Antonio ….ma kakvi nisam, tek u petak me moze primiti, ah stanje je i dalje isto ..mjesecnice ni na vidiku, tu i tamo me zaboli oko jajnika a drugo sve 5 ...u petak budem vidla sta bu gin reko
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Antonio...... jesam da , radila sam 3 testa jedan je bio nevazeci, a druga dva negativna su bila, tak da neznam kaj se desava ;)
Tina moja iskreno i ja se nadam da sam uspjela ali vidit cemo kaj bu u petak bilo ;)
pusa drage moje
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
obavezno javi draga....nikako ne mogu docekati vijesti... svaki dan pogledam ovdje dali ima kaj novog kod tebe...
Laura 21.08.2014 :-*
Naravno, javit cu
Ja razočarana ponovo, nadam se da će se bar tebi posrećiti. :) Javi se!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Miss...opet dosla, a k vragu ....joj joj žao mi je
... drž mi se i polako samo nemoj se opteričivat , bude sve ok...iduci mjesec nadam se tj drzim fige...sad kad prodje vjestica "vjezbajte" ko ludi
..Pusa velika!!!!!!!!!!!!!!!
I da HVALA ti draga moja
Pozdrav…..ja sam imala spontani u 5 mj trudnoce…plod se sam ocistio te nakon toga prosla jedna menga….i opet trudna….znaci 2 mj otprilike…sad sam 10 i nesto sitno….
Sortiraj odgovore
Najstariji