam niti bilježila kada je bila zadnja menstruacija.... i eto nas 4 mjeseca kasnije u +7 :-) Sve skupa godina i 4 mjeseca od spontanog.
Drage moje....99% stvari radi glava...tj.psiha. Opustite se i ne razmišljajte previše o tome....
Drage moje trudilice nadam se da cemo uskoro ugledati veliki debeli +++++++++++…
Meduza čestitam ti od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Drage moje meni je doktor nakon spontanog, odnosno kiretaže rekao NIKAKO ne pokušavati na bebi najmanje 6 mj...a ja tako želim i mislim da bi mi nova trudnoca pomogla da prebolim bar malo svoj gubitak iako nikada necu zaboraviti....
Miki neznam zasto 6 mj, meni je moj gin reko da mogu za mjesec dana pocet "radit" al naravno ako se osjecam dobro i ako sam spremna..tako da neznam sta da ti kazem....neznam, mozda sam ja u krivu ali svaki doktor drugacije govori i ajd sad ti znaj...ako se ti osjecas da si dobro, ak si spremna probaj zasto ne....
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Pakojo divna moja, ljubim te do neba i nazad Sretna sam jako zbog tebe.. Čuvaj mi se, ljubim bebu i tebe
Miki također znam kako ti je .. U 20.tj trudnoće imala spontani.. Prvo lagana surkvica došla u bolnicu i curi plodna voda, ošla na wc i krv krenula! Kiretaža prošla uredu, doktor reko da nemoram čekati.. Sada pijem folnu i uživam. Uz tebe sam i ne predaj se.. Ljubim :*
Marincica dal' ćemo i mi ovaj mjesec vidjeti veliki plus na tesu?! Ljubim :*:*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Sortiraj odgovore
Najstariji