Jutro!
Javljam se se druge teme i kao prvo isprike na "uletu" i offtopic-u
Prijateljica iz BiH ima termin za inseminaciju te recept za klomifen. Međutim nigdje u BiH ne može kupiti taj klomifen jer ga nema u ljekarnama i neće ga biti mjesecima treba joj 10 tableta. Ima li koja od vas možda viška da pošalje meni pa joj ja proslijedim? Nije problem platiti.
Veselila se terminu i sad ju je ovo baš pogodilo
Sretno svima i hvala puno
Ja: 36 g., AMH 5,8 pmol/L, FSH 6,6
Muž: ok
2021. missed ab 7tt
2021. spontana trudnoća, 2022. stigla 🍀
Pokušaji za sreću br. 2 od 1/2024.
1. IVF 2/2025. Škvorc
napravila sam još jedan digitalni test iiii pokazao je plusić! srce mi je veliko ko kuća, jako sam uzbuđena, ovo bi mi morao biti onda prema izračunu 4-5 TT, ali se ujedno i jako bojim, da se nešto ne zakomplicira…
Čestitam!!!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro!
Prijateljica iz BiH ima termin za inseminaciju te recept za klomifen. Međutim nigdje u BiH ne može kupiti taj klomifen jer ga nema u ljekarnama i neće ga biti mjesecimatreba joj 10 tableta. Ima li koja od vas možda viška da pošalje meni pa joj ja proslijedim? Nije problem platiti.
Sretno svima i hvala puno
Pozdrav, ako procitas tekst sa predhodnih stranica vidjet ces ds u BiH iđs kupit i to posalje ti postom nisu ni skupe. 12,5 km plus postarina. U livanjskoj apoteci.
🤵 40 👩🦰29
Pokusavamo godinu i 6 mjeseci
PCOS blagi oblik duphastan i klomifen od kolovoza/2021
Jutro!
Prijateljica iz BiH ima termin za inseminaciju te recept za klomifen. Međutim nigdje u BiH ne može kupiti taj klomifen jer ga nema u ljekarnama i neće ga biti mjesecimatreba joj 10 tableta. Ima li koja od vas možda viška da pošalje meni pa joj ja proslijedim? Nije problem platiti.
Sretno svima i hvala punoPozdrav, ako procitas tekst sa predhodnih stranica vidjet ces ds u BiH iđs kupit i to posalje ti postom nisu ni skupe. 12,5 km plus postarina. U livanjskoj apoteci.
Hvala puno, u međuvremenu je uspjela nabaviti i taman joj danas stiglo
Ja: 36 g., AMH 5,8 pmol/L, FSH 6,6
Muž: ok
2021. missed ab 7tt
2021. spontana trudnoća, 2022. stigla 🍀
Pokušaji za sreću br. 2 od 1/2024.
1. IVF 2/2025. Škvorc
Jutro!
Sretno svima i hvala punoPozdrav, ako procitas tekst sa predhodnih stranica vidjet ces ds u BiH iđs kupit i to posalje ti postom nisu ni skupe. 12,5 km plus postarina. U livanjskoj apoteci.Hvala puno, u međuvremenu je uspjela nabaviti i taman joj danas stiglo
Super, bas mi je drago.
Nadam se da ce joj pomoci.
Ja sam pila vec drugu turu klomifena. I sad sam na cekanju. Da vidim dali ce biti plusic il neee.
🤵 40 👩🦰29
Pozdrav svima!👋 Evo i ja nova ovdje.
Htjela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo. 🤞
Naime suprug i ja u braku smo 3 godine i napokon smo se odlucili na sljedeci korak tj. bebicu👶, ali za sad neuspjesno. Nakon godinu dana pokusavanja (ne svaki mjesec) krenula sam kod privatnika da bih ubrzala proces te sam dobila klomifen. Prvu doza klomifena uzela sam u 6.mj. 1x1 tbl. Od 3 do 7 dan menstruacije.. na uzv tj folikulometriji pokazao se folikul velicine 18mm na desnom jajniku.. negdje izmedu 7 do 10 dana nakon zadnje tbl. Al neuspjesno.
Nakon toga u 7 mjesecu takoder u isto vrijeme (7 do 10 dan nakon zadnje tablete (1x1) ) takoder iste velicine folikul ali na lijevom jajniku.. neuspjesno.
U 8. Mj. Dr je bio na godisnjem i nazalost nisam mogla u kontakt s njim pa smo pauzirali..takoder i 9 mj je bila pauza... medutim sredinom 9. Mj nazvala ja doktora za daljnu terapiju te mi ordinirao klomifen 2x1 tbl. Od 3 do 7 dana. Evo bas jucer bila na uzv i pokazala se dva folikula.. na lijevom jajniku 18 mm ( za kojeg je rekao da je vodeci) i na desnom jajniku 17mm (na uzv sam ovaj put odlucila ic ranije pa sam isla vec 4. Dan nakon zadnje tbl klomifena)
Evo i sada radimo na 👶 i cekamo krajni rezultat..🤞🤞🤞
Ako koja od vas suosjeca samnom molim vas da podjelite iskustva🔅
Suosjecam sa vama drage zenice! Drzte se! I sretno svima! 🌷❤🌸
Pozdrav svima!👋 Evo i ja nova ovdje.
Htjela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo. 🤞
Naime suprug i ja u braku smo 3 godine i napokon smo se odlucili na sljedeci korak tj. bebicu👶, ali za sad neuspjesno. Nakon godinu dana pokusavanja (ne svaki mjesec) krenula sam kod privatnika da bih ubrzala proces te sam dobila klomifen. Prvu doza klomifena uzela sam u 6.mj. 1x1 tbl. Od 3 do 7 dan menstruacije.. na uzv tj folikulometriji pokazao se folikul velicine 18mm na desnom jajniku.. negdje izmedu 7 do 10 dana nakon zadnje tbl. Al neuspjesno.
Nakon toga u 7 mjesecu takoder u isto vrijeme (7 do 10 dan nakon zadnje tablete (1x1) ) takoder iste velicine folikul ali na lijevom jajniku.. neuspjesno.
U 8. Mj. Dr je bio na godisnjem i nazalost nisam mogla u kontakt s njim pa smo pauzirali..takoder i 9 mj je bila pauza… medutim sredinom 9. Mj nazvala ja doktora za daljnu terapiju te mi ordinirao klomifen 2x1 tbl. Od 3 do 7 dana. Evo bas jucer bila na uzv i pokazala se dva folikula.. na lijevom jajniku 18 mm ( za kojeg je rekao da je vodeci) i na desnom jajniku 17mm (na uzv sam ovaj put odlucila ic ranije pa sam isla vec 4. Dan nakon zadnje tbl klomifena)
Evo i sada radimo na 👶 i cekamo krajni rezultat..🤞🤞🤞
Ako koja od vas suosjeca samnom molim vas da podjelite iskustva🔅
Suosjecam sa vama drage zenice! Drzte se! I sretno svima! 🌷❤🌸
Puno srece želim. Nadam se da ce biti plusic uskoro. I ja sam na klomfenu. Zadnja dva mjeseca. Naime imam PCOS, neredovne men, cak i nisam imala ovoluciju. Men dobijam pomocu tableta a ovoluciju izazovem klomifenom. Prvi put nista sad cekam drugi put.
🤵 40 👩🦰29
Pozdrav,
I ja imala neredovite menstruacije prije cca 2 godine. Nakon toga sam bila nekih par mjeseci na Estal kontracepcijskim tbl i nakon toga odlucila svojevoljno prestat ih pit i sad imam skroz redovite.. ponekad se desi zbog stresa da kasni par dana al nista strasno.
Inace oduvijek imam mikrocisticne jajnike za koje kaze moj dr. Da nije nista strasno🤷♀️
Evo ja cekam ovulaciju i radim testove za ovulaciju al nijedan od subote jos nije bio pozitivan🙄 od danas sam krenula piti Dufastone tbl 2x1 sljedecih 12 dana (ordinirano od strane mog dr.)
Zelim Vam svu srecu i da i vi cim prije dobijete ➕ . ♡♡
Ekipaaa,ima koja curka ovjde sa sad pije klomifen,zanimaju me simptomi neki koje ste imali u tijeku pijenja i nakoj pijenja,iskustva isto naravno,jel vam uspjelo iz prve,druge ili iz kojeg puta?
Ja sam imala jučer grčiće neke i probadanja u jajniku,jutros koda sam napuhnuta malo,imam tjedan dana do menge još
Odnosno do tog da ne dođe ako Bog da jer bi voljela plusić dobit za Božić🙏🙈❤
9/2020👰♀️🤵♂️
25👩
27👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
10/2021 Tyreoidal i vitamin D
11/2021 duphastone i klomifen
Sortiraj odgovore
Najstariji